Alle innlegg Sukkerforum

Profiltekst

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neidasså lø. 2 april 2011 20:38

Blir forvirret av innlegg på diverse tråder - hva skal egentlig profilteksten inneholde for at noen skal bli interessert i å bli kjent med en? Noen klager på at teksten er for lang, for kort, at teksten rett og slett er uinteressant, noen at teksten er for informativ, noen at teksten er for lite informativ.

Anyone?

Skjult ID med pseudonym Mangelvare lø. 2 april 2011 20:42

Ja, chill. SEnd meldinger til du synes virker interessante, ikke la deg irritere over manglende svar. Jeg har medium lang tekst, men de som ikke gidde lese teksten er ikke veldig interessante for meg uansett. Jeg leser stort sett alltid teksten før jeg blar i album, for jeg gidder ikke satse på noen som kun har utseende å spille på. Live and let die.

Skjult ID med pseudonym neidasså lø. 2 april 2011 20:51

Jeg chiller som bare det :D Har ikke mangel på respons - men man vil jo gjerne ha mer, kanskje.. :) Leste bare forskjellige tråder og måtte plutselig se på min egen tekst for å se om den var for lang, kort osv. Leser også alt av tekst på en profil og synes det er både interessant og artig :) Gidder ikke å bli irritert over manglende svar. Er man ikke interessert er jo det helt fair. (selv om det virker som om det er mye frustrasjon over det temaet her på forumet...)

Skjult ID lø. 2 april 2011 20:55

Har vært på profilen til en kvinne som har bare noe diktevers. Meget interessant, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym løven. lø. 2 april 2011 21:05

Min profiltekst er ment som litt generell info om meg, skriver jo ikke alt, kommer klart frem at jeg ønsker kontakt, og hva jeg liker og jobber med m.m . Men har fått lite respons, noe som jo er litt kjipt, har ett bilde hvor jeg smiler, og har fått mange kommentarer på at smile mitt er fint (ja ingen kommentarene er fra her inne) . Jenter burde være mer frempå, det tror jeg er med på å bedre situasjonen for begge parter da en avklarelse på om man liker hverandre o.l kommer raskt frem.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 2 april 2011 21:07 Privat melding

Godt spørsmål egentlig....

Skjult ID med pseudonym trimmtrab lø. 2 april 2011 21:09

Vel, mildt sagt er det mest effektive man kan gjøre tydeligvis å plapre i vei inne å forumet her.
Jeg har nå rundt 400 profilbesøk på de siste 5-7 dagene, og en saftig økning i meldinger inn også.
Før jeg ble aktiv på forumet under eget nick for en uke siden hadde jeg ca 1000 besøk på siste året! (riktignok ikke aktiv i 5-6 mnd).

Skjult ID med pseudonym neidasså lø. 2 april 2011 21:13

Går nok ut ifra at svaret på spørsmålet er ganske mangfoldig - men ville allikevel stille det. Kanskje jeg får et slags 'minste felles multiplum'-resultat som gir en liten pekepinn. Siden jeg er jente, mener jo selvfølgelig jeg at dere gutter gjerne kan være mer frempå, men ok - det er vel en diskusjon som ingen av oss vinner, 'løven' :)
(og ja - jeg har faktisk vært den første til å ta kontakt flere ganger)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome lø. 2 april 2011 21:13

Mitt tips er å ikke tenke at du skal ha en nøytral (kjedelig) oppramsing av deg selv.... Bruk humoren din, ha det gøy når du skriver. Så får det heller være at du ikke får med alt. Hvis du smiler mens du skriver, så er det en god sjanse for at det skinner igjennom. Ha også i sinne at den kan trenge noen revisjoner før du blir fornøyd. Har hatt noen tilfeller der jeg har skrevet om hele profilen og syntes det har vært rasende festlig, også lest den litt senere og nesten blitt pinlig berørt...

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 2 april 2011 21:35 Privat melding

Om en person sier profilteksten din er uinteressant, så betyr det nok bare at det er en person som ikke passer med deg som har kommentert.

Skjult ID med pseudonym neidasså lø. 2 april 2011 21:37

Burde vel strengt tatt gitt dere profilen min for å se hva dere syntes om teksten - men jeg er vel redd for å passet påskrevet :D