Alle innlegg Sukkerforum

what to do..

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 6 april 2011 17:58

Jeg har datet ei jente i noen uker nå. Og det virker som om ting går bra. Etter den siste kvelden vi var sammen, så kom det fram en del ting under samtalen våres som tyder på at vi begynner å bevege oss den rette veien;) Og dum som jeg er så dukker det opp noen bekymringer. Mulig jeg tenker for mye :p. Ingen liker f.esk mas. Hvor ofte er det greit å sende meldinger og ringe hverandre? Man bør vel passe på at det kanskje ikke blir for mye? For vi ser hverandre ikke hver dag. Stort sett bare i helger. Kanskje det er greit å få kjenne på følelsen av å savne hverandre litt? La det gå noen dager uten kontakt f.eks? Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre, alt jeg veit er at jeg ikke vil gjøre noe som som kan ødelegge det som ser ut til å bli noe fint;) Tips og råd?

Skjult ID on. 6 april 2011 18:04

mitt råd er å føle litt på det. la hun ta initiativet noen ganger, slik at det er balanse. Jeg kan jo bare snakke for meg selv, men jeg har dumpet flere bra fyrer fordi jeg følte det var intenst i starten. Er nå klar over dette, så er bevisst på å si fra om at jeg vil ta det rolig i starten, når jeg nå møter bra menn. For min del er det altså nødvendig å kjenne litt på savnet i starten

Skjult ID med pseudonym neptun on. 6 april 2011 18:06

Mitt tips - ikke overproblematiser, gjør det *du* føler er riktig!

(mann 36 år fra Oslo) on. 6 april 2011 18:12 Privat melding

Cat-string theory nok en gang. Dersom du gir pusekatten hele tråden så snur den ryggen til og går sin vei, dersom du gir den motstand, teaser og utfordrer den, så vil den leke med deg til evig tid.

Ikke gi alt av deg selv med en gang, men gi henne små porsjoner og la henne ønske seg mer av deg. La henne jobbe litt for å få deg, du er premien hennes.

Selv om har data ei jente i to uker så er det vel ikke akkurat sånn at man ringer hverandre hver dag? Send heller en melding og ønsk henne god morgen, så ser du hvor lang tid det tar før du får svar.

(mann 34 år fra Buskerud) on. 6 april 2011 19:49 Privat melding

@TS

Send innlegget ditt her til henne= problem solved