Alle innlegg Sukkerforum

Skaphomser

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) to. 7 april 2011 16:00 Privat melding

Dette problemet er kanskje ikke det mest aktuelle på sukker(men det forekommer utvilsomt her også), men på internett generelt er det utrolig mye skaphomser som utgir seg for å være jenter, slik at de kan komme i kontakt med gutter.

Jeg forstår at disse er usikre på seg selv og ikke har det lett, men ville det ikke være lurere om de var ærlige om sin legning og søkte gutter som kjører i samme fil?

Ser ikke helt hva de tjener på å late som de er jenter...

(mann 39 år fra Vestfold) to. 7 april 2011 16:10 Privat melding

Hva tjener man på å ha en fake profil i det hele tatt? Er jo alltid noen der ute som går på da. Må jo være det siden de fortsetter. Er jo (altfor) mange menn her inne som kun er ute etter en ting, og når dem møter ei jente som tilsynelatende er ute etter det samme, sender noen frekke bilder og vil ha tilbake - så er det mange godtroende fjotter der ute som tenker - yeah det var en god ide.
Er ikke alltid det samme å sitte og snakke med noen her inne som å sitte å snakke med noen på pubben. Der hvet man hvertfall hva man snakker med ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 7 april 2011 23:43 Privat melding

PS @Slemtiger: smekken din er åpen! ;p

Skjult ID med pseudonym ceca83 fr. 8 april 2011 02:58

Trudde vi hadde gaysir for disse folka.... kan jo være fullstendig anonym der også:-D Og der har man kanskje muligheter for å få seg et nypp.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 8 april 2011 08:21 Privat melding

Jeg vil tro flertallet av jenteprofilene er gutter og det er kjipt, det skulle vært slik at alle måtte betale og da hadde du blitt kvitt de eklingene.

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) fr. 8 april 2011 09:18 Privat melding

TS: I følge OK Cupid tar du feil. Ref http://blog.okcupid.com/index.php/gay-sex-vs-straight-sex/