Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering og hjerte spørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym av og til on. 6 april 2011 00:00

Når man søker opp en person man tidligere har hatt kontakt med og det står at personen ikke syntes din profil var interresant, så er du blokkert og du får ikke sett profilen, den er grei.
Men kan pesonen som har blokkert deg se at du har vært der, selvom dere nå har under 70 i match?
Og en annen ting. Vet hva gult og rødt hjerte står for, men når bruker man det hvite? det står bare at det betyr ubesvart.
Noen som vet?

Skjult ID on. 6 april 2011 00:04

Hvis du vi ta bort det hjerte du satt på så "neutraliserer" du med det hvite.

Den som blokket deg kan ikke se at du vært der :)

Skjult ID med pseudonym av og til on. 6 april 2011 00:07

Ok, takk.
Trodde kanskje at jeg også måtte huke av for blokker slik at personen ikke skulle se meg. Men da går det altså begge veier at ingen av oss får opp hverandres profil lenger.

Skjult ID on. 6 april 2011 00:52

Jeg har selv blokkert utrolig mange. Jeg ønsker ikke mer kontakt med dem fordi jeg alt har utelukket dem i hodet mitt. Men jeg ser stadigvekk tilbake på de jeg har blokkert.... jeg ønsker jo ikke å blokkere folk.. mene det er min måte å slippe å se på de samme profilene gang på gang når jeg vet jeg ikke liker dem godt nok ut fra hva de forteller, bilder de har o.l.

SÅ jeg kan faktisk se på de profilene som jeg har blokkert.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 6 april 2011 10:15

Du kan se de du har blokkert om de har åpnet for match under 70. Det samme gjelder de du blokkert. De kan fortsatt se din profil om du har åpnet for de under 70. Men de får ikke skrevet. Og du får heller ikke skrevet til dem, før blokkeringen oppheves (som altså gjøres med hvitt hjerte).