Alle innlegg Sukkerforum

AHA-OPPLEVELSE

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dame45 sø. 3 april 2011 21:33

Fikk en aha-opplevelse da jeg leste Dating-magasinet. Det er slik at menn må spille kjempe forelska i begynnelsen for i det hele tatt å komme i posisjon og i betraktning hos damen som de har peilet seg inn på og som de har fattet interesse for...når de har fått henne på kroken kan de trekke seg tilbake for å finne ut om hun faktisk står til forventningenne..dette forvirrer oss damene..hvor ble det av den intense beilingen...? det dabber plutselig av..?.og da øker interessen hos damene..fordi de ikke skjønner hva som skjer...

Noen kommentarer..er veldig glad for at jeg leste dette ...da skjønner jeg bedre hvor mennene kommer fra. Og det er jo mye logisk her.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 3 april 2011 22:35

Det forklarer jo problemet mitt - jeg klarer ikke å late som jeg er forelsket, og heller ikke å late som jeg ikke er det når jeg er det...

Skjult ID med pseudonym lareya sø. 3 april 2011 22:43

og så undrer man på hvorfor vi er single..

Dette stemmer ikke for meg.. er han interessert får han vise det.. forsvinner han etter kjempeinteresse, da løper ikke jeg etter..

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 3 april 2011 22:59

Gamer en fyr meg på den måten gir jeg opp ganske raskt.. Jeg forventer interesse, er såpass bra kjerringemne mener jeg at jeg forventer at fyren gir meg like mye som jeg gir han. Baserer ikke relasjoner på kanskje hvis om hva jeg gjør og han gjør osv osv... Lik meg, eller stikk ;)

Men foreløpig har jeg det fint ;)

(mann 35 år fra Vestfold) sø. 3 april 2011 23:52 Privat melding

Hvem er denne "de" du skriver om? Det virker som du tar alle under samme kam...
Jeg håper virkelig at dere skjønner at dette dating-magasinet ikke er en fasit på hvordan man skal få seg kjæreste..

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 3 april 2011 23:58 Privat melding

hmm jeg klarer vertfall ikke å spille forelsket..har hørt at jeg kan se sånn ut med gutter men d er bare min personlighet å måte å være på :) Sånn er jeg med alle både jenter og gutter egentli oppriktig intresert og ser folk i øya da kan jeg fort bli oppfatta sånn :P hmm veit en del kompiser som kjører d gamet der..jeg for min del gidder ikke nå lureri er meg selv enkelt å greit å følger mine egne regler..noe som ser ut tiil å funke utmerket .P ;) men d er klart på meg vertfall hvis en gutt er "all over the place" blir d fort alt for mye mas...og da mister jeg interessen på 123 så d er nok lurt å holde litt igjen og særli vis man er den typen gutt som faller lett for noen...greit d men ikke kvæl meg helt med romantisk kliss heller liksom...less is more! :P

Skjult ID med pseudonym Nils ma. 4 april 2011 08:36

Nei det handler vel mer om at mange jenter mener de er så bra og fortjener bare det beste at om du ikke er spesielt aktivt i starten, da blir det bra stille, de er jo så fantastiske så de skal ikke gjøre noe for å imponere deg. Om mannen også skulle tenkt slik ville det skjedd fint lite.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 4 april 2011 09:52 Privat melding

Problemet er jo at ikke alle som er single "spiller" med samme regler. For oss som ønsker å finne noe spesielt som skal vare så blir ting vanskelig av de andre som bare ønsker litt morro. Vi har sikkert alle vært borti å brenne oss litt når det gjelder å vise interesse og det å bli avvist, som gjør at man holder tilbake litt, som igjen gjør at man blir med å spille "spillet".

Personlig så prøver jeg å spille med så åpne og "rene" kort så mulig, liker jeg en jente så sier jeg det, vil jeg bli kjent med deg så sier jeg det også rett ut. Det som er jo litt synd er jo at det er en del jenter som vil bli "jaktet" på, og sånne spill er jeg nok blitt litt "gammal" for. Liker du meg og spiller du hard to get, ja da ser du meg nok ikke igjen, for da har du blitt den rollen du har tatt på deg... ;)

Skjult ID med pseudonym dame45 ma. 4 april 2011 11:32

Om dating-magasinet er en fasit eller ei vet jeg ikke, sikkert ikke... men jeg bare leste det som stod og fikk en aha-opplevelse. Har jo erfart akkurat det som blir beskrevet. Så da må det jo være noe sant i det. Sier ikke at aller menn driver sånn...langt i fra, men nå skjønner jeg hvorfor det plutselig dabber av......greit å vite liksom:-)

Og er enig med @Nils at dersom ingen står på i starten skjer det fint lite...og mannen har jo ikke fått sjans til å finne ut hva han føler...men må jo fiske inn dama først for i det hele tatt å få en mulighet til å blir bedre kjent. Dersom han i starten sier : Du er søt men jeg vet ikke helt om jeg blir forelska i deg..så vil vel damen bare trekke på skulderen og snu seg om og se om det er noen som er mer interessert enn han...? Kanskje ?

Er jo ikke noe negativt i det ...er ikke for å lure damen....bare for å komme i betrakting og vinne tid. Men dersom man vil tolke det negativt er jo det et valg man gjør. Jeg velger å tolke det som en nødvendig strategi og er glad for at jeg fikk innsyn i denne strategien slik at jeg ikke skal mistolke oppførselen til noen menn og at jeg ikke blir så skuffet når beilingen dabber av. Rett og slett ikke bli så smigret som jeg sikkert pleier å bli. Og ikke tro på alt som kommer i starten av en flørt.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 19 april 2011 16:22 Privat melding

Min oppfatning: Noen liker å jakte, noen liker å bli jaktet på, andre vil ikke være med på noen jaktelek ene eller andre veien.
Det eneste som går igjen er at man på et tidspunkt gjerne havner i en situasjon hvor man ikke klarer å tolke den andre, og grunnen til at man ikke klarer å tolke atferden er at det ikke finnes noe fasitsvar.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 19 april 2011 16:37

Dette forklarer også hvorfor så mange menn mener det er mulig å se kjemi etter fire sekunder. De er klare til å skru på forelsket-blikket i det hun kommer. Det er ikke jeg! Derfor er det lite trolig at noen faller pladask og opplever "kjemi" med meg etter to minutter.

For altså om menn har fattet interesse for noen, er det lettere for dem å spille mer interessert enn de er. Og dama får et bilde av hvordan mannen ser ut om han er forelsket i henne... Joda. Men vet at det finnes unntak. Neptun og dere andre... det er å foretrekke!! :)

(Og Neptun - noe sier meg at du heller ikke tror man har den berømte kjemien på plass og vet om det er drømmedama eller ikke i løpet av det første minuttet. Er det riktig?)

Skjult ID med pseudonym lillemy ti. 19 april 2011 17:50

Litt om meg selv på det overfladiske nivået; jeg har et utseende som ikke skremmer noen, med høyere utdanning, planer for livet og stabil mentalitet. Han er en veltrent modell type kjekkas med høye ambisjoner. Jeg får så mange post at jeg orker nesten ikke å åpne brevene engang, hvis ikke profilen skiller seg litt ut (selv om mange av disse ser bra ut).

For meg blir det totalt turn off når en gutt viser for mye følelser og interesse på STARTSFASEN. Jeg har opplevd det motsatte med denne mannen, først sier mannen at jeg ikke var hans type utseende messig, jeg ble ikke fornærmet men ble enda mer nysgjerrig på ham. Denne mannen var utrolig interessant å chatte med, vi hadde et vennskapelig forhold hvor vi diskuterte alle slags temaer åpent gjennom msn (også åpent om datene vi har vært med på), han viser samtidig ved samtalene sine at jeg var interessant som person men vinklet det på et mer vennskapelig nivå . Jeg vet at han var attraktiv på markedet, men viste ikke at jeg var så særlig interessert i ham. Etter at det gikk flere mnd var vi nysgjerrige på denne nettvennen som satt bak skjermen som vi føler at vi begynner å kjenne. Vi tok en kopp kaffe og kjemien viste seg å stemme veldig bra. Vi hadde heftig sex på 2.treff og siden har det ikke dabbet av og han bekrefter det hele tiden at vi matchet godt sammen. Ting er forpliktet mellom oss nå, så kanskje vi er på vei inn mot et forhold.

Det er følelsen av å ikke vite hva som skjer som gjør ting så spennende, det får man til å tenke mer på en person og analysere mer. Også har det noe med hvem man treffer på også, om det er en attraktiv mann/kvinne man dealer med, da gjelder det å skille seg litt ut da vedkommende har helt sikkert mange beilere.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ti. 19 april 2011 18:13

Jeg likte det innlegget fra Preben på Dating-magasinet veldig godt.

Nettopp fordi, som dame45 sier, det er greit å vite at det er sånn det funker for mange menn. Ikke for alle, men for mange.
Og for mitt vedkommende har jeg opplevd nettopp denne taktikken og klødd meg i hodet og ikke skjønt hva som skjedde....Han sto på som bare rakkern en god stund men idet "ting" var litt mer i boks... ja da hadde han det ikke lenger så travelt gitt;-)

Etter at jeg leste det innlegget ( de ble skrevet for en tid tilbake) så har jeg innsett at det faktisk er helt greit at ting roer seg ned en stund.. også for min del. Da får begge litt tid tilå kjenne etter og det er vel bare bra? Hvis mannen fortsatt vil treffes etter å haatenkt seg om og en selv har samme innstilling, ja da er ingen skade skjedd.
Kommer han ikke på banen igjen så får han heller ha det så bra og lykke til videre.