Det siste året har jeg vært singel. De to årene før hadde jeg to forhold som endte etter ca 9 mnd. begge to.Etter 9 mnd. ble det slutt mest fordi jeg begynte å synes det ble litt mye mas og forventninger om oppmerksomhet. Jeg lever et ganske aktivt liv med mine to barn, spesielt om vinteren fordi de driver med en vintersport som jeg også er glad i.

Iløpet av de 5 årene jeg har vært skilt har jeg også hatt to såkalte "fucking good friends" forhold. Jeg måtte avslutte de begge da det plutselig begynte å dukke opp fantasier om barn og det ene med det andre. Jeg er veldig tydelig på at jeg ikke skal ha barn.

Er egentlig ganske fornøyd med at jeg har klart å være singel et år uten så mye som å ta en titt inn på Sukker:) Nå har jeg re aktivert siden min og tittet litt rundt her inne. Begynner jo å friste litt, men så langt har jeg ikke sendt noen meldinger.

Finnes det egentlig jenter som godtar å komme på 2. plass i prioritet? Barna mine har jo førsteprioritet og sånn vil det fortsatt være noen år, men ikke for alltid. Opplever at veldig mange jenter skriver at barna er førsteprioritet også. Når jeg møter jenter synes de ofte det er fint at jeg er opptatt av å følge opp barna, ihvertfall sånn innledningsvis. For å være helt konkret så har det vel vært en 3-4 dager iløpet av en 2 ukers periode jeg har vært med kjæresten alene pluss kanskje en helg med felles barn. Finnes det jenter som godtar dette over tid?