Alle innlegg Sukkerforum

har laget en seriøs og skikkelig profil - hvorfor får jeg da så mange kåte henvendelser ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym OK kvinne? ma. 4 april 2011 16:25

Jeg er en kvinne i 50 årene...
Jeg har virkelig forsøkt - å lage en seriøs profil - skrevet at jeg ønsker et langvarig forhold, lagt inn bare "skikkelige" bilder (selv om jeg sikkert kunne vist fram litt mer "positive" sider ved kroppen min.. - som bra brystparti f.eks.....:-)), jeg har ikke skrevet veldig mye - og heller ikke veldig lite. Mine beskrivelser og ønsker synes for meg veldig "normale" og jeg synes selv jeg virker veldig seriøs og "skikkelig"... Man skal dog vokte seg for å virke for treig og kjedelig, - hvilket jeg ikke heller er - så jeg føler beskrivelsene er greie.

MEN.... hva kommer det da av at jeg får såpass mange henvendelser fra menn som så tydelig viser sin kåtskap, og ønsker rundt dette...?? De er utrolig direkte også.... OG mennene er jo i alle aldre!!! . Joda, - jeg vet dere unge kan synes en voksen dame kan være spennende - men da tenker jeg at hun må vel ha lagt litt opp til dette selv?

Er det bare slik at dere menn er mer eller mindre konstant kåte - og lar dette gå foran alt annet?

Liker dere egentlig hvis vi kvinner er såpass direkte som dere kan være - så fort....

Er det ikke lenger mulig å skrive melding nr. tre uten å ha kommet inn på emnet sex?

Kan jeg ikke få lov til å være interressant BÅDE som menneske OG som en du kunne tenke deg å ikke bare spille yatzy med...?

Mange som kjenner seg igjen? Kvinne eller mann?? Noen synspunkter her?

Hilsen fra en noe frustrert kvinne - som ser ok ut - som slett ikke er laget av is - men som ønsker seg en "skikkelig" MANN som synes det er spennende å treffe ei å bli KJENT med, flørte med og bygge opp noe spennende med ..

Skjult ID med pseudonym Frøken. N ma. 4 april 2011 16:37

Du er ikke alene... Senest i dag fikk jeg tilbud om å undertrykke en mann med liten tiss. Ingenting i min profil tyder på at jeg skulle ha den slags ønsker.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare ma. 4 april 2011 16:38

Heyheyhey, ikke slå alle under samme kam! Jeg skjønner dog at kvinner kan bli frustrerte for det er faktisk ikke mange av oss skikkelige menn (i prosent/promille). Mener da ikke kjedelig eller nerdy mammagutter, men de som er på jakt etter en livspartner, soulmate og kjæreste. Man vet aldri om det varer, fordi man forandrer seg over tid, og selv om man legger ned mye jobb i et godt forhold så kan det gå tomt. Kan det være at disse sexfremstøtene er fra menn som har gitt opp, og bare går inn for å tilfredstille den kroppslige hungeren som en slags trøstespising?

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 4 april 2011 16:50

mangelvare du er kansje inne på noe der :P skjønner frustrasjonen til jentene for er jo noen sånne gutter her samtidig er d mest flotte gutter her syns jeg da sånn som deg mangelvare som d går ann å prate med :) men jeg har kansje bare vært litt mer heldig med de som har skrevet til meg ? full sympati vertfall damer er kleint med sånne karer :P D som er litt morsomt for meg er at jeg har en av mine beste veninner som og er på sukker...så er en klein med meg..sier jeg d til hu og omvendt...deretter blokking ;) hehe hender vi får oss en god latter når begge har fått identiske post fra samme fyr feks ;)

Skjult ID med pseudonym Mangelvare ma. 4 april 2011 17:08

@-missi-: Takk for cred. Ditto. Grei løsning med thumbs up på blokkinga, men: Er det slik at dere holder de gode for dere selv også? Jeg er ihvertfall svært sparsommelig med opplysninger om kjærester til mine venner. Det er ikke fordi jeg er redd de skal kapre dem, eller at det ville plage meg nevneverdig dersom noen skulle gå etter en eks (bare at konsekvensene for dem ville være eksludering som venn for brudd på Bro Code). Det blir å plage dem å legge opp til at de skal fatte interesse og muligens bli betatt i noen som er off limits. Er ikke det et tema i det hele tatt for jenter?

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 4 april 2011 17:18

De unge er det jo enkelt å bli kvitt, i alle fall enklere.
Steng profilen for de under 70 i match, så faller naturlig mange bort.

Men er enig. Jeg har heller ingenting i min profil som skulle tilsi at jeg var en madrass i ventetiden.
Men det er et par slike mld i uka. Har lært å ignorere. Orker ikke bruke tid på det.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 4 april 2011 17:28

@mangelvare

klart vi har bro code og! :) jenter og gutter er nok ikke så forskjelli som mange skal ha d til :P Er det en hun er intresert i så blokker jeg faktisk han og omvendt...feks har hu en som hu et par stykker hu liker veldig godt som faktisk jeg og hadde bra match med..de bare blokka jegt først som sist..hvorfor være en potensiell ødelegger ? nei d er ikke min stil :) og mange fisk i havet da så :P ellers "in real" er det noen mine veninner er intresert i, x-er, folk de har rota me osv så er det totalt no go altså :P :) og d gjelder begge veier og er en selvfølge..:)

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 4 april 2011 17:34 Privat melding

@Frøken. N
Han har jeg også fått melding fra...!! Og heller ingenting i min profil som tilsier at det skulle være noe for meg!

Som -missi- har også jeg flere venninner her inne, så de som driter seg ut sprer vi nicket til og blokkerer! F.eks. fikk en venninne av meg melding med en som bare skrev for å si at profilbildet hennes ikke matcha virkeligheta, og var heller ufin... *blokkert*. Ellers er det som TS skriver mange sextilbud, og slike faller heller ikke i god jord når det ikke er det man er på utkikk etter.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 4 april 2011 17:35

Noen menn her inne mangler kurs i skikk og bruk.....

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 4 april 2011 17:52

Får noen meget direkte meldinger ja. Fra -25 min alder til + 10.

Men de aller fleste av meldingene jeg får er hyggelige karer.

Jeg og en venninne har opplevd sammenfallende meldinger fra samme fyr .
Hun traff ham og når hun hørte at jeg senere skrev med ham... ja da fikk jeg litt info som gjorde at jeg kuttet kontakten tvert.

Så gutter: Small world. Tenk litt på det før dere fyrer avgårde sex meldinger med mitraljøse:-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 4 april 2011 17:59

Nå har det seg slik som regel, at vi ordentlig guttene som oftes er litt mer tilbaketrukne enn disse overkåte galingene som i første omgang bare er ute etter å seg litt. Det er som regel disse som er mest aktive, desverre for oss ordentlige gutter.

Så når vi som holder oss litt mer i bakgrunnen endelig velger å kontakte ei jente, så ligger det en mørk sky over oss og du kan nesten føle skepsisen som disse kåtingene har sådd hos jentene og det kan bli enda vanskeligere å komme skikkelig i kontakt.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 4 april 2011 18:04

@Powpop

Tror det funker akkurat motsatt jeg:-)

Har man blitt bombardert med lie sexy meldiner ( ja for det er nettopp slik det virker med overkåte startmedlinger) så blir jenta desto er glad av å bli kontaktet av en hyggelig fyr. Skjønner?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 4 april 2011 18:07

Hm det var litt rart. En seriøs profil og kåte henvendelser?
Jeg opplever stort sett veldig høfflige menn her inne. Antar du hadde kun litt uflaks.

(mann 65 år fra Østfold) ma. 4 april 2011 19:14 Privat melding

@ MILLA

du Milla, har ikke du blitt insiminert ennå,Trodde du hadde travelt med voksende mage:)

Skjult ID med pseudonym mm ma. 4 april 2011 21:08

@observatør

det var da en merkelig uttalelse: slutt å klage, ikke sikkert dere er interessante som kjæresteemne...

Neivel, og hvorfor ikke det mener du, var litt mer presis. Og dersom ei dame ikke er kjæresteemne for deg, eller endel andre fyrer, så er de vel ikke reservemadrasser av den grunn?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 4 april 2011 22:44

Jeg er mann og har det litt på samme måten. Det står ingenting i min profil om at jeg er glad i å danse, allikevel får jeg stadig meldinger som "skal vi danse, hilsen Tulla". -Jævlig irriterende!

Fra spøk til alvor. Jeg kjenner endel andre menn her inne. De som er interessert i et forhold tror jeg aldri ville skrevet slike meldinger, men jeg kjenner også noen som er ganske direkte på at de ønsker en sexpartner og lykkes veldig godt med det. Uten at jeg kjenner innholdet i meldingene, vil jeg allikevel tro at de klarer å formulere seg på en måte som treffer bedre enn det som blir beskrevet ovenfor.

Problemet her er vel at det dessverre finnes en del menn som er dårlige til å kommunisere og sannsynligvis mangler en del sosial intelligens også. For min egen del er sex ikke et tema jeg legger mye vekt på i meldingene her inne. Jeg tar det for gitt at jentene forstår at jeg også er interessert i sex.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 4 april 2011 22:50

Jeg skriver litt blandet.
Hvis det er bare den tingen vi har felles, skriver jeg det.
Hvis vi kan ha mye felles og potensielt kan bruke mye tid sammen i forhold, skriver jeg ikke noe om den tingen, da den regnes som implisitt.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 4 april 2011 22:56

Det er veldig irriterende å bli kontaktet av selvoppnevnte "superelskere" når deres oppførsel tilsier
at det er første gangen de er ute av bakgården.....

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 4 april 2011 23:05

En og annen sjelden, sjelden gang får jeg tilbud om å være madrass. Jeg trekker på smilebåndet, takker for komplimentet og ønsker lykke til. Kjapt, enkelt - tar max 10 sekunder. Og så er`n glemt. ;-)

*Snipp snapp...*

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 4 april 2011 23:16

@ barebea10

Da er det jo heldig for han at det er lenge til jul:)......

Skjult ID med pseudonym hb ma. 4 april 2011 23:19

Hvorfor du får kåte henvendelser?

Svaret ligger da i den første setningen.

I tilfelle du må ha det enda mer spesifikt:

"Jeg er en kvinne"

ps. Hva du skriver i profilen er da revnende likegyldig. Eh... Du tror vel virkelig ikke at disse mennene som sender slikt faktisk leser profilen?!

Skjult ID med pseudonym GoGoMan ma. 4 april 2011 23:45

Det er da så klart mye gøyere å sende en skikkelig grise-melding til en "orntlig" person som i tillegg ligner litt på mor enn noen som bare synes det er morro.. :D

Skjult ID med pseudonym She ti. 5 april 2011 17:38

Jeg synes det er så rart (og ekkelt!!) at en del jenter her inne får mange sånne ekle og direkte "kåtemeldinger".

Jeg kan ikke huske å ha fått en sånn melding en eneste gang. Og jeg får en god del mail.
Det hender en sjelden, sjelden gang (kan ikke huske sist) at jeg får mail der det er spørsmål om jeg vil være med på litt "moro", men i disse tilfellene så har det aldri vært skrevet på en direkte og ekkel måte, har alltid vært litt kamuflert forespørsel, liksom.
Så jeg lurer på hvorfor ikke jeg får sånt i innboksen min når det er så mange jenter som sier de får det?

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 5 april 2011 18:30

@She, hahahah takk for den! der fikk jeg meg en god latter! :-P

"hvorfor kan ikke JEG også få slibrige sex meldinger fra ekle, 20-år-eldre-enn-meg gamlinger? alle andre jenter får det jooooooooooooooooooooooooooooooooooo" ;-)

enten så er du ikke pen nok til at de bryr seg, eller så er du så SINNSYK deilig at de bare ikke greier det, for det blir jo litt som å stirre på sola! ;-)

tror heller du skal være glad for at du i det hele tatt får "en god del mail"! ;-)

Skjult ID med pseudonym Fnutta ti. 5 april 2011 18:37

Jeg er i kvinne i 30-åra. Har også en helt seriøs profil, og noen få helt nøytrale bilder. Småbarnsmor etc. Men bare denne uken har jeg fått henvendelser fra 4 stykker profiler - selvsagt anonyme - som kun skriver fordi de ser etter en sexpartner. Har rett og slett begynt å blokkere disse profilene første gang jeg ser på de. Blir faktisk litt provosert av de.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 5 april 2011 18:49

Jeg har en profil hvor jeg søker etter langvarig forhold.
I går dukket det imidlertid opp en melding fra en ung kjekk mann.... Kan jeg få være din
mannlige hushjelp? Dette må man kalle mulighetenes marked......
Dette må jeg tenke hardt på...... *sitter og planlegger tjenerfløy*
Jeg trenger forøvrig en privatsjåfør når jeg tenker meg om. Bilen min som var på
storservice for vel en uke siden hadde hva jeg vil kalle en solid oljelekkasje i dag
og ble fraktet til verksted av Falck.... Nå trenger også jeg service.... James!!!!

Skjult ID med pseudonym OK kvinne? to. 5 mai 2011 01:24

Takker for alle svar...!
Får fremdeles slike meldinger.. og tilbud.... aner ikke hvorfor... men får bare ta det positivt.... - at jeg ikke virker som eller ser ut som en burugle... ;-)
Svarer høflig til de høflige - de andre er jo bare å overse.

Hilsen meg som startet tråden

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 01:41

Visse personer her inne synes tydeligvis det er kjempemorsomt å slenge dritt og slibrige meldinger til folk for å irritere / plage, jeg har en følelse av at de samme personene er den typen folk som kniser hver gang noen sier ordene "tiss" og "bæsj".

Blokker, eller enda bedre, rapporter. Send en mail til sukker sin support, jeg gjorde det en gang og fikk umiddelbart tilbakemelding om at de skulle se på det. Hvorfor ikke? En god del av oss betaler da for dette for å faktisk finne noen, de andre kan gå og leke i sandkassa eller noe.

Det er også et godt poeng at en del menn nok har en sosial IQ som er mindre en størrelsen på skoene, og de har vel kanskje ikke annet å komme med. Hadde det ikke vært for at de er så jævlig plagsomme så skulle man jo nesten synes synd på dem.

Skjult ID med pseudonym mm to. 5 mai 2011 07:53

Hahaha Observat 1, du tror virkelig at du er en storsjarmør som lurer damene her inne. Er redd (for din skyld) at du er den eneste som tror det.

Måten du skriver på her i forumet viser at du ikke er av de aller smarteste, og når en slik fyr skriver til meg er jeg ikke interessert. Du blir avslørt etter første melding :)))

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 09:39

Jeg hadde virkelig ikke tenkt å bry meg, men .. seriøst? "womans"? "ral life"? Men, du har i hvert fall lært deg å skrive "cum" riktig, gratulerer!! :)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 5 mai 2011 10:19

synd at det er sånt, men thats life!

for hver mann som sender en upassende melding, så er det en dame som ikke gidder å svare på en "ordentlig" melding!

jeg skulle ønske at mine "medbrødre" greide å være litt mer intelligente når de sendte meldinger til damene, for de ødelegger for oss alle! Men jeg ønsker like mye at jenter hadde tatt seg tid til å svare på seriøse henvendelser, selv om det bare var for å si “nei takk”, tar jo bare 5 sekunder å skrive!

dessverre så kommer vi nok aldri til å være “der”, så det er lite vits i å legge for mye tid og krefter på å bli sur, misfornøyd eller andre negative tanker! kan jo være slitsomt å måtte gå gjennom 100 vis av brev hver dag og avvise og blokere folk, men kanskje dere kan like greit ikke ha noen bilder og heller skrive en utfyllende profil tekst? for det finnes et par av oss som er seriøse nok til å sende ordentlig meldinger til bildeløse profiler, men da må de ha en utfyllende profil!

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 5 mai 2011 16:43

Noen menn tar kontakt med ca alle kvinner her, i alle aldre og fra alle kanter av landet. De har en standard åpningsmail som de kanskje en gang får napp på.
Liker man det ikke, så er det jo bare å takke pent nei, eller overse.

(Vær obs på at om man takker pent nei, så kommer det en frustrasjonstråd her om alle avvisningene han får på mail. Velger man å ikke svare, så kommer det en frustrasjonstråd om alle damene som ikke svarer på mail.)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 5 mai 2011 22:57

ja er ei plage det derre..profilen min blir nedrent av overkåte dames som berre skal ha seg ein kjappis ,p

(mann 43 år fra Oslo) to. 5 mai 2011 23:31 Privat melding

Hei alle sammen,

jeg er enig med damene her inne, d er mange menn som pleier å tenke med .... sin. Det er ikke bare et norsk fenomen. Jeg kommer fra Tyskland og brukte flere Datingsider der å. Det som jeg opplevd er, at kvinnfolk blir fort frustrert (forståeligvis) og at man som seriøs mann får det mer og mer vanskelig til å få seriøs kontakt med damene. Det eneste jeg kan anbefaler til damene: block idiotene og stå på. Hvis dere gjør det ofte nok, er det bare pene menn her inne ;)

Lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym Mangelvare to. 5 mai 2011 23:50

@Røktern: Det heter INSEMINERT, ikke insiminert. Du kommer ikke langt om du ikke greier å formidle budskapet ditt. En annen ting er at jeg tror du begynner å bli senil, for du gjentar deg selv. Du skrev akkurat samme smakløse melding i en annen tråd.

@observat1: Jeg er glad jeg ikke er jente og risikerer å møte på deg. Håper du ikke har en kvinnelig motpart. Isåfall må jeg brenne henne på bålet.

@TS: fordi menn er idioter inntil det motsatte er bevisst.

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 5 mai 2011 23:58

Hva kan en si? Kan vel ikke annet enn å beklage på veiene av det mannlige kjønn.
Ta det som et kompliment og blokker personene det gjelder.

Utover dette så må mitt råd være at du selv er aktiv og kontakter menn du finner interessante slik at du fortest mulig finner noen som er verdt å spare på slik at du ikke trenger å være her lenger. ;)