Alle innlegg Sukkerforum

matchtall

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) on. 6 april 2011 11:59 Privat melding

jeg forstår ikke helt hvordan disse matchtallene fungerer. Nå begynner jeg nesten å bli litt gretten.
Ser en profil med relativt høyt matchtall, stikker innom profilen. Oki, så er jeg litt kynisk, men første jeg gjør er å sjekke albumet. Ligger det trutmunn og puppebilder der er jeg ute fortere enn Lars Monsen gikk over Grønland. Så sjekker jeg dette matchtreet da. Matchtall 93 står det. Men på både Sexlyst, Høytidelighet, Ha Barn, Sosial IQ og Selvtillit, som er noen av mine viktige faktorer. Så lyser det jo oransjt som sola selv. Nesten over mot rødt. Hvordan kan det da ha en matchtall på 93?
Også kommer man inn på en profil med matchtall på 77, hvor alle bladene er grønne og friske som vårgresset. Me dont get it!

Skjult ID med pseudonym Sola on. 6 april 2011 12:12

Du må ikke dømme så mye etter match tall da... Og heller ikke vurdere så mye etter bilder. Men heller etter kommunikasjonen og innhold av mailene. En person kan være langt mer hyggeligere i virkeligheten enn du aner. Det har jeg erfart!

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 12:14 Privat melding

Det kommer jo helt an på hvor på skalaen du har satt de forskjellige tingene.. Du sier t de tingene er veldig viktig for deg, men de har kanskje ikke så høy grad på skalen som deg... Mens dere kanskje på andre ting, som muligens er viktigere for at dere skal få en god kjemi, har svart mer likt... You see? :) dessuten, ikke legg for mye opp i disse bladene og matchtallet, når alt kommer til alt så er det den berømmelige kjemien alle snakker om som teller til slutt... Alt annet går det an å bli enige om og inngå kompromiss med... Og dere utvikler dere, sammen! :)

(mann 39 år fra Vestfold) on. 6 april 2011 12:37 Privat melding

Sabine_84 du er full av kloke svar du ;)

Nei jeg prøver jo å ikke henge meg for mye opp i slikt, men er jo noen blader som er greit om ikke er rødt da?
Greia mi er vel bare at jeg ikke helt forstår hvordan dette er beregnet, men er jo en analyse basert matchprognose, og analyser viser jo sjeldent sannheten ;)

Siden jeg er fotograf og synes ett bilde sier mer enn 1000 ord mange ganger så legger jeg meg nok litt oppi bildene altså. Er det bare fest og fanteri, eller bare ut i marka med kiten, telemark skia og 90liters Norrøna sekken, eller for mange se på min deilige kropp bilder så forsvinner interessen. Men er jo det som er litt deilig med nettdating og, da trenger man jo ikke ta kontakt ;)

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 12:49 Privat melding

Sosionomer bruker å ha kloke svar... ;)

Hehe, ser den.. MEN, det er jo ikke sagt at det er akkurat sånn de er som personer.. Mange misforstår disse spm og graden av de.. F.eks, en kompis av meg som er innpå her, vi satt å så på matchtreet vårt og vi hadde jo god match, siden vi er gode venner og ganske like i hvordan vi er... Men på sextidsbruk eller noe i den duren var det heeeelt labert.. Haha! Så eg sa til han at han helt sikkert hadde svart feil innpå der... Og jada, det hadde han.. Han hadde tatt nåla i feil ende, skikkelig smartass! :p
Så det er fullt mulig at folk krysser av på feil steder i en glipp...

Men uansett, ikke legg for mye opp i disse bladene :) Om du ser noe du liker i en profil, det være bilde eller tekst, så drit i treet og matchprosent, så lenge den er noenlunde grei da, vel og merke... Det kan vise seg å være gull som skjuler seg i akkurat DEN profilen! :)

(mann 39 år fra Vestfold) on. 6 april 2011 12:53 Privat melding

Det kan være mye gull blant gråstein ;)

Skjult ID med pseudonym k29 on. 6 april 2011 13:23

matchtall meg her og matchtall meg der.. om en er på byen får en verken servert det ene eller andre.
Noen henger seg veldig opp i dette og setter grensen her å der som om der skulle finnes en fasit.
Matchen finner du vel ikke ut om passer før du er blitt kjent uansett.