Alle innlegg Sukkerforum

Introdusere til venner og familie

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 10:54

Jeg har møtt en kjempe søt gutt, og etter andre møtet har han tenkt til å introdusere meg til hans nærmeste venner og bror. Han har snakket om meg til dem også. Dette er vel ikke normalt?

Hva mener dere angående det å introdusere en partner til venner og bekjente? Hvor lang tid ca bruker dere før dere viser ham/henne frem? Er det noe seriøst på gang da eller?

(mann 40 år fra Oslo) on. 6 april 2011 10:58 Privat melding

Etter andre møtet???
Jeez

Det må vel være opp til den/de enkelte, men jeg hadde pent betakket meg.
Det skulle stått på lenge før jeg planta frøkna foran modern, for å si det slik.

Hørtes litt "hastverk" ut, men om du er ok med det, så for all del.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 6 april 2011 10:59 Privat melding

Dette har jeg vært med på før, og det lukter råtten fisk. Desverre så er det slik at folk som etter så kort tid drar inn venner, bekjente og familie har litt for dårlig tid. Ikke har noe særlig egen refleksjon og det ender alltid opp i en helvetes brudulje uten sidestykke. Så mitt råd er å STYRE unna. Eller ihvertfall si at "hei hei hei.... thats a bit soon" Men som regel går det mot ett døvt øre.

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 11:06

Jeg glemte andre punkter her, vi har tross alt mailet i et halvt år. Vi har ikke fått truffet hverandre tidligere pga avstand. Så på en måte føler han kanskje at han kjenner meg godt nok? Man blir jo ikke så mye mer annerledes (mentalt) når man har pratet med hverandre så lenge. Men er det så negativt å møte venner og bekjente så tidlig?

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 11:08

Trimmtrab; snakker ikke om foreldrene, men venner og bror her.. hehe.. Foreldrene er vel kanskje litt verre..

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 6 april 2011 11:10

Klart, 6 mnd med kontakt gjør det vel litt bedre. Eller, strengt tatt negativt er det vel ikke, men jeg syns som sagt det hørtes ut som noen som har enormt hastverk, og ikke tid til å bli kjent med deg in real life på egen hånd før man drar inn andre. Å møtes IRL er uansett alltid annerledes fra nettpraten.

JEG hadde ikke hatt noe behov for det, og hadde uansett takket nei. Etter to dates hadde jeg ikke ønsket å møte dem rett og slett. Men for min del gjelder det etter 3 4 5 også.

Men du må kjenne på den der selv.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 6 april 2011 11:11

Bror, mor samma for meg.
Venner er liksom greit nok så tidlig om man f.eks er blitt med som date på en fest. Foruten det hadde jeg ikke følt for å delta på fesjå for dem heller.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 6 april 2011 11:12

Det eneste som er viktig her, er om du synes det er OK og er komfortabel med det. Jeg var en godt bevart hemmelighet for familie og venner et helt år med min tidligere samboer. Ikke ideelt det heller. Om du liker ham og magefølelsen ikke stritter for mye, så treff dem da vel. Han trenger jo ikke introdusere deg som kjæresten sin. De er sikkert informert om at dere ikke har møttes så mye, tror du ikke? Men om du er veldig usikker på hva du vil med ham, er det kanskje greit å vente litt.

Det KAN være creepy og lavt refleksjonsnivå, men det kan også være en hjertelighet og raushet fra et sjeldent natubarn, som vil inkludere de han bryr seg om i det meste. Bare du som kjenner ham og vet hva du føler.

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 11:21

Binders; Han har vel fikset to double dater i helgen som kommer. Tror ikke at han har tenkt til å introdusere meg som kjæresten hans nei, da vi vet ikke hvordan dette ligger an med følelser og slik. Men jeg syntes det var litt rart uansett.. iallfall er dette en kjekkas og sosial gutt, kanskje det bare ligger i naturen. Eller kanskje rett og slett skryt til sine venner? Han har sagt at disse er nærme venner han deler alt med, og han har sagt ting slik det er, samtidig kan jeg snakke om alt med dem.

Oi et år med å introdusere til venner og familie var lenge ja, hvorfor ønsket du å bruke så mye tid egentlig? En person blir ikke så særlig annerledes om det har gått to mnd eller et år?

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 6 april 2011 11:22

Om dere har mailet i et halv år..går jeg ut i fra at også din vennekrets vet at du har truffet en du liker ? ;)
Ser ikke helt problemet med å møte vennene hans, det er vel egentlig bare posotivt. Broren er kanskje
en i hans vennekrets? Men da i en naturlig setting selvfølgelig. Som en fest,tur på byen osv.
Men er litt enige over her..det spørs hvor du vil med dette? Om du liker ham godt og kan tenke deg å fortsette å møte ham..ser jeg dette bare som en naturlig utvikling.
Men å bli presentert for mor,far osv...er vel litt tidlig.

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 11:27

Stjerne; Jeg har ikke snakket med noen i vennekretsen min om han... Ser ikke noe poeng i å fortelle noe når man ikke vet hva som skjer... Broren er ikke i hans vennekrets nei, bor i en annen by, men han har sagt til broren at han bare skal legge meg til på Facebook og at jeg må bli bedre kjent med broren via chatten og slik. Er ikke akkurat fest eller tur på byen akkurat, men at han har ordnet koselige middager med de vennene hans som er i forhold. Jeg liker ham veldig godt ja, men lurer bare på hva han egentlig driver på med. Man vet jo ikke, gutter liker å skryte litt på seg.

(mann 33 år fra Oslo) on. 6 april 2011 11:32 Privat melding

Men om du var en jente ville du vel ha skrevet kjempesøt i et ord og ikke to.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 6 april 2011 11:37 Privat melding

Det at dere har hatt kontakt over mail i ett halvt år er jo ganske viktig informasjon å få med i starten da ;) Det gjør jo bildet litt annerledes.
Nå må jeg kanskje si stolen vender litt andre vegen. Dere har hatt kontakt i ett halvt år over mail, og sannsynligvis delt en god del ting med hverandre. Dere har nå møttes 2 ganger. Du sier du synes han er kjekk, sosial og en veldig bra kar. Men får helt noja når han skal invitere deg over på middag med noen venner. Og at han har snakket om deg til broren sin. Det er faktisk ikke så unormalt at brødre snakker sammen om damer man liker.

Virker litt på meg som om du er veldig usikker på hele greia. Vet ikke hva som gjorde utslaget. Men etter 6 mnders kontakt på mail, og 2 møter, så burde man kanskje ikke være så usikker? Mulig du ikke liker forpliktelser? hmmmm

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 6 april 2011 11:50

@Sola
Følg magefølelsen din...Du kjenner ham bedre enn vi gjør.
Siden du tar opp emnet er du vel ikke helt sikker enda selv?

Og om forholdet ikke utvikler seg..er det vel ingen skade skjedd? Da har du kanskje fått en koselig kveld med nye beskjentskaper... og/eller du ser dem aldri igjen?

Men ser ikke helt noen problem med det. Men nå er jeg ganske sosial og har ikke problemer med å bli kjent med nye mennesker....uansett hvilken setting det skjer i:)

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 12:20

Stjerne; det er sant det stjerne...... ville bare få det ut, for jeg skjønner jo egentlig ikke hva fyren driver på med.

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 12:34 Privat melding

Det kan virke litt som om han har laget disse planene fordi han er redd det skal bli kleint med bare dere to.. At han er usikker han og.. Og gjerne vil ha en backup plan med vennene sine i tilfelle dere finner ut at dere ikke har allverden å prate om og at kjemien ikke helt er der...? Men for all del, godt mulig han er head over heels og bare vil introdusere deg for vennene sine :)

Skjult ID med pseudonym tiril on. 6 april 2011 12:35

noen har det med å være litt kjappe. En venn av meg skrev den ene uken at han var i et forhold på facebook (det var helt nytt) neste uke skriver de daglige kjærlighetserklæringer til hverandre også om de oppholder seg i samme rom som for å vise "hele verden" hvor forelskede de er. Fint at de er forelsket men ikke lenge siden han var det sist og da var det like mange daglige klisne erklæringer. Når han i tillegg har en profil her så blir jeg litt småkvalm av kompisen min.

Sporet visst litt av jeg nå men poenget mitt er at når man er nyforelsket så tenker man ikke fornuft og ser ikke den man er forelsket i på en objektiv måte og hvorfor da blande inn familie og venner med en gang. Ta tid å bli kjent med han først du så du vet om du har lyst å møte hans verden og introdusere han for din.

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 april 2011 12:51 Privat melding

Lukter ugler av den der ja. Snik deg unna, før det blir for mye bråk

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 13:10

Sabine.. jeg tror ikke det er fordi han er redd for at det blir litt kleint, fordi vi kommuniserer ganske bra og han har jo truffet meg før.

Tiril.. ja mulig han er forelsket og ikke tenker så særlig hehe. Han kan jo ikke akkurat hate meg når han blander inn ALLE... Jeg er ikke sånn som kompisen din, liker å være litt diskré først før jeg er sikker på noe.

Så poenget deres her er at det er ikke alltid like smart å være så inkluderende altså... Men er det egentlig ikke en positiv egenskap?

Skjult ID med pseudonym k29 on. 6 april 2011 13:16

er det ikke litt lettere å spørre han selv? samtidig fortelle hva du tenker og føler.
en mus blir fort til en elefant om en skal ha usikre tanker og i tillegg høre på alle andres tanker og meiniger. Kan jo bli forvirret av mindre.
Det enkle er ofte det beste:) Lykke til og god tur!

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 6 april 2011 14:29

Hvorfor i all verden skal det være noen ugler i mosen bare fordi han vil at du skal møte broren hans (ref endel andre sine kommentarer)??

Det er mulig at bror er hans bestevenn og det er helt naturlig for han å gjøre noe sammen med han når du kommer. Er ikke uvanlig at når man besøker noe langt unna at man møter noen venner av den man møter, uavhengig av hvorfor man drar. Verten føler jo at han må underholde, spesielt hvis det ikke er slik at dere skal låse dere inne i 3 dager og 2 netter for å gjøre ting voksne liker å gjøre ;-p

Skjult ID med pseudonym tiril on. 6 april 2011 16:58

kjenn på magefølelsen da:)) Bare du som kan vite om det er riktig for deg å treffe dem. Uansett masse lykke til

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 19:04

Fornuftig sagt det også taz....

takk for alle svar her.

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 19:15 Privat melding

Herre, for en problemstilling! Og for noen reaksjoner!

At han drar deg med til venner (og bror) betyr da ikke at han er rede til å gifte seg med deg i morgen vel? Eller dra deg avgårde i konfirmasjon til fetteren? Er litt absurd hva som får folk til å frike ut og planlegge full retrett her, rart man er singel?

Det som spiller noen rolle her er jo om du liker han og vice versa, hvem dere treffer på og henger med, er jo ikke så fryktelig viktig er det?

Men hvis han til anledningen har kjøpt inn matchende grilldresser som han mener dere skal gå med, skal jeg være den første til å rope *løp, fort, den andre veien!*

:)

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 19:50

Sooky; jeg vet jo ikke hva som egentlig er normalt for nettdating.. Jeg syntes det var også litt rart at mange blir freaka her. For det å bli inkludert bør jo egentlig ikke være negativt i seg selv. Men nå har vi jo snakket om det meste, igår snakket vi f.eks om hva som skjer dersom jeg plutselig skulle bli gravid med hans barn, og da svarte han "du er jo ikke den verste å ha barn med uansett".... Det er jo litt skummelt da, synes ikke du?

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 19:57 Privat melding

Profil er en fin paraply!

Skjult ID med pseudonym k29 on. 6 april 2011 19:59

ehh...???
du har jo tydeligvis deltatt i denne samtalen, og dere er to om å bestemme temaene i samtalen.
Er nok gått raskere frem enn hva jeg selv ville gjort, men om du synes det er skummelt må du ikke fyre unna selv da.
Bestem deg for hva du egentlig vil oppnå, og stress ned!

Men skurrer litt i mitt hode da du etter min oppfatning stresser over at du etter et halvt år med dialog skal møte vennene hans selv om du hr møtt han før. Selv har du ikke nevnt han for dine venner pga du ikke vet hva som skjer, men snakker med ham om hva som vil skje dersom du blir gravid med ham...?

Skjult ID med pseudonym belling to. 10 mai 2012 13:09

Og hvis nesten alle bekjente er litt underlige, hva gjør en da?
Utsetter introduksjonen lengst mulig?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 10 mai 2012 13:45

Neste uke så frir han tenker jeg... :P

Skjult ID med pseudonym Hillario to. 10 mai 2012 13:53

Til trådstarter:

Du er Unormal ved at du ikke snakker med venner om en flørt som har vart 6.mnd pr mail.

Han er litt unormal ved å ta en tidlig intro for venner (virker som broren er i V-kretsen). Men etter 6 mnd er det mange som kunne gjort d samme som han.

Ta sjansen og stress ned...

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 10 mai 2012 14:40 Privat melding

Det kommer jo helt ann på hva man blir introdusert som. Om en jeg datet hadde introdusert med for noen venner og broren sin som en han datet, og i tillegg snakket om meg til disse. Ja da hadde jeg syns det var koselig. Det betyr jo bare at han liker en, og vil prøve å inkludere meg i livet sitt.

Når det er snakk om at dere har mailet i 6 mnd, og truffet hverandre før, da ser jeg ikke hvorfor det skulle være så rart/skummelt å treffe venner.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 10 mai 2012 14:55

Det var da fryktelig mange "ugler" her... Gjør det du har lyst til. Selv dro jeg på hyttetur med overnatting etter noen
dagers bekjentskap med en X. Vi overnattet riktignok i seilbåten men jeg ble ikke skremt av foreldre, brødre, søstre eller deres ektefeller. Mennesker er stort sett positive og hyggelige i slike settinger:)

Skjult ID med pseudonym GhostPanda to. 10 mai 2012 14:57

Det betyr at han tar dette seriøst. For hvis du dater en over 2-3 måneder og ikke har hilst på noen av hans venner eller slekninger, betyr at kanskje han har kone eller kjæreste

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 10 mai 2012 19:50 Privat melding

Jeg er ganske nøye på det der. Jeg introduserer ingen for familien før det er seriøst, og har blitt et forhold ut av det.