Alle innlegg Sukkerforum

Demonstrasjoner

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 april 2011 13:01 Privat melding

Det er noe jeg lurer på, på 60 og 70tallet og deler av 80tallet protesterte norske kvinner mot det de mente var dårlige forhold for kvinner og et makabert kvinnesyn rådende ute i verden.

Men hvorfor er det ingen av dem som demonstrerer mot at en norsk kvinne får hodet skåret av i et muslimskt land eller at overgreps voldtekter i Norge noen år har vært begått 100% av innvandrere.
Hadde jeg vært en politisk aktiv kvinne idag hadde jeg protestert som bare helvete.

Er ikke det minst like viktig å protestere mot, som de gamle kampsakene, det har jo alt med frihet og makabert kvinnesyn å gjøre.

Som mann kan jeg gå over alt i fred, burde ikke en kvinne føle det samme?

http://mobil.eb.dk/nyheder/krigogkatastrofer_article.pml;jsessionid=A974654C9C4BA9C79D02CEF7C874C888.uw-portal2?articleid=1530378

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 5 april 2011 13:40

det er vel ikke noe rart at "damen på gata" protesterte på ting som de selv opplevde som undertrykking, for så å slutte å gjøre det når de ikke opplevde det mer?

for det krever en veldig sterk person for å opprettholde et slik syn og virkelig jobbe for at ALLE ANDRE skal få det bra, og det er veldig få slike personer, både menn og kvinner.

synd, men sånt er det bare!

Skjult ID med pseudonym kit ti. 5 april 2011 15:44

Hvorfor går ikke TS i tog da?

De som var ferdigprotestert på midten av 80 tallet har vel ikke fått sprekere ben de siste 25 årene....

(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 april 2011 15:52 Privat melding

Jeg kunne ikke hatt det bedre @kit.

Men synes det er rart at det ikke er noen demoer nå sånn som ting er.

Skjult ID med pseudonym Gibson ti. 5 april 2011 17:18

I denne sammenheng vil jeg bare poste denne videoen av Pat Condell, og håpe at flest mulig ser den og faktisk tar innover seg det han sier.

http://www.youtube.com/watch?v=8GkHQbBeRBE&feature=player_embedded

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 5 april 2011 18:03

Kan kanskje ha noe å gjøre med hva man kan gjøre noe med? Når man gikk i demonstrasjonstog for selvbestemt abort, var det for å øve press mot myndighetene og å skape en opinion. Men hvem svarte skal du rette en slik demonstrasjon mot, da? Hva skal slagordet være? Alle tenkende mennesker er mot æresdrap i Norge, alle tenkende mennesker er mot overfallsvoldtekter - begge deler er forbudt og det finnes ingen bevegelse i Norge som ønsker å gjøre noe med det.

Det er jo ellers ganske sjarmerende at de som klager over at andre ikke arrangerer demonstrasjonstog heller ikke gjør noe for å gjøre noe med det selv. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt: "Hvorfor klager dere sånn over Israel når situasjonen er som den er i Iran?" Dette kommer fra dem som aldri har løftet en finger for det iranske folket. Og det var i hvert fall ikke disse som holdt den eneste norske appellen da det her om dagen var en demonstrasjon mot henrettelser i Iran.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 5 april 2011 19:00

Tenker at min protest kommer frem den dagen idiot skal prøve og overfallet meg.... er såpass arrogant og uredd at han må ha mer en "gud", osv med seg for å slippe å ligge på akutten....

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 5 april 2011 19:10

Er det noen som skal gå i tog så er det menn for å få snuten/staten/sosialistene til å kalle en spade en spade. Det flotte hovedoppslaget på Nettavisen nå;

""- Hvordan få menn til å slutte å voldta?"""

Her blir jeg rimelig provosert og tenker mitt, noe også journalisten gjør;

""""- Du sier at vi må snakke om menn generelt som voldtar, men tallene viser jo at det omtrent bare er ikke-vestlige menn som står bak overfallsvoldtektene?

- Men vi ønsker ikke bare å snakke om disse ikke-vestlige som overfallsvoldtar. Vi ønsker også å snakke om hvordan vi skal få ektemannen som voldtar kona til å se seg selv i speilet og erkjenne at han er en voldtektsforbryter, sier hun. """

Patetiske folk, går jo ikke an å peke på de som faktisk utgjør problemet og hvor man må gjennomføre noen holdningsendringer, de kan jo bli fornærmet.....(antar at tallene for øvrige voldtekter ikke akkurat er så anderledes).

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3125133.ece

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 5 april 2011 19:11

@ jau

Kan vi samtidig sende den gruppen som angrep og drepte flere soldater på grunn av koranbrenninga til å jobbe på Fukushima-anlegget? Det kan jeg demonstrere for!!!!

@ Herkulix

Berømmer deg for å skrive hva du mener om temaet her, selv om du ikke gjør noe mer utav det! Så det så :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 april 2011 19:19 Privat melding

@hau om du vil meg noe så send meg en melding bare, om du skal drite meg ut her så krangler jeg ikke tilbake men om du vil ta det privat så er jeg med på hva som helst.

@neptun -.Men du har den største trusselen noen sinne mot norske hvite kvinner, det har aldri noen gang vært en så alvorlig trussel og ingen reagerer. Et godt eksempel er grønland der Imaner går ut i media og sier at norske jenter ikke bare burde bli voldtatt men de fortjener det direkte på norsk radio, nrk p3 i juni 2009.

Hvor er Ottar der?

Sosiologisk er det et utrolig interessangt fenomen, du har en enorm gruppe mennesker i et demokratisk og humanetisk land som Norge som står direkte i fare for å miste alt de har av verdi og trygghet og de demonstrerer ikke, det har aldri aldri aldri aldri aldri vært noe lignende fare på norsk jord.

Men om en i næringslivet kommer med et sleivspark mot kvinner så blir det demonstrasjoner og ramaskrik på rappen, interessangt.
Det er som en person som står i et hjørne med en pistol mot pannen og klager over en stein i skoen.

Skjult ID med pseudonym Gibson ti. 5 april 2011 19:45

Så vidt jeg vet var ikke den "jævla pastor'n" i USA i Afghanistan for å brenne og myrde, det klarte de fint på egen hånd. At det reageres slik på brenning av papir som ikke er deres eiendom viser bare hva islam i realiteten er.

Angående høylytte protester, så blir menns protester mot den ukultur som har slått rot oftest betegnet som "rasisme" og "hets", og blir latterliggjort i media, og kriminalisert av myndighetene. Det er dette Pat Condell taler midt i mot. Det er tydeligvis vanskelig å få noen slags rasjonell tankegang til å synke inn under dagens multi-kulti-diktatur.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 5 april 2011 20:01 Privat melding

Gibson - Jeg snakker ikke om menn, men hvite norske kvinner, en gruppe som på mange måter har immunitet der vi menn ikke har det, vi er bare slemme drittsekker uansett hvordan du vender og vrir på det om jeg skal tro det jeg lærte på skolen og leser i media.

Jeg bare sammenligner demonstrasjonene på 70tallet og de fraværende demonstrasjonene nå som trusselen mot norske kvinner som gruppe er enormt mye større.

Kan du se for deg en Iman si at norske kvinner er horer på radio og alikevel få statstøtte og immunitet på 60-70tallet, tror ikke han hadde fått bli så voldsomt lenge.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ti. 5 april 2011 20:07

Et heftig diskusjonstema for en dating-nettside synes jeg

Skjult ID med pseudonym kit ti. 5 april 2011 20:59

Det at en fanatiker brenner Koranen forsvarer ikke at en annen gjeng fanatiker dreper uskyldige.

Kunne vi ikke fått transportert pastoren til Afghanistan og sett om han egentlig er tøff nok til å gjenta handlingen eller bare er en pudding som lar andre ta støyten?

@Gibson, hvis det var islam som var grunnen, og ikke fanatisme, skulle alle muslimer ha drept på grunn av brenningen. Det har ikke skjedd.

@taz.. I omtrent alle overfallsvoldtekter er gjerningsmannen ikke-vestlig, men de aller fleste voldtekter er ikke overfallsvoldtekter med norsk gjerningsmann.

Skjult ID med pseudonym Gibson ti. 5 april 2011 21:53

Islam er problemet fordi fanatiske muslimer er fanatiske innenfor sin tro som er... islam.

Individuelle muslimer er ikke et problem og kan leve fredelig og kan ha høyere moralske standarder enn sin profet. Organisert islam derimot, er et problem, for ved økende antall muslimer øker antallet praktiserende, og da øker islams makt og innflytelse og dermed øker antallet fanatiske/radikale/whatever begrep media bruker for å unnskylde problemet.

Dette "hvis islam var så voldelig så ville alle muslimer vært voldelige" er bare vås og kan leses mer om her:
http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Games-Muslims-Play.htm#islamnotviolent

Skjult ID med pseudonym kit ti. 5 april 2011 22:24

Så fanatiske kristne, fanatiske kommunister og fanatiske nazister er helt greit, for de er jo ikke muslimer i følge deg.

Så de godt over 100 mill. menneskene de drepte betyr ingenting i din verden?

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 5 april 2011 22:37

Herculix:
Hvis du klarer å forklare meg hvordan et demonstrasjonstog som du foreslår skal kunne ha noen som helst funksjon slik som demonstrasjonene på 70-tallet hadde, skal jeg gladelig organisere den demonstrasjonen du etterlyser.

99,9 prosent av innvandrermenn begår IKKE overfallsvoldtekter - hvordan vil du forklare det? Det dreier seg om enkelte forskrudde individer som dessverre ikke møter den motstanden de trenger i sine miljøer. Er det ikke DISSE du bør angripe? Og ikke innvandrere og muslimer i sin allmennhet?

Det er noe som heter at tomme tønner ramler mest...

Skjult ID med pseudonym Gibson ti. 5 april 2011 22:52

Tull og tøys, du kan ikke få noe slikt ut av mitt innlegg, så ikke prøv deg på å sette opp noen stråmenn her. Men skjønner vel at du prøver å hive meg i bås med de nevnte fanatikere, for da kan du bare avfeie alt jeg har skrevet som hat, hets, etc uten videre.

Islam er problemet på bortimot samme måte som kommunisme og nazisme var problemer på grunn av sin totalitære form. Bare så det er sagt så er ingen fanatikere "helt greit".

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 5 april 2011 22:58

Hva med kristne fanatikere, Gibson? Eller jødiske fanatikere? Er det også et resultat av en "totalitær ideologi", eller dreier det seg heller om at de benytter seg av religionen til å gjennomføre langt mer sekulære mål?

Skjult ID med pseudonym Gibson ti. 5 april 2011 23:35

Hva med dem? Selv ikke under korstogene ble bibelen brukt for å rettferdiggjøre krigføring. Det ble heller ikke lovet gull og grønne skoger gjennom erobring. Oppgaven var simpel, befri undertrykte kristne. Mange rike korsfarere solgte alt de hadde og kom hjem tomhendte.

Men du ønsker egentlig ikke et svar på dette, du har fått frem ditt poeng bare ved å stille spørsmålet og sette opp dine to like ille alternativer. Vi kan diskutere når dere dropper debatteknikkene, ikke at jeg regner med det blir å skje.

Skjult ID med pseudonym kit on. 6 april 2011 05:50

Gibson, det var ikke noe behov for å sette opp stråmenn. Du ble avfeid som fanatiker når du refererte til http://www.thereligionofpeace.com/

Historieløsheten demonstrerer du med å hevde at bibelen ikke har blitt brukt som begrunnelse for kriger. Du har fått med deg at kristningen av Norge ikke alltid var frivillig? Du har fått med deg koloniseringen av amerika var begrunnet utfra å spre det glade budskapet til hedningene?

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 april 2011 08:26 Privat melding

@neptun/gibson - Jeg snakker ikke om Islam, nordmenn blir eid der så det synger og jeg skal ikke være enda en hvit fjomp som kriger bak tastaturet skjer ikke...jeg bryr meg ikke om Islam.

Det jeg snakker om er REAKSJONENE fra norske kvinner, siden jeg var 18år har jeg hatt 4 kjærester og alle har bodd i Oslosentrum.
Ingen av dem har følt at de kunne ha gått ifred i Oslo, og jeg vet om flere episoder der de har måtte huke tak i vekter eller gå av bussen/t-banen fordi menn med et syn på norske kvinner som frittfrem har vært så fysisk plagsomme at det har vært utholdelig.
Også snur jeg på det, disse mennene er ikke en eller to særinger som gjemmer seg her og der, det er hvert eneste hjørne, fortau, buss, t-banestasjon, det tar aldri slutt og disse mennene er igjen stolte av det.

Litt merkelig å høre en jente som har bodd i Oslo i 23år flytte til Bangkok si at hun endelig føler hun kan gå trygt rundt uten å få friheten sin krenket som en del av hverdagen.

Og når offentlige talspersoner for gruppene disse representerer igjen er stolte av det som skjer, sier de ler av oss siden de får statstøtte av de samme menneskene de ser på som horer og griser, så er det merkelig for meg.

Hvordan kan en så samfunnsengasjert og opplyst gruppe som kvinner ikke demonstrere mot det som kanskje den største krenkelsen de noen gang har stått ovenfor.

Det der jeg lurer på, en diskusjon om Islam eller muslimer bryr jeg meg ikke om, det er utvannet, utslitt og tærer bare på folk.

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 april 2011 09:32 Privat melding

Alle overfallsvoldtekter de siste tre årene begås av ikke-vestlige innvandrere»
http://www.bt.no/nyheter/innen...«%3BAlle-overfallsvoldtekter-de-siste-tre-aarene-begaas-av-ikke-vestlige-innvandrere»%3B-921738.html

Bare tenk om dette var på 60-70tallet, det hadde blitt så inni helvete med demonstrasjoner

Skjult ID med pseudonym Gibson on. 6 april 2011 09:50

Haha :D Men du satte opp en likevel sånn for moro skyld? Og så beleilig at jeg linket til en webside du ikke likte.

Kristningen av Norge skjedde til dels via krigføring under Olav den Hellige, likevel ble ikke bibelen brukt for å rettferdiggjøre dette selv om begrunnelsen var kristningen av landet. Det samme gjelder Spanskekongen. Men dere får ha det gøy med å vri på ord, nå som man altså har fått debatten inn i det sedvanlige sporet. Herculix har rett i at dette er utvannet og utslitt, det ender alltid som her, tåkelegging via "de andre/kristendommen er like ille etc., hva med kristendommen?" osv.

Apati i forhold til dette skyldes det meningsdiktatur som er satt opp. Man skal jo ikke demonstrere i denne sammenheng, for det er jo stigmatiserende overfor enkelte grupperinger.

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 april 2011 10:02 Privat melding

@Gibson - Jeg bryr meg ikke om innvandring eller diskusjonene rundt det, jeg respekterer innvandrere for at de kjemper for sitt syn selv om de ikke nødvendigvis liker hvite, så kjemper de som gale...nordmenn rører ikke en finger og jeg greier ikke å respektere et folkeslag som ikke kjemper for seg eller sitt.

Men jeg bare forundrer meg tilstandene, det er rart for meg at en gruppering i samfunnet kan miste absolutt all frihet som de har kjempet som gale for i 200år uten at det ser ut til å plage dem nevneverdig.
Sosialantropologisk er det helt unikt, et slags stockholmssyndrom som holder en hel gruppe i sjakk.
Ser du på verdenshistorien har grupper som har vært i fare for å miste sine rettigheter kjempet som gale.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 6 april 2011 10:41

@kit, fantastisk å se at det finnes i alle fall en intelligent, oppegående menneske på dette forumet. det blir begått under 100 overfallsvoldtekter i året her i norge, mens politiet opererer med så mye som 16000 voldtekter ellers i året, og som du sier, med etnisk norske gjerningsmenn.

@Gibson, jeg syntes du skal plukke opp en eller ti historiebøker og sette deg inn i det du later som du kan, for du viser at du har null peiling når du sier ting som "Selv ikke under korstogene ble bibelen brukt for å rettferdiggjøre krigføring" og "Det ble heller ikke lovet gull og grønne skoger gjennom erobring".

Oppgaven var ikke å befri undertrykte kristne, men å frigjøre Jerusalem som er et viktig sted der Jesus hadde sin fartstid. hvor har de fått dette fra? Bibelen. Samme som kristningen av norge! SELVFØLGELIG blir biblen brukt for å rettferdiggjøre det! uten bibelen ingen kristendom, ingen kristendom, ingen kristning av norge! norge var da allerede samlet til et rike, så kristningen var bare "prikken over i'en".

"Det første i vår lov er at vi skal bøye oss mot aust og be til Kvite Krist om godt år og fred, at vi må halde landet vårt bygd og drotten vår ved helse. Han være vår ven og vi hans vener og Gud være ven åt oss alle." hehehhe.. "Kvite Krist" så nok mer ut som osama bin laden eller saddam hussain, med tanke på at han var fra midtøsten..

Går også ut i fra at du ikke har hørt om "Plenary indulgence" og "Sacrament of Penance", som er avtalen de som dro på korstog gjorde med kirken. dette har ingenting med materialistike goder å gjøre (som er grunnen til at mange solgte alle sine ting for å være med på en korstog), men har alt med hva du kan få ETTER at du er død (ja, vi vet allerede hvor gærne religiøse folk kan være, UANSETT religion). hvis du ble med på korstog, så kunne du da bli "tilgitt" mange av dine synder, avhengig selvfølgelig av hvor lenge du meldte deg for.

"The earliest record of a plenary indulgence was Pope Urban II's declaration at the Council of Clermont (1095) that he remitted all penance incurred by crusaders who had confessed their sins in the Sacrament of Penance, considering participation in the crusade equivalent to a complete penance." (http://www.catholicculture.org/culture/library/view.cfm?id=1054&CFID=75900174&CFTOKEN=72232025)

til slutt, en fundamentalist er en fundamentalist, uansett hva slags religion han tror på, eller hvilken "isme" han følger. hvis du vil at folk skal ta det du sier alvorlig, så burde du greie å s

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 april 2011 11:29 Privat melding

Men who gives a shit om akademikere skal ha en pissekonkurranse om en religionsdebatt med masse fjerne kilder som ikke betyr en dritt i reelle sammenhenger.

Jeg er mer intressert i forstå hvordan en gruppe som før demonstrerte og stod på har forandret seg til å synes det er stas at de ikke lenger kan være ifred og bli respektert slik de før ønsket.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 6 april 2011 12:38

sant Herculix, beklager avsporingen! :-P

men jeg tror svaret er ikke mer komplisert enn det jeg skrev først, etter at de har fått det som de vil så er dem ikke interesert i å fortsette med d...

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 april 2011 17:35

Kjenner jeg er nok en gang glad for å bo i lille bergen:)

men når mennesker blir behandlet slik burde det vel være alles problem ikke bare kvinners?, uansett arena.. om det er slik at likestillingen er oppnådd.....kjønnsforskjeller er jo fy fy...
Skulle tro det var fritt fram for å engasjere seg uansett kjønn....

Skjult ID med pseudonym Omen on. 6 april 2011 17:50

Alle skulle lat meg bestemme. Da ville verden blitt fin.

Ellers så er det jævelig vanskelig å få med folk på en demo. Selv når snuten kveler folk her i landet får en ikke mange med seg....

@herk- svaret på spørsmålet ditt tro jeg kan forklares enkelt. Gi folk brød og cirkus så holder de kjeft.

(mann 42 år fra Telemark) on. 6 april 2011 17:53 Privat melding

Vet ikke hva slags bevismateriale du har på at 100% av "overgreps voldtekter" i norge noen år har vært begått av invandrere......

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 6 april 2011 18:05

jeg velger å stille meg utenfor hele likestillingsdebatten/protester av den simple grunn at kvinner flest vil ikke ha likestilling. de vil ha en de facto likestillingssystem der de kan velge og vrake når og hvor d passer dem å være likestilt menn.

hvis du ikke tror på meg, bare se på dynamikken her på sukker. de fleste damene her inne gidder ikke å ta initiativet til kontakt, de forventer at menn skal gjøre "den jobben". det finnes alltid de som ikke er slik, men de er desverre UNNTAKET av reglen...

og det finnes utallige eksempler på dette. når kvinner bestemmer seg for å gå inn for likestilling 100% PÅ GODT OG VONDT, da går jeg i protesttog! ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 6 april 2011 18:21

@Strings:
I følge Hanne Kristin Rohde i Oslo-politiet er det tilfellet i Oslo ble det i perioden 2008 til august 2010 begått 46 overfallsvoldtekter i Oslo. 21 av disse var oppklart i august 2010, og alle disse ble begått av innvandrere. Med andre ord dreier det seg om 21 innvandrere. Med om lag 170.000 mennesker i Norge som enten er født i eller født av foreldre fra land utenfor Europa (og da er papirløse ikke tatt med), utgjør dette 0,012 prosent av innvandrerbefolkningen. Så selv om fakta stemmer, er retorikken som blir forsøkt knyttet opp til det helt feil.

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 april 2011 18:28 Privat melding

@neptun - Det er mer generelt, den generelle holdningen og utsagnene som ingen nordmenn reagerer på, se for deg kvinner på UIO hadde reagert med raseri om en Iman som får våre skattepenger uttaler at norske kvinner ikke bare bør men skal voldtas osv. Har selv vært tilstede og hørt Imaner si slike ting til stor applaus.

Det er det jeg reagerer på, jeg er fasinert.....det er som det første dyret i verden som dør frivillig istedenfor å kjempe for muligheten til å overleve.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 6 april 2011 18:43

@herculix
Etter alt det rare jeg har lest at du har opplevd her på forumet, har jeg allerede konkludert med at vi ikke lever i samme verden, så jeg stiller meg allerede i første omgang tvilende til påstanden din. For eksempel er jeg ganske sikker på at dette hadde blitt slått stort opp i tabloide medier og brukt for hva det var verdt av Frp og andre fremmedfiendtlige elementer - ikke minst som eksempel på den såkalte "snikislamiseringen". I sær ikke om det faktisk var på et møte som var åpent for alle.

Nei, jeg legger ikke skjul på at det finnes middelalderske holdninger blant imamer i Norge, men når du insinuerer at dette egentlig er en del av Eurabia-konspirasjonen, så blir det litt for mye jøde-bolsjevisme for meg...

Skjult ID med pseudonym kit on. 6 april 2011 23:28

Gibson. for de kristne fokuserer du på Bibelen og ikke hva kristne har gjort. For islam fokuserer du på hva muslimer har gjort, ikke Koranen. Stod det ikke noe i Bibelen om flis og bjelke?

@thereligionofpeace. En side som har som mål å sverter nålevende mennesker utfra hva en person, Muhammed, gjorde for 1.400 år siden har jeg store problemer med å ta seriøst.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 april 2011 08:26 Privat melding

@neptun - Jeg har så uendelig mange ganger bedt om at de eldste barnehagetante herskerteknikkene blir lagt til side, det gjelder kjære deg gutten min og hvilken verden lever du i osv.
Bruk dem på noen andre, jeg orker ikke..det er så 90talls LO at jeg blir utslitt.

Forøvrig driter jeg langt i hvem og hva, forstår heller ikke hvorfor du nevner FRP da de har flest innvandrerstemmer , jeg har ingen norske kamerater og stort sett bare muslimske og engelsktalende venner og muslimene av dem elsker FRP.
Snikislamisering driter jeg ikke, nordmenn forsvarer ikke sin egen kultur og da ser jeg ikke hva som er så stort med nordmenn, igjennom historien har kulturer og folkeslag kjempet med alt de har for å bevare sitt levesett og sine skikker.
Nordmenn er det første folkeslaget som ikke gjør dette, og da er det et tegn for meg på at det er en kultur som ikke er verdt å bevare.

Forøvrig kan du søke på "norske jenter trakkassert av muslimer" på google og finne flere tusen innlegg/blogger av jenter som mener de får hverdagen og skoledagen ødelagt fordi de blir sett på som fritt villt.

Men på en annen side, hvor blind skal en være før en får lov til å kommentere omgivelsene.
http://www.islam.no/forum/forum_posts.asp?TID=5916 på islam.no forsvarer en rekke norske muslimer voldtekt av norske kvinner.

Oi hva skal du si mot denne? http://www.abcnyheter.no/node/31494 nei vent jeg lever bare i en fantasiverden som lett kan motargumenteres med billige UIO herskerteknikker som tilsynelatende aldri dør ut.

Jeg mener det må være lov til å stille spørsmålstegn til hvorfor en gruppe i samfunnet som for noen år siden kjempet for sine rettigheter plutselig har bestemt seg for å gi opp.

Skjult ID med pseudonym katte to. 7 april 2011 08:42

Det er snakk om virkelighetsoppfattelse.
En oppfatter det en vil oppfatte, og overser det man ikke vil oppfatte.
Pluss at det lille en oppfatter blir en smule subjektivt farget...

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 april 2011 08:51 Privat melding

@katte - Så thats it, er det alt en skal si...norske kvinner mister sine rettigheter og krav på trygghet og vi skal bare si at det er snakk om virkelighetsoppfattelse, thats that..ikke noe mer.

Skjult ID med pseudonym katte to. 7 april 2011 08:57

Du må gjerne si noe mer.