Alle innlegg Sukkerforum

Er dette rett?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tja ma. 4 april 2011 01:21

Har møtt en jente, vi har skrevet masse her inne en ukes tid, og kontakten var helt enorm. Vi satt lenge på facebook og chattet etter et par timer her inne. Vi skrev og ringte og alt var kjempebra.

Etter noen dager møttes vi i byn, og vi satt bare å måpte. Vi syns begge at kontakten mellom oss var nær,spesiell og fin.

Date nr to kom, samtidig med første kysset. Mye følelser, nære samtaler og jeg dro med en god følelse.

Noe av det vi snakket mye om var at vi ikke bare måtte "forsvinne", men være ærlig om noe ble vanskelig, sånn at den andre parten ikke bare ble sittende å lure.

Hun virket som den nydeligste jenten på hele østlandet...

Så...stillhet... siden helgen har det dabbet veldig av,men hun har fortalt at hun fikk influensa og var veldig dårlig, så jeg har backet litt ut. Sendt et par meldinger innimellom som jeg har fått svar på etter hvert. Men på lørdag sendte jeg henne to meldinger, og ikke fått noe svar...

Spørsmålet mitt er:
skal jeg velge å stole på det vi ble enige om, at hun ALDRI ville vendt meg ryggen uten å fortelle at hun ville gi seg, stole på den enorme kontakten vi fikk på datene og starten av mailene...

Eller skal jeg stole på det jeg ser, at nå er det stille..veldig stille.. kan jo så klart være en grunn til dette, noe kan ha skjedd osv..

Og ikke minst..skal jeg la være å svare på andre mail jeg får her inne, la være å snakke med jenter her inne fordi hun jeg har datet og hatt dette med, kanskje har en veldig god grunn til å være stille..eller skal jeg tenke, "nei faen ta, hun overser meg totalt, jeg leiter videre".

Skal jeg ta hintet, eller skal jeg stole på henne og gi henne tid, et par dager så kanskje hun kommer tilbake med en forklaring?

Skjult ID med pseudonym Odins_Mjød ma. 4 april 2011 01:26

Desverre så er det noen ustabile jenter der ute som sier de virkelig vil ting med deg, men som egentlig mener det motsatte.....Men jeg pleier som oftest å gi dem en uke før jeg avskriver dem helt.

Skjult ID med pseudonym Nordnes ma. 4 april 2011 01:31

Åh, kjenner meg så igjen. Jeg har opplevd dette noen ganger. Man sitter å venter, overanlyserer og jeg deaktiverte faktisk profilen min i noen uker fordi jeg trodde dette var like seriøst fra hans side.
Vi hadde en flott date, så ble det meget ,meget stille.
Helt til slutt måtte jeg skrive en mail og spørre "hva skjer nå", etter to dager fikk jeg avslaget.

Om folk ikke kan si rett ut hva som skjer og heller bruker strutse-taktikker, tenker jeg det ikke er mye å samle på. Jeg gidder ikke å tolke meg fram til et svar ut i fra stillhet og unvikende svar.

Så bruk heller tiden, energien og tankene på noen som vil ha kontakt med deg!

Skjult ID med pseudonym Dryhill ma. 4 april 2011 07:03

Åhhh ja den har man vært borti maannge ganger.. Jeg går ut fra at jenter er skrudd sammen på samme måte som hankjønn når det gjelder dette.. Går det fra mye kontakt til null kontakt så kan du bare glemme henne... Det er faktisk slik at uansett hvor travel man er så har man alltid tid til å sende en melding til den man er interessert i, uansett hvor syk man er så klarer man å få sendt to forklarende ord. Med mindre man ligger i koma da... og jeg går ut fra at det ikke er så sannsynlig....

Skjult ID med pseudonym Jimmy ma. 4 april 2011 08:03

Høres ut som du bør gi henne litt tid. Noen ganger er folk opptatt i en uke eller to...du trenger ikke legge så mye i det.

Skjult ID med pseudonym Halluu ma. 4 april 2011 08:09

Influensa kan vare flere uker. Ikke legg så mye i det.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 4 april 2011 09:58

Influensa kan være stygg ja, men om du er så sjuk av influensa at du ikke klarer å sende sms'er med noen du er interessert i ligger du på Ullevål.

Or you're just not that into him!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 4 april 2011 11:24 Privat melding

Spør henne.... ikke værre en det. Skriv en sms der du skriver at du tenker litt slik. Og vil gjerne ha svar. Man mister ikke interessen pga man er syk, man trenger oftest enda mer oppmerksomhet da.. føle at man blir tatt vare på...

(kvinne 33 år fra Hordaland) ma. 4 april 2011 11:36 Privat melding

Helt enig med Kvinne81... Man mister ikke interessen selv om man er syk, da vil man gjerne ha mer oppmerksomhet ja.. Dersom du ikke har hørt noe fra henne siden lørdag, vel, da syns eg du skal skrive en sms og si hvordan du føler det, uten å bli helt Shakespare i ordene dine... Ho "skylder" deg et skikkelig svar, enten det er et pos. eller neg...

For helt seriøst, så slutter man ikke plutselig å ha kontakt med folk man er punch på og har en fantastisk kontakt med... Da må i så fall ho ha opplevd denne kontakten mellom dere som noe annet enn det du gjorde.. Eller at ho rett og slett fikk litt panikken og syns det var FOR bra? At ho var redd du skulle backe ut og at ho satt igjen som den som blei såra? Du veit, vi jenter er merkelig skrudd sammen... But you gotta love us after all! :)

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 4 april 2011 11:52

må og må, fru blom... :p

(kvinne 33 år fra Hordaland) ma. 4 april 2011 11:57 Privat melding

Du gjør iallefall, trimm! :p

(kvinne 35 år fra Oslo) ma. 4 april 2011 12:23 Privat melding

Jeg tenker at dersom man er syk og sier ifra om det, og kanskje trenger litt aleinetid, og så pøser det på med masse "HERREGUD HVORFOR SIER DU INGEN TING"-meldinger, så blir ting bare verre.... Jeg blir hvertfall ganske put off av masse mas. Bare gi henne litt tid.

(mann 41 år fra Hedmark) ma. 4 april 2011 12:39 Privat melding

Det er helt klart noe som skurrer her..... Men ikke send flere sms, ta heller å ring henne, og finn ut av det en gang for alle. Bare tull å ha en slik "katt og mus lek". Spør henne rett ut om det er noe som ikke stemmer for henne, i og med at hun plutselig ble så stille. Får du ikke noe vettugt svar da, så er det bare å kutte ut.

Skjult ID med pseudonym - . ma. 4 april 2011 13:25

much more has been lost due to indecisiveness then of wrong decisions..

få et ja/nei, hvis nei; hopp én plass tilbake og trill terningen på nytt.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 4 april 2011 13:45

Ring henne!

Jeg hadde noe feil med mobilen min i noen dager som gjorde at ca. halvparten av meldingne ikke kom fram. Vanskelig for folk å tro på det, men det var sant! Jeg hadde vondt for å tro at alle som sa de hadde sendt meg melding hadde gjort det også. Men så beviser. Og de kom etter en ukes tid. Ikke la det være tvil. RING!

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 4 april 2011 13:59

Er jeg syk foretrekker jeg smser... men det er meg da... heh... Orker ikke å prate og forklare meg på telefon om jeg er syk.... Derav jeg skrev melding... Men er mer "baller" i en fyr om man ringer ellers da ;)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 4 april 2011 14:19 Privat melding

Enig med Tyr-76 og andre her. Følg magefølelsen. Føler du at det er noe som skurrer, så nok det riktig.
Og hva kommer det av? Er vel kanskje endel som ikke vil såre noen, evnt. som ikke tørr konfrontere den andre parten.
Er spent på fortsettelsen!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 4 april 2011 14:28

Det er vel igrunnen kun èn måte å finne ut av det på, TS. Spør henne selv.
Her inne på forumet er det like mange meninger som det finnes erfaringer, og det vil gjenspeile seg i svarene du får. Og ut fra hva jeg leser her inne er det veldig lett for mange å analysere + tolke seg helt ut på viddene der misforståelsene har stemmeretten.
:-)

*Jeg er tilhenger av å følge magefølelsen, og jeg følger min. Men ikke uten å sjekke med fornuften min en runde. ;-)*

Skjult ID med pseudonym tja ma. 4 april 2011 15:14

Mange gode svar her.. jeg er enig med alle i grunn. Noe av grunnen er vel at jeg så veldig skulle ønske at det klaffet med henne. Og er nok litt redd for å ødelegge noe med å være for masete. Jeg har fått et par meldinger nå. Men intensiteten er overhodet ikke lik som når vi møttes for to uker siden. Jeg har spurt om hun føler noe er galt (i forrige uke),eller ikke som det skal. Men hun sier at alt er fint og hun liker meg godt.

Så da må jeg vel vente å se da... kanskje det er bare sånn hun er, at hun er passiv. Men jeg vet ikke hvor mye jeg orker å "jakte " på henne uten å få så mye respons tilbake..

Ender vel opp med at jeg vil gi henne noen dager til, om hun er like passiv kommer jeg nok til å spørre henne hva hun tenker om dagene fremover. Så trekker jeg meg stille bort om hun er avvisende. Jeg kan ikke "provosere" frem et svar som er realt å få; enten ja eller nei.

Skjult ID med pseudonym msX ma. 4 april 2011 22:16

Dette betyr nok at hun ikke er riktig så interessert i deg som du kanskje skulle ønske. Men må hun virkelig være det sånn med en gang? Kan ikke dette få tid til å utvikle seg? Hvis hun fortsetter å svare og takker ja til å gå på en date til, så har hun rett og slett ikke bestemt seg ennå. Og da kan det jo faktisk være at hun etter hvert finner ut at du er en super fyr, det vet du jo ikke her og nå. Hvis du virkelig liker henne er det verdt å kjempe for, mener jeg. Og måten å kjempe på er å vise seg fra sin beste side, vise henne oppmerksomhet uten å virke klengete. Hvis jeg var deg ville jeg være forsiktig med å spørre for mye om hva hun føler mht deg - det er å kreve for mye for tidlig.

Skjult ID med pseudonym jente80 ti. 5 april 2011 11:01

Gi henne noen dager til. Men jeg er enig i at om det skal bli noe, så må begge to gi litt. Ingenting er mer frustrerende om den ene parten må "bære" samtalen. og være den som hele tiden tar initiativ. Bruk heller tiden på noen som er interesert. Er trist når du tror at ting blir bra, eller føler at det kan bli noe. Også ender det med at den andre bare fader ut. Feigt er det, vi er jo voksne mennesker.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 5 april 2011 19:49 Privat melding

Når man føler at alt er perfekt, så blir det plutselig stille.
Og så lurer man på hva som skjer. Følelsen er ubehagelig, og mest sannsynlig korrekt.
Så gir man klar beskjed, og så kommer det ut. Man har nettopp brukt titalls av kvelder på en energi-tyv.

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 5 april 2011 22:29

Jeg er preget av mine egne erfaringer, men jeg tror at mange damer lever i nuet. Et løfte er langt på vei et løfte, men likevel ta det med en klype salt. Mye kan ha skjedd: Hun kan ha truffet en annen fyr. Hun kan ha tenkt på en eller annen ting som du gjorde som gjorde at hun mistet interessen for deg.

Spør deg selv spørsmålet: Viss hun sier at hun ikke vil treffe deg mere. Vil du da bli bitter fordi du ikke svarte på de damene som sendte mail til deg her på sukker? Viss ja, så bør du svare det, viss nei, så bør du ikke svare de.

De aller fleste jentene er sympatiske og hyggelige. Men der hvor menn lyver for å imponere, så lyver damer for å redde maska til seg selv og andre. Damer er som regel villig til å gå veldig langt for å slippe en ubehagelig situasjon, spesielt overfor en person de ikke engang har gått til sengs med.

Jeg ville ha ventet en uke, så sendt en ny melding. Viss jeg ikke fikk svar da, ville jeg ha begynt å datet andre jenter.

Skjult ID med pseudonym s ti. 5 april 2011 22:47

No go for videre satsing. Et normalt oppegående menneske kutter ikke kontakten slik sånn plutselig hvis det fortsatt er interesse.

"Jeg ville ha ventet en uke, så sendt en ny melding. Viss jeg ikke fikk svar da, ville jeg ha begynt å datet andre jenter."

Seriøst, en hel uke?!

(mann 39 år fra Oslo) on. 6 april 2011 14:43 Privat melding

Du må slutte å mase på henne!

Noen jenter trenger tid. Hvis du stresser masse over "Hvorfor er hun ikke like intens tilbake???" kommer du garantert til å legge hele forholdet dødt før det har begynt. Du må slappe litt av og ha is i magen. Nyt livet. Det som skjer, skjer.

(mann 36 år fra Oslo) on. 6 april 2011 15:09 Privat melding

Det første jeg tenker på når jeg leser det du skriver et cat-string theory. Du vet åssen katter blir ville i pelsen når man løper rundt i huset med ei snor med noe fancy i enden? Gir du dem derimot snora så mister de fort interessen og går sin vei. Kan det tenkes at du har gitt denne dama hele snora slik at hun nå kjeder seg?

Husk at hun skal jobbe for å få deg, du er premien hennes. Du skal ikke servere deg selv på sølvfat. Løp nå ut og lek med denne pelsdotten av ei kvinne, så skal du se at hun snart biter igjen :)

Skjult ID med pseudonym Jensemann on. 6 april 2011 15:14

Men viss du er som meg så liker du kanskje å ha en dame som er litt tilregnelig og forutsigbar. Og kanskje til og med en dame som ikke krever at jeg skal være ikke-needy hele tiden. Så dette bør du jo også tenke på.

Personlig liker jeg enkle damer. Damer som seier A og som mener A. Damer som liker meg. Og som liker at jeg er interessert i de. Vss de vil ha en mann som er ambivalent i forhold til de, så gidder ikke jeg leke deres lek.

Når det er sagt går det alltid en grense for når en person blir innpåsliten og klengete. Kanskje hun oppfattet deg slik?

(kvinne 29 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 15:44 Privat melding

Helt enig med Slemtiger. Dersom du nå har gitt henne denne "snoren" må du ro deg godt i land igjen. Dersom man er usikker på en gutt gjør det det mye verre dersom han maser og spør: hva skjer med oss? Jeg ville bare trukket meg unna dersom hun ikke var like intens som før. Det er tydelig at hun er litt lei av at hun nå har deg rundt lillefingeren, og alle andre fingrene.

Svaret mitt er klart: jeg ville hatt kontakt med andre jenter og gått på dater istedenfor å ventet på henne. Dersom hun plutselig viser interesse igjen- DA kan du heller legge kontakten med de andre jentene på is. Når det er sagt så ville jeg ikke kastet alt i hendene og logret med halen med en gang hun viste interesse igjen. Gi uttrykk for at du tar alt som det kommer og ikke la henne vite hvor "perfekt" hun er for deg.

Ser at flere skriver at du bare skal spørre henne rett ut. Og jeg skjønner jo at du vil ha et svar om det blir noe eller ikke. Men JEG tror at å spørre henne om det kan muligens være å skyte seg selv i foten. Hun kommer til deg om du vil- hvis ikke er hun ikke verdt det. Vær tålmodig og nyt livet i mellomtiden!

(mann 36 år fra Oslo) on. 6 april 2011 16:09 Privat melding

Støtter A-Lo, du bør aldri spørre "hva skjer nå da?" eller "er vi sammen nå eller" eller noe lignende. Ta en dag av gangen og fremtiden vil vise hvordan det ble.

Jeg synes også du skal gå ut og more deg. Vis henne at du ikke er avhengig av henne, at det finnes flere fine damer. You don't need her. La henne få en mulighet til å savne deg.

Du må være unntaket i livet hennes. Dersom hun er vant til å få alle gutters oppmerksomhet må du overse henne og heller gi din oppmerksomhet til hennes mindre fine vennine. Gi henne små sarkastiske kommentarer og trigg jaktinnstinktet hennes.

Nå er jeg klar over at du er kommet litt lengre på tidslinjen, så helt konkret for deg nå bør du bare ignorere henne til hun tar kontakt med deg. Å sende enda flere meldinger hjelper ikke.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 6 april 2011 17:19

Enig med de to sistnevnte. Aldri stå og logre!

Skjult ID med pseudonym sniggi on. 6 april 2011 17:24

@A-lo du later til å komme med kloke ord. Kan gjerne få bli min "kjærlighetsrådgiver". :D

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 6 april 2011 17:26

Neh, hu skal gifte seg med meg, så skal jeg vise henne utelivet i Oslo (= John's Bar ;D).

;)

(kvinne 56 år fra Telemark) on. 6 april 2011 17:53 Privat melding

Hei, tror det kan være mange grunner til at hun ikke svarer eller like intens.

Men det som er sikkert er at hun ikke er videre interresert i deg. Selv har jeg fått erfare det gang på gang. Joda, de ønsker kontakt, vil gjerne treffe meg m m. Men ikke narr deg selv.
Er hun noe for deg som setter deg i en slik situasjon så tidlig i forløpet??? Like greit å si til deg selv. Hun er ønsker ingen videre kontakt.

Det er for vondt å bli avvist slik, særlig når dere har kysset, det er mer en kaffe. Men husk du bestemmer selv. Hva vil du egentlig? Spør deg selv hver kveld. Og er hun virkelig det du drømmer om? Hva da om en måned eller to? Vet at avvisning er en annen form for å ikke tørre å si, sorry, jeg ønsker det ikke, et vennskap eller å bygge på noe med deg......

Tenk etter, ville hun ikke tatt kontakt om du var den hun satset på..... tror svaret er der selv om det ikke er det du ønsker. Stå på, date andre, plutselig når du minst venter det, er hun der din drømmejente....

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 6 april 2011 18:10

haha, det er bare å stille seg i kø gutter, og smøre seg med tålmodighet.. selv om hun får seg kjærste, eller gifter seg og får barn, så ender hun nok her inne sammen med resten av oss.

hvorfor? fordi virkelig kjærlighet ikke er et spill, og de som prøver å spille det ender bare opp som tapere! slutt å spill, vær ærlig med deg selv og andre og stå for det du føler og mener. så bare la de som liker å spille, spille sammen, det er de som kommer til å ende opp langtidssingle med unger på slep ;-)

Skjult ID med pseudonym sniggi on. 6 april 2011 18:21

@useriøs:

Der er jeg uenig med deg. Alle vil såklart at alt skal klaffe perfekt i begynnelsen og at begge er like intense. Sannheten er at dette skjer sjeldent, uten at andre parten fort blir lei.

Man skal jo være seg selv osv, MEN det går an å begrense seg litt og ikke pushe på for mye. Venninnen min spilte dette "spillet" i begynnelsen da hun møtte en gutt, ettersom gutten ble litt stresset av forpliktelser. Etterhvert fikk hun han mer og mer på kroken. Nå har de vært sammen i 8 år og er forlovet.

Det er ikke snakk om å ikke være seg selv, ærlig med seg selv og hva man føler- selvsagt må man være det. Men det handler om å ikke brette seg ut som en åpen bok og kysse føtttene til den andre personen.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 6 april 2011 18:45

Jeg ville spurt henne, jeg. Ikke anklagende, men på en slik måte at du får et ærlig svar. Ellers blir du bare frustrert, og ingen liker en frustrert herre.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 april 2011 19:01

I tillegg til mitt forrige innlegg, vil jeg nevne èn ting:

Dette med opplevelsen av tid, og intensitet vs. interesse.
For noen er det naturlig å sende 5-10-15 sms pr dag for å vise interesse, og for meg er det den rene galskap å bli bombardert på den måten. For noen er det helt naturlig at det kan gå noen dager mellom kontakt, for andre blir det totaaaaaaaaalt krise og tankespinnmaskina settes i femtegir. (Det er noe galt, h*n liker meg ikke, h*n har møtt noen annen, tollke-tolke-analysere-analysere...Spør forum!)

For min egen del er jeg lynrask til å si noe om måten jeg kommuniserer på, OG om jeg er hyper eller laid-back ift til å vise interesse. Nettopp for å unngå misforståelser, og slippe at han i andre enden skal overfortolke og spekulere seg halvt ihjel om ting han får en "følelse av at...og derfor er det slik...og sånn"

Ut fra rådene i forumet her, @tja...har du vel nå ventet i tålmodig stillhet på tilbakemelding fra denne damen, samtidig som du allerede mentalt har dumpet henne minst 20 ganger?
Men blir du noe klokere av dem? Rådene, mener jeg...:-)

Skjult ID med pseudonym tja on. 6 april 2011 20:38

Det er bra å få så mye input av dere. Jeg blir litt klokere av svarene, men litt mindre klok av henne. Jeg snakket med henne for et par dager siden. Jeg har valgt å være laidback, ikke mase på henne og la henne få litt tid. Når jeg snakket med henne på mandag på tlf (jeg ringte) så sa jeg på en fin måte at jeg valgte jo å stole på de tingene hun sa, og at jeg regnet med hun fortsatt var interesert siden hun ikke hadde sagt noe. Hun sa hun fortsatt likte meg, var interessert osv. ikke noe galt.

Vi skulle møtes i Oslo i går var avtalen. Hennes initiativ... Men hun trakk seg..igjen..

Så jeg er litt forvirret, litt småforelsket og litt oppgitt. Når vi snakker sammen så er hun helt med, jeg har gitt henne mange muligheter til å backe ut. Men hun sier hun vil bli kjent med meg og føler masse for meg..Og grunnene hun kommer med når det ikke passer,kan jeg jo ikke si noe på. De virker jo reelle..men ja...har blitt avvist mange mange ganger nå, pluss denne passiviteten.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 6 april 2011 20:51

Det jeg har gjort i slike situasjoner er å bli like lite "tilgjengelig" som henne, for jeg tenker, er hun interessert på ordentlig, så tar hun kontakt, i hvert fall når jeg har initiert kontakt flere ganger. Ja, jeg har flere ganger vært med å avtale at hun skal ta kontakt når hun er frisk, har mindre å gjøre på jobben eller hva nå som er unnskyldningen - jeg har aldri opplevd å bli kontaktet igjen i slike situasjoner.

Selv om jeg selvsagt kan ta feil, lukter dette litt av at hun ikke har lyst til å dumpe deg, men egentlig ikke ser på deg som noe kjæresteemne heller - altså den gode, gamle vennefella.

Skjult ID med pseudonym Frustrert on. 6 april 2011 21:42

@tja:

Ehm... kunne du si første bokstaven i fornavnet hennes?
Høres litt for kjent ut, dette.