Alle innlegg Sukkerforum

Hva ville gutta gjort?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Danmark fr. 8 april 2011 12:36

Du møter drømmedama, men hun er utrolig usikker på seg selv pga små pupper! Ville du i et forhold hjulpet henne å betale for et par "nye"? ;)

Skjult ID med pseudonym Gaupå fr. 8 april 2011 12:37

Jeg ville nå heller forsøkt å hjelpe henne å trives uten, tbh... Mulig jeg er konservativ, men har lite til overs for silikon.

(mann 31 år fra Buskerud) fr. 8 april 2011 12:46 Privat melding

Hadde nok heller prøvd å overtale henne til at hun er perfekt som hun er! :-)
Men hvis det ikke hadde fungert, så hadde jeg nok støttet henne på valget, men hun skulle nok fått lov til å spare opp pengene til operasjonen selv! :P
Jeg er hovedsakelig ikke for brystinplanter. Men hvis det er for at hun selv skal føle seg litt bedre, så støtter jeg det.

Prøvde å overtale ei venninne om at hun var pen som hun var, men hun hadde fortsatt lyst på. Så jeg kjørte henne til en sånn gratistime med evaluering av en plastisk girurg.
Første han spurte om var jo selvfølgelig om det var jeg som presset henne til å gjøre det :P

(mann 33 år fra Oslo) fr. 8 april 2011 12:47 Privat melding

Hadde ikke sagt et kvekk om det, ikke min sak og enhver kommentar om det godt eller vondt blir bare brukt mot deg.

(mann 31 år fra Buskerud) fr. 8 april 2011 12:53 Privat melding

@Herculix
HAHA! nå hørtes du bitter ut. Men vet hva du mener... :P
vært i den situasjonen selv et par ganger. Uansett hva jeg sa så var jeg glad for at hun ikke hatt noe skarpt... :P

(mann 33 år fra Oslo) fr. 8 april 2011 13:11 Privat melding

Hehe nei ikke bitter, men det er noen områder det eneste du kan gjøre er å be personen lese the secret og ikke si noe mer.

Skjult ID med pseudonym oo fr. 8 april 2011 13:52

helculix - the secret - du mener at hun skal be fra sitt indre om nye større pupper og så sørge gud for det?

kanskje gud mener at hun har fine nok pupper som hun har - hun er da tross alt skapt i hans bilde :o)

Skjult ID fr. 8 april 2011 14:30

@ TS

Ville du stilt samme spørsmål om hun var veldig usikker pga stor mage og ønsket seg fettsuging? Hva er hovedmotivet for å hjelpe henne? Større pupper - mer kos på deg, eller hjelpe på selvtilliten hennes?

Siden du er her inne vil jeg tro det er noen du kanskje har møtt nylig og fremdeles ikke definerer dere som par. Stiller meg kritisk til at noen skal betale en operasjon for noen man ikke er etablerte med....uansett årsak.

(For min del hadde jeg blitt mer imponert om dama var misfornøyd med noe ved seg selv, og viste at hun kunne spare til å oppnå mål på egen hånd. Skulle jeg brukt penger på henne ville jeg heller dratt på ferie med henne eller tilsvarende).

Skjult ID med pseudonym hb fr. 8 april 2011 14:44

Vel, dette ble jo passe kræsj, fordi:

1: drømmedama har faktisk relativt små pupper

og

2: drømmedama er selvfølgelig veldig fornøyd med puppene sine, og resten av kroppen selvfølgelig.

Så dette var jo faktisk ikke drømmedama.

...men for å svare på spm allikevel, nei, jeg hadde ikke betalt for det, da pga pkt. 1.

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 8 april 2011 14:44

mulig det bare er meg, men jeg tolket TS som en kvinne........

Så er spørsmålet, er siste taler like kritisk hvis det viser seg være en kvinne som stiller spørsmålet?

(mann 33 år fra Oslo) fr. 8 april 2011 15:26 Privat melding

Hva om drømmedama har kjempestore tær?

Skjult ID med pseudonym terapitime fr. 8 april 2011 15:30

Nope, ville ikke gjort det igjen.. Har gjort det en gang, og motivet var ikke for min egen glede da vi hadde vært sammen i over 2 år allerede og jeg hadde ikke noe å utsette på hvordan puppene hennes var. Hun slet selv med dette og det plaget henne tydeligvis ganske mye, så jeg betalte for et sett strøkne pupper til henne.
Resultatet var at hun endret seg totalt som person og, tja, forholdet varte ikke så voldsomt lenge etter det og jeg var en ganske dyr erfaring rikere..

(mann 37 år fra Østfold) fr. 8 april 2011 16:17 Privat melding

http://sukker.no/dating-forum/451330-Silikon.html

Gjengir mitt syn her:
"Hvorfor snakker alle om små bryster som et minus?! Minner meg om klassiske franske forførerinner, the roaring twenties, luksus, stil, samt at det er feminint som bare det. Se på high fashionmodellene for chrissake... Vi gutta har også forskjellig smak, dessverre er det nesten bare puppemonstrene som det blir fokusert på i media og diskusjoner. Har du små bryster, leser dette og vurderer forstørrelse: don't do it!

Ihvertfall ikke for noen andre enn deg selv, og kun dersom selv ikke designerkjoler passer oventil (sikkert billigere i lengden å forstørre da, men da får får man heller ikke rå stil)."

"Ikke ødelegg henne, finn deg heller ei som du liker slik hun er. Dersom du ikke klarer det er det nok mest sannsynlig deg det er noe feil med."

@TS: Nå er vinklingen litt annerledes her, men ikke betal for bryster til henne. Hvis hun virkelig vil gjennomføre det la henne betale det selv, hverken du og ihvertfall ikke hun er tjent med at hun ikke føler eierskap til kroppen sin.

Øverste quoten kan du si til henne, så kanskje hun innser at det er fint med små bryster. En ekstra bonus er at det går lengre tid før de henger. Like greit å vente med et løft/innlegg til da, så kan man nyte ungpikebrystene sine mens man er ung. Noen mister også litt følelse ifm operasjon. Den er kjip.

Det er heller ikke slik at alle menn liker store bryster best. Men, for all del, store er også ok. I nøden måtte fanden nøye seg med store bryster and all that jazz.

Skjult ID med pseudonym k29 fr. 8 april 2011 17:26

Dersom jeg skulle hatt nye pupper, skulle jeg jaggu ha betalt for de selv!
En ting er om en har vært sammen i 10 år og har alt felles, men hallo?
Hvorfor skal du betale for hennes lykke? Dersom brudd så går hun rundt med "dine pupper"
Men jeg er kanskje trangsynt ;)

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 8 april 2011 19:16 Privat melding

hehe. Er vel en ganske stor sjanse for at om dama får seg større pupper, så blir egoet så oppblåst at hun fort vil mene at hun kan klare bedre enn deg. så er det baibai.

Så nei. Jeg ville heller fått henne til å være fornøyd med det hun har. jeg er ikke noe opphengt i puppestørrelse, heller hvordan de passer sammen med kroppen.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare fr. 8 april 2011 19:28

Det at alle snakker om hvordan de passer til kroppen (Odins_Mjød, du er ikke første som sier det. Inget personlig) synes jeg er dels bra formulert, men samtidig er det et springbrett til tankespinn. For å si det slik, dersom en jente sier til meg at ørene mine er for små i forhold til resten, så er det ikke fordi kroppen min er så stor, altså må det være fordi hodet mitt er for stort. Det kan jeg leve med, men tenk om hodet hadde vært for lite. Da hadde jeg begynt å spekulere på om jeg strakk til sosialt og mentalt sett. Eller for å snu det, dersom noen sa at mine juveler passet til kroppen min, så ville jeg begynt å tenke hva er galt med kroppen min? Har jeg for små edelstener?

Jeg satt ting litt på spissen, men poenget er at det er så alt for synd at folk hele tiden skal tilpasse seg andres ønsker i stedet for å like den de er. For det er nok av forskjellige preferanser til at man kan finne en/ei som liker det du har å by på. Can't catch them all, og om man prøver er sannsynligheten for at man overser de som virkelig passer deg mye større.

(mann 35 år fra Østfold) fr. 8 april 2011 19:32 Privat melding

skal vi se...

jeg er ingen kvinne ekspert (da hadde jeg ikke vært her)
MEN om en dame har bestemt seg for at puppene hennes er for små, så er de det...
lite vi gutter får gjort med det gett.. hjelper ikke om vi faktisk hadde blitt sammen med ho fordi ho nettopp hadde de puppene hun hadde (satt litt på spissen)

så min fremgangsmåte ville nok vært å tatt en lang samtale om det, og om det ikke var en annen utvei for at hun skulle føle seg bedre, så hadde jeg nok hjulpet henne økonomisk og igjennom prossesen...
for meg er det utrolig viktig at min partner føler seg vel...
og jeg har lite tro på at jeg hadde blitt bytta ut bare fordi hun brått fikk selvtilitt..

hadde det derimot vært pga "hobby" (ja, det finnes jenter som har plastikkoperasjon som hobby) da hadde hun fått spøtte opp penga sjæl.. :)