Alle innlegg Sukkerforum

Unødvendig mye sutring på sukker... :(

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Oslo) to. 6 april 2006 18:25 Privat melding

For min del synes jeg det blir unødvendig mye sutring rundt det med hvorfor folk ikke svarer på meldinger.

Send en melding og får du svar så smil... får du ikke melding tilbake så smil da også...for en tilbakemelding har du faktisk fått! Enten den kommer i form av melding med tekst eller at du ikke mottar noen melding i det hele tatt!

Så folkens slutt å sutre =)

Skjult ID med pseudonym :-) to. 6 april 2006 18:49

Ikke glem at det er en gjeng med desperate single mennesker som gjerne skulle sluppet å være single du snakker om :-)

Forøvrig helt enig!

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 6 april 2006 18:53 Privat melding

Ups... ;-)

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 6 april 2006 21:17 Privat melding

Må si meg helt enig med deg PusPuma. All denne sutringen som har blitt her inne gjør jo stemningen nitrist. Får følelsen av at alle sitter i hvert sitt hjørne og sutrer istedenfor å prøve å gjøre noe med det!

Prøv å være litt mere positive og engasjerte folkens!

Om dere heller engasjerer dere med litt mer positive, hyggelige, kreative eller morsomme innlegg så kanskje dere blir lagt merke til på den måten, og kanskje dere til og med får mer respons fra det motsatte kjønn. ;-)

Skjult ID med pseudonym Våryr to. 6 april 2006 21:22

Damene har så rett, så rett!!!

Ta det med et smil, så går verden så mye enklere! :)

Skjult ID med pseudonym engutt to. 6 april 2006 21:54

Jeg synes det er helt greit at folk tør å utrykke sin frustrasjon over manglede respons her. Alltid fint å vite at man ikke er alene om det. Noen er til og med ikke anonyme, noe det egentlig står respekt av. En annen ting er jo selvfølgelig om det er spesielt lurt å gjøre det. Vet godt at damer ikke liker sutrete eller desperate menn. Men det å rakke ned på folk som ytrer sin mening om dette temaet synes jeg er overlegent og arrogant. Spesiellt siden det er en stor skjevfordeling av hvor mye mail kvinner får kontra menn. Da blir det litt vanskelig for damene sette seg inn i frustrasjonen. Er forresten drit lei av folk som til stadighet skal fortelle andre at de skal ta allt med et smil og aldri ta noe personlig, men hva er vel mer personlig enn å få en avvisning som forteller en at et annent menneske ikke syntes du var bra nok til å veksle noen ord med, for å se om det kunne være noe der. Jeg svarer ikke alle jeg heller, men jeg har iallefall forståelse for at den som sendte meg mailen ikke nødvendigvis synes det var topp at jeg ikke svarte. Synes allikevel det er bedre å ikke svare enn å sende folk en sur mail for å si man ikke er interessert. Men det er helt riktig at man kommer lengst med et smil.

Skjult ID med pseudonym Våryr to. 6 april 2006 22:05

Jeg har fått min andel kjipe avvisninger jeg også, og ja, jeg blir såklart sur - jævla sur, faktisk....og det tas også personlig iblant, men jeg orker ikke gå rundt og deppe så lenge på grunn av det, da...


Skjult ID med pseudonym enmann fr. 7 april 2006 00:13

Er enig med deg, engutt. Det er faktisk litt personlig å bli oversett. Men det hjelper ingenting å sutre. Som mann synes jeg det er mye vanskeligere å sjekke jenter på nettet enn i virkeligheten. I virkeligheten er det mye færre gutter som tør å gå bort til en fin dame. Derfor blir konkurransen mindre. Her på nettet får jenter åpenbart en hel drøss meldinger fra typer som aldri hadde turt å gå bort til dem på en bar eller på gata.
Jeg sendte en melding til en ganske vakker jente for snart tre uker siden. Hun har ennå ikke lest den. Jeg gjetter på at det er ca. 120 andre meldinger der som venter hvis hun logger seg på. Det er ikke en gang sikkert hun leser alle. Meldingen min drukner i mengden. Hvis jeg ser en fin dame på gata og går bort til henne er det helt andre spilleregler.

Skjult ID med pseudonym Venter... fr. 7 april 2006 00:20

Ikke rart gutta her inne blir deppa hvis de tror at alle damer de liker får hundrevis av meldinger hele tiden. Jeg tror faktisk det er et fåtall av damer som får så utrolig mye meldinger.

Mulig jeg tar feil altså, men da får disse damene heller korrigere meg. Det at enkelte damer og menn velger å la være å svare tror jeg ikke nødvendigvis har med antall meldinger i innboksen, men heller holdningen til mottakeren.

Skjult ID med pseudonym enmann fr. 7 april 2006 00:55

Jeg tror ikke at alle damer får hundrevis av meldinger, men jeg tror de som virkelig er vakre får veeldig mange meldinger. Og det er få menn som har guts nok til å gå bort til dem uten å være dritings i virkeligheten.

Disse damene tror jeg det er mye lettere å sjekke opp i virkeligheten enn på nettet.

Min erfaring er at jenter i praksis faller for en del egenskaper hos menn det ikke er så lett å få vist frem på en nettside. Faktisk skjønner jeg ikke helt hva det er dere finner interessant her. Profiltekst, bilder, sjarm, pågåenhet? Kan du (Venter...) nevne noen eksempler på noen menns profiler du synes er bra?

Skjult ID med pseudonym engutt fr. 7 april 2006 01:15

Kvinner ser først og fremst på bildet, liker de det leser de teksten.Utifra bildet tolker de hva slags person de tror du er. Er ikke så veldig nøye egentlig hva som står i profilen bare det ikke står for mye der, at det er støtende for teit eller for humoristisk eller for seriøst. Litt feil å si at fine damer ikke er omsværmet på byen for det er de. Det å prøve å sjekke opp fine damer på gata går heller dårlig i norge, er ikke sosialt akseptert, dessverre. Med mindre de tror du er italiener, he he.

Skjult ID med pseudonym Venter... fr. 7 april 2006 09:57

Jeg vil ikke trekke frem enkeltprofler som jeg liker eller ikke liker. Det synes jeg blir litt for personlig, men jeg kan jo si litt om hva som gjør at jeg finner en profil interessant eller ikke.
De som ikke skriver noe som helst om seg selv, har ikke sjanse, om de så har 96 i score hos meg. Ellers er det et pluss hvis vedkommende har lagt ut et bilde. Det er ikke nødvendigvis et must hvis profilen ellers virker interessant, men jeg ønsker gjerne å se et bilde av vedkommende før jeg evt sier ja til å treffe vedkommende i det virkelige liv.
Om profilen har bilde bør det ikke være et hva som helst slagt bilde. Jeg tiltrekkes veldig av vakre øyne, så det er jo en fordel at jeg kan se dem, og at de ikke skjuler seg bak store solbriller, eller bildet er så uklart at det ikke går an så se noe som helst. Et profilbilde av masse vakker natur og et bittelite menneske et sted i bakgrunnen som kan være hvem som helst er jo også ganske intetsigende, foruten det faktum at jeg da vet at vedkommende faktisk har vært ute i allefall en gang i sitt liv.. ;-)
Et enkelt bilde av et ansikt er faktisk å foretrekke.

Jeg ser også på hvilken by han bor i /ved, siden det av forskjellige grunner er uaktuelt for meg å flytte. Mulig dette er litt dumt, for jeg vet jo i utgangspunktet ikke om vedkommende kunne være innstilt på det...men, men...

Profilteksten bør ellers si litt om personen, og hans interesser og ønsker, så jeg vet litt mer om vi tenker litt likt eller ikke. Hvis det er bare sprøyt og tull eller intetsigende pjatt i teksten fanges ikke min interesse.

Var dette litt svar på det du lurte på enmann?
Dette er som sagt det som skal til får å tiltrekke min interesse... Hvordan fortsettelsen blir, avhenger jo først og fremst av om jeg eller vedkommende tar kontakt, og hvordan tonen oss imellom blir, først på mail, og så evt i det virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym Husdragen! fr. 7 april 2006 10:08

Utrolig! Ja gutta vet å klage;-) Tror ikke vi kvinner ser på bildet først. Husk det gutter at bilder har ikke vært såååå lenge på profilen. De fleste gutter/menn jg har mailet med har ikke hatt bilde i profilen men har skrevet akkurat nok til at de har pirret nyskjerrigheten min:-) Og jg har datet flere av dem. Ingen livspartner ennå:-) Men mange gode venner. Men for ordens skyld så finner vi kviner fort ut om dere virkelig er den dere gir dere ut for å være. Så vær ærlig når dere lager profilen. Vi er smarte nok til å gjennomskue dere hvis noe ikke stemmer helt;-) Det flotte er at vi alle har forskjellig smak! Rett ryggen gutter det er vår og det er bevist at flest kvinner forelsker seg om våren;-) Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym enmann fr. 7 april 2006 16:04

Det er noen få gutter her på sukker som gjør mye ut av klagene sine, ja, men derfra til å si at gutter/menn generelt er flinke til å klage er drøyt. Flertallet av menn her klager ikke. Det er forøvrig en del damer som er veldig flinke til å klage. De stikker seg ikke frem her på sukker, men generelt i livet synes jeg mange kvinner klager mye. Og de har ofte ikke noe guts til å gjøre noe med det heller. Hvem er det som har gjort surmuling og furting til en kunstart? Menn? Tror ikke det, nei.

Folk får mene hva de vil, men jeg har sjekket opp flere fine damer edru, på gata, på dagtid. Jeg synes det er lettere enn på byen eller på nettet, men det krever litt mot og at du er trygg på deg selv. Og jeg klager ikke over sukker, jeg bare konstaterer at det går med mye tid på personer som jeg ser jeg ikke tenner på når jeg omsider treffer dem. I virkelighetens verden siler vi hverandre ut temmelig raskt og effektivt.

Jeg tror mange ville bli mindre skuffet hvis de justerte ned forventningene sine ned noen hakk her inne og tar dette for hva det er. Og de av dere som likevel trenger å utveksle misfornøydhetene sine her inne burde gjøre det anonymt. Kvinner synes nemlig sutrende menn er svært lite attraktive. Sutrerollen vil de nemlig ha for seg selv.

Skjult ID med pseudonym frijolero fr. 7 april 2006 18:33

Kan kanskje være greit å påpeke at PusPuma, som startet denne tråden, ikke nevnte gutter spesielt, men at det generelt er mye sutring her i forumet. Hvis jeg ikke har lest noen innlegg litt for raskt, ser det ut til at dette med gutter som klager først dukket opp med Husdragen. Men når det er sagt, jeg synes innlegget ditt traff spikeren på hodet, enmann. Veldig bra.

For øvrig tror jeg de som ikke svarer på meldinger de får, risikerer å gå glipp av å møte mange hyggelige mennesker. Jeg er nemlig helt enig med enmann; det er først når man møtes at man finner ut om man liker hverandre. Profiler og bilder her på sukker gir neppe noe fullverdig og godt bilde av hvordan vedkommende virkelig er. Gi heller folk en sjanse!

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 7 april 2006 21:31 Privat melding

ja livet hadde vært mye bedre om flere kunne ta kontakt på "gaten" edru, er ikke den tøffeste på det selv. Skulle ønske jeg var tøffere, og også være tøffere til å ta imot en edru ærlig flørt på gaten.
Nå er det jo sånn at man helst også bør ha en øl eller vin i hånden for at noen skal tørre å komnme bort. Vært edru på byen ofte, når gutter kommer bort og spør om jeg har lyst på noe, og jeg sier ja takk et glasss vann, går de etter en kort stund. Derimot hvis jeg sier et glass rødvin da blir de. Skremmer edru kvinner dere, eller er dere redd for å drite dere ut? eller kanskje spanderer dere for å få meg så full at jeg da blir med dere hjem ... hehe

(mann 48 år fra Oslo) fr. 7 april 2006 22:03 Privat melding

Hehe...oddsene øker med alkoholen visstnok :D
Når begge drikker så er man liksom mer "like" i settingen. Jeg ville foretrekke selskap som drakk f.eks. vin sammen med meg enn vann. Men på byen synes jeg du skal fortsette å være edru hvis du foretrekker det så får gutta ta utfordringen med å sjarmere deg ;)

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 7 april 2006 23:23 Privat melding

Jeg hadde ikke hatt noe i mot å snakket med deg ute på byen selv om du hadde vært edru da Oda, ... Selv om man går en tur på byen så trenger man ikke å drikke seg dritings da... De mest sjarmerende damene er vel ikke de som er dritings eller hva.....

Men om jeg hadde klart å sjarmere deg er vel uvsst da.. Men hvem vet, har ikke prøvd heller da.. Hehe...

Drite seg ut kan man vel gjøre både når man er edru og full da..

Skjult ID med pseudonym enmann lø. 8 april 2006 05:14

Det hørtes komplisert ut. Glad jeg verken er ekte gentleman eller ekte mannfolk. :-)
Jeg synes det er enklere å bare si Hei, jeg heter nn, hvem er du? Da blir ikke fallhøyden så stor. Og så tror jeg det er lettere for jenta å være imøtekommende hvis det ikke er så mye hun må gjengjelde.

Skjult ID med pseudonym enmann lø. 8 april 2006 14:50

Jeg passer ikke inn i den definisjonen av ekte mannfolk heller, jeg. Nesten alt jeg gjør i forhold med kvinner gjør jeg med tanke på gjengjeldelse. Jeg gir kjærlighet, og venter å få det tilbake. Får jeg det ikke, er det ikke et gjensidig forhold.
I en sjekkesituasjon er det noe helt annet. Da er jeg opptatt av at vi kan bli kjent uten at det ligger for mye forventninger om gjengjeldelse. Derfor gir jeg ikke så mye før jeg vet om den andre ønsker å gi noe tilbake. Det går alltid raskere å bli kjent på en naturlig og avslappet måte da. Men når jeg vet at den andre ønsker å gi tilbake, da gir jeg - og forventer gjengjeldelse.

Jeg opplever også at viljesterke kvinner ofte synes det er meget behagelig å legge sin egen vilje fullstendig til side og la mannen bestemme. Ikke hele tiden, men i svært mange situasjoner.

Hvorfor må du på død og liv postulere hva ekte mannfolk og kvinnfolk er? Virkeligheten er ikke så dogmatisk og svart/hvitt.

Skjult ID med pseudonym enmann lø. 8 april 2006 23:03

Det var bare den lille snerten av alvor jeg hang meg opp i. :-)