Alle innlegg Sukkerforum

livet er morro..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym off sø. 3 april 2011 23:59

Hva hadde dere tenkt om en dame som ikke hadde jobb eller utdanning? Ikke fordi hun var daff eller ikke gadd, men av andre grunner..

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 4 april 2011 00:01 Privat melding

nja...sett på den andre siden er jeg skeptisk til en gutt som ikke har jobb eller utdanning. erfarinsmessig er det mye trøbbel med de mye problemer som dukker opp.psykiske problemer osv, dop, kriminelle ting+++ meget skeptisk til d blitt ja :P

Skjult ID med pseudonym Ronnie ma. 4 april 2011 00:01

Hadde vel kommet helt an på de andre grunnene.... For min del er det ikke noe tiltrekkende ved å ikke ha utdanning eller jobb, men det er nødvendigvis ikke noe som utelukkende betyr at jeg velger henne bort av den grunn..

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 4 april 2011 00:05

En kvinnelig versjon av Hugh Grant i About A Boy, da eller?

Skjult ID med pseudonym k29 ma. 4 april 2011 00:07

vil ikke ha en som lønnes av NAV, men for alt i verden, vet jo ikke hva disse andre grunnene er.
Mennesker har ulike skjebner så kan jo være en godkjent begrunnelse også.

(mann 31 år fra Buskerud) ma. 4 april 2011 00:11 Privat melding

skeptisk. men som de andre sier. spørs hva årsaken er...

Skjult ID med pseudonym Happy ma. 4 april 2011 00:44

Jeg har ingen utdanning etter videregående,rett og slett fordi jeg fortsatt ikke vet hva jeg skal bli når jeg blir stor.
Men til jeg vet det jobber jeg fulltid i en jobb jeg liker svært godt og driver med intresser som hjelper meg på vei til å bli sikker.
Det er jo noe som heter "livets skole" også :)

Skjult ID med pseudonym k29 ma. 4 april 2011 01:01

Livetsskole er vel og bra, mange som har gode jobber uten utdannelse, men når en verken har det ene eller andre så stiller hvertfall jeg spørsmål og lurer på hvorfor.

Skjult ID med pseudonym hb ma. 4 april 2011 01:24

Vel, hvis det ikke er fordi hun ikke gadd, så er det jo ikke så mange muligheter igjen...

Enten er hun dum som et brød, har psykiske problemer, kroniske sykdommer, eller en kombinasjon.

Høres ikke akkurat ut som ei dame jeg hadde vært interessert i.

Skjult ID med pseudonym Odins_Mjød ma. 4 april 2011 01:41

Blir for dumt å se på om en person har utdanning og jobb uten å høre med personen hva grunnen er.
Jeg valgte å slutte på Videregående etter første året, siden jeg følte jeg ikke fikk noe som helst ut av elektrolinja(som var det nærmeste man kom PC linje der jeg bodde på den tiden, i PC'ens barndom).

Men siden jeg da fikk mye tid til å dyrke PC hobbien min(ved siden av jobben jeg hadde), så har jeg etterhvert fått ganske mange års erfaring innen IT. Startet først med en IT support jobb i et par år, deretter 6 måneder fri før jeg startet i jobben jeg har nå, som er en bedre posisjon enn mange med utdanning får seg(har hatt den i 1,5år nå, og de jeg jobber med er veldig fornøyd med jobben jeg gjør). Bare fordi man har en utdanning, så betyr det ikke man har peiling på det man gjør.....Jeg husker godt hvor dårlig skolene i Norge er. 80% av det man lærer er fullstendig unyttig i forhold til det man ønsker å lære om. Da kan man spare seg 1 år på skolen og lære det viktigste man hadde lært på skolen på en måned eller to privat.

hrm...tilbake til poenget mitt. Mellom jobben jeg hadde i 2 år, og jobben jeg har nå, så var jeg uten utdanning og uten jobb(i 6 mnd). Det betyr ikke at jeg var en daff bonde uten vett og mål i livet.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 4 april 2011 09:01 Privat melding

nja, har ikke noe problem med at ei potensiell ikke har utdannelse, det kan det være flere grunner til, ville derimot vært mer skeptisk til ei som var arbeidsledig. Er dette en overgangsgreie, så er det en ting, eller er hun defacto arbeidsledig fordi hun 1) ikke får jobb 2) er uføretrygded 3) ikke gidder? Er det de 3 siste så skal det jammen være en feiende flott dame på alle andre måter for å fiske meg opp av sjøen ;-)

Skjult ID med pseudonym GoGoMan ma. 4 april 2011 23:40

Dater ei nå uten særlig utdanning og som ikke har jobbet på mange år. Grunnen til dette er at de siste typene har vært mangemillionærer og har gitt henne deg hun har trengt uansett.

For meg er dette en stor turn-on; lei av duste-jenter som absolutt skal splitte en regning på en kaffekopp. Mye bedre å date en dame som får en til å føle seg som en sikkelig mann. :)

(mann 31 år fra Buskerud) ma. 4 april 2011 23:50 Privat melding

GoGoMan: så du liker det fordi da får du lov til å betale for alt? :P
Enig og uenig... Jeg liker å spandere ting på kjæresten. X'en likte ikke at jeg gjorde det.
MEN er det noe jeg ikke liker, så er det hvis noen tar det som et selvfølge at jeg spanderer.

Skjult ID med pseudonym frk. sær ti. 5 april 2011 00:28

Må si jeg blir litt skremt av holdningene jeg leser i denne tråden... Er ikke de uføretrygdede "bra nok?" Hvorfor ikek? Fordi de mangler mål og ambisjoner i livet og bare er snyltere som lever på skattepenga til alle andre? Eller er det noe jeg ikke klarer å se her? Så lenge de er oppegående i hodet og sosialt, så er det vel ett fett hva man lever av?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 5 april 2011 00:39

*Vurderer å rive istykker CV`n og si opp jobben...*

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 5 april 2011 00:53

Det er jo nettopp det jeg gjør, HDV. Trenger hverken eller da, vøtt.
*La Dolce Vita*
:o))

Skjult ID med pseudonym Omen ti. 5 april 2011 01:32

@TS Vært der. Og skeptisk.

Personlig forbruk er nødt til å være nesten likt. Jeg vil ikke være sammen med en kvinne etter det gamle kjønnsmønsteret. Der kvinnen går hjemme og gubben tjener penga.
Jeg vil bo i en by og det koster penger.

Men livetsskole er det mange som har.
Bare å få motoren i gang, og skap noe;)

Så går nok alt så bra:)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 5 april 2011 03:16

Hmmm... Hvorfor er det ingen som har tenkt at personen ikke har utdanning eller jobb fordi personen er fra en styrtrik familie og får alt på sølvfat, inkludert sjefsstillingen når faren stepper ned? :P

Men det er vel kanskje ikke så vanlig blant dere jenter.. :P

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 5 april 2011 05:48

Noen kan ha vært uheldige og blitt utsatt for en ulykke som tilsier at dem ikke kan jobbe på en stund, men da har dem somregel hatt en jobb frem til den evt ulykken.
Hvorfor jobber ikke vedkommende? og hva gjør vedkommende som tilsier hun ikke er lat? er det en person som ikke vil/ klarer å holde på en jobb? Har hun ikke nok ro i rompa til å sitte på skolebenken?
Er hun aktiv innenfor idrett istedetfor å jobbe siden hun ikke er lat?

Jeg ville hvertfall ikke hatt en person som er vant til å få alt servert på et sølvfat.
Livet er da ikke bare en dans på roser alltid, hvordan ville det da blitt dersom han møtte litt motgang?
Nei, vil heller ha en som har litt livserfaring, en som kan har mål og meninger, som også kan utfordre meg litt :)
Dersom en person ikke er vant til å løfte en finger tror jeg neppe vedkommende hadde taklet en sjefsstilling heller, så hadde vel gått dundras med hele bedriften etter den evt overtaelsen.

Skjult ID med pseudonym tiril ti. 5 april 2011 09:43

Jeg brukte mange år på å finne ut hva jeg skulle bli når jeg ble "stor" men jobbet i alle de år. Tok utdannelse i godt voksen alder og det kan anbefales. utdannelse gir makt og innflytelse og sist men ikke minst er det lettere å være med på å forme arbeidshverdagen + at jeg kan sjonglere litt med når jeg møter opp. Men jeg hadde ikke avvist en mann uten utdannelse så lenge han har en jobb og er fornøyd.

Skjult ID med pseudonym tweettweet on. 6 april 2011 12:49

Ikke/aldri jobb = enten syk eller snylter.

Syk = OK, synd for deg, ikke mitt problem. Du kan være min venn, men jeg orker ikke gå inn i et forhold der jeg må være omsorgsarbeider eller psykiatrisk sykepleier.
Snylter = Utiltrekkende. Som et insekt.

Skjult ID med pseudonym Omen on. 6 april 2011 14:00

@tweettweet

Hjertelig enig :)