Alle innlegg Sukkerforum

Hei alle på forumet

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Telemark) on. 6 april 2011 17:40 Privat melding

Hei har nettopp meldt meg på som superbruker, for å kunne delta her inne.
Det er så mye rart her, og mange diskusjoner som kommer fra intet. Mange som skriver inn seriøse forslag eller ber om råd, som blir "hudflettet" av som regel anonyme brukere som kverulerer og er svært negative.

(Mange her er søte og skjønne på forumet. Spesielt kvinne 81.( Mulig fordi min datter har samme alder.) Men mest fordi du er åpen, vakker og det forundrer meg at du fortsatt er her inne uten å ha blitt kapret...... )

Hallo, det går an å være seriøs, mulig derfor du om du føler deg truffet fortsatt er singel.

Det går på om man dater flere, hvordan man svarer folk, med el uten profilbilde,er man "player" om man dater flere, om, viss , dersom at det ikke er sikkert at man passer sammen????
Er det slik at man må passe sammen på første date? Nei, tror ikke det. Og hvorfor blir man så til de grader sur/skuffet/vonbroten om noen svar er det man minst venter?

Klart man må treffe endel før det faller naturlig. Man kjenner faktisk veldig tidlig om man trives ved første øyekast.

For meg er utseende svært viktig. Skal tross alt kysse , etterhvert. Og har man ikke lyst utifra utseende så nei, da lar jeg det være. Om vedkommende har 10kg for mye, spiller ingen rolle. Det viktigste er adferd,væremåte, utdannelse.... Ja tenk. utdannelse. Da høyere utdanning viser om man har mer eller mindre intellekt. Tar ikke en høyt utdannet heller, om det mangler sosial intellegens/adferd. hjelper lite om man er kongelig for den del , om resten ikke passer sammen....

Sånn da er jeg her klar til diskusjon. Særlig tøff er du som viser bilde.

(mann 42 år fra Telemark) on. 6 april 2011 17:46 Privat melding

Velkommen skal du være, håper det svarer til dine forventninger da...

(kvinne 38 år fra Oslo) on. 6 april 2011 17:48 Privat melding

Velkommen til forumet. Er du ivrig får du sikkert snart hedersbetegnelsen "forumtroll" :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 april 2011 17:48 Privat melding

Nu börjar ditt liv som forumtroll , strax kommer bitterheten att ta överhanden så att du som sista utpost måste vara med på tapere kvällar , välkommen .

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 april 2011 17:51

Velkommen:) Kjekt se nye på forumet.

Vil bare arrestere deg på denne: Da høyere utdanning viser om man har mer eller mindre intellekt....

Må man ha høyere utdanning for at noen skal kunne avgjøre om en har mer eller mindre intellekt? Er det ikke mulig avgjøre dette på de uten høyere utdannelse? Slik at noen med bare videregående er umulig sette i bås intellektuelt sett?;))

Uenig med deg uansett:) Og jeg er tøff selv uten bilde;)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 6 april 2011 17:59

more than meets the eye.. hva jeg mener med det?

"...du er åpen, vakker og det forundrer meg at du fortsatt er her inne uten å ha blitt kapret...", man kan gi utrykk for å være så fin, vakker, åpen or morsom her på forumet, men det er realiteten som avgjør. kan plutselig vise seg at en person som virker åpen og vakker egentlig er det stikk motsatte, og derfor de er her inne "uten å ha blitt kapret"

på samme måte så kan de som du beskriver som "kverulerer og er svært negative", være det stikk motsatte! de kan være de mest intelligente og positive mennesker på jorda, de bare gir utrykk for noe annet her inne.

tror det viktigste å få med seg er at mange her inne forandrer måten de oppfører seg på ovenfor andre mennesker. jeg prøver å finne ut av hvorfor, men det er ikke lett! ;-)

(kvinne 56 år fra Telemark) on. 6 april 2011 18:04 Privat melding

He he, morsomt med svar. Tar det ikke høytidelig om noen kaller meg troll eller hva de vil. Jeg vet selv hva jeg er.....
Og er ingen ungsau.
Det med høyere utdanning er som du sier ikke vesentlig med hensyn til intellekt. Les hele er du snill. Klart mange personer er superflotte selv uten utdanning. Men helt ærlig,de som er belest enten via utdanning eller selvstudium så klart det høyner dine horisonter uten du vil det eller ikke.

Kjenner også kollegaer som er kun belest, teoretiske topper som ikke fungerer rent sosialt med omverdenen.
Det jeg liker minst her på forumet, er bedrevitere som synes at sine synspunkter er best, og uten å tørre å vise ansikt.... Bra det, vi er ulike. Om dagen din er reddet utifra å svare utenom mine egentlige hensikter, sier mere om deg som person enn om meg som forumdeltager

Skjult ID med pseudonym sushibabe on. 6 april 2011 18:22

Velkommen:)
Man må ikke diskutere bestandig seriøs, filosofisk, analytisk, kritisk, distraherend osv
De som vil kan gjerne gjøre det.
Men det må være lov å tulle litt og snakke om diverse banaliteter og.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 april 2011 18:30

Velkommen til forumet, liv61. :-)
Håper du finner deg vel til rette mellom tant & fjas, seriøsiteter og kuriositeter.
:o)

*Jeg er ikke så tøff, jeg. Hilsen Bildeløse Tingeling. :-)*

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 6 april 2011 18:36 Privat melding

Velkommen til forumet! :)

Et hjem for oss, et hjem for deg! ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 april 2011 18:39

"Det jeg liker minst her på forumet, er bedrevitere som synes at sine synspunkter er best, og uten å tørre å vise ansikt.... Bra det, vi er ulike. Om dagen din er reddet utifra å svare utenom mine egentlige hensikter, sier mere om deg som person enn om meg som forumdeltager" Om det var myntet på meg?

Jeg leste hele og jeg er fortsatt uenig med deg. Du ba om diskusjon, jeg slang på et ;) for å vise at det ikke var så veldig harskt ment..litt spøkefullt faktisk ..Poenget var at formuleringen din gjorde at jeg kunne tolke den to veier;) Du var altså litt utydelig..

Om man skal diskutere på et forum, må man tåle litt... også fra de uten bilde:)) Og jeg tør vise ansikt, selv om du ikke ser andre grunner til å være anonym?

Vi er uansett enig i at bedrevitere er lite attraktivt:))

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 6 april 2011 19:51 Privat melding

Jeg er enig med Irene og tj -
liv61:
"Ja tenk. utdannelse. Da høyere utdanning viser om man har mer eller mindre intellekt. Tar ikke en høyt utdannet heller, om det mangler sosial intellegens/adferd. "

Høyere utdannelse viser ikke alene om man har mer eller mindre intellekt. Utdannelse er lært lærdom - kunnskaper pugget og lest fra bøker. Ekte kunnskap er indre kunnskap skapt av erfaringer og forståelse.
Og det finnes en rekke forskjellige IQ. Refleksjon bidrar til visdom :o)

Tror den beste partner er den som har samme livsverdier men allikevel gir et "spenn" slik at forholdet kan være levende og givende.

Og - en er ikke feig om en ikke stiller med bilde - noen ganger har en meninger en vil lufte uten å bli frontet med det sånn ellers

Velkommen som forumtroll liv61!

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 april 2011 20:02

Og jeg glemte si at noen kan gi feilaktig politisk korrekt inntrykk av egne holdninger som ikke anonym, da de vet de må stå inne for det de sier....noe som sjelden og aldri gjelder undertegnede. :) Jeg står stort sett for det jeg sier;) Om det virker som usannsynlig at man kan mene det jeg sier, så bør man lete etter ;) for jeg er mest sannsynlig ironisk eller sarkastisk.

Anonym, billedløs, kverrulerende, sjelden feig bergenser, som ofte har rett:)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 6 april 2011 20:02

*men uten høyere utdanning* ooops

(mann 37 år fra Østfold) on. 6 april 2011 20:09 Privat melding

Jeg veksler litt mellom å bruke bilde og la være. Ofte er første post med bilde, eller om jeg mener jeg sier noe spesielt smart eller vittig. Jeg viser at jeg er tilstede og fortsetter diskusjonen uten bilde. Med mindre jeg sier noe vettugt. ...så det blir jo bilde ganske ofte allikevel da ;)

(kvinne 56 år fra Telemark) on. 6 april 2011 20:45 Privat melding

Det er dette jeg mener. Altså at enkelte setninger blir tatt ut og liksom skal stå for hele sannheten. Jeg mener ikke at alle skal være inne med bilde. Mener ikke at kun den mest utdannede er best, eller mest intelligent.
Det er begrenset hvor mye en skal skrive uten å legge fremlegg som skal gjennom en sensor....

Jeg skriver fordi det er mange sider av en handling. og man er seg selv lik i forhold til egen referanse/erfaring. Utifra arv og miljø.
Jeg liker ironi, påkanten humor og at man ikke er selvhøytidelig.

takker også for at jeg får lov til å blande meg inn i forumet. Mente det jeg sa at det noen ganger må sees etter hva det spørres etter for å gi en deltager herinne fornuftige svar/råd. Da utifra sitt ståsted. Uten nødvendigvis å gni inn det som i utgangspunktet kanskje er sårt.

Vet at det er like mange meninger som personer. Jeg ønsker en mann som ser meg. Som er raus, men også er klok. Men først og fremst et medmenneske.

Men nå var det ikke meg det gjelder, ønsker bare at forum kan gi noen personer støtte istedet for å møte nok en vegg av sarkasme. Mange ganger er det greit med tøys, men noen ganger trenger man kanskje noe dypere....