Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor tar du kontakt med dem du gjør?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun fr. 8 april 2011 18:21

Er det fordi du ser noe du liker med vedkommende? Er det fordi vedkommende fremstår som kvinnen/mannen i ditt liv? Er det fordi du liker bildet? Eller det h*n skriver?

Selv tror jeg at jeg må konkludere med at jeg tar helt tilfeldig kontakt. Må jo selvsagt synes det er noe med henne, men jeg vet at folk ikke er profilen sin, så da blir det mye sjansespill - dating i mørket.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 8 april 2011 18:29

Om det er kvinnen i mitt liv kan vel ikke avgjøres så tidlig, for min del kan det nok trengs noen dates først.
Det bør ihvertfall noen hun skriver som jeg føler noe til felles med og kan gå videre med.
Og noen ganger på annet grunnlag, som kun en ting felles (noe må en vel bedrive inntil jeg finner Henne) :)

Skjult ID med pseudonym a fr. 8 april 2011 18:34

Det er jo først noe med bildet som fanger oppmerksomheten da, og da mener jeg om vedkommende ser sympatisk ut. Og så ser jeg på et par parameter på matchtreet jeg mener er viktig, (men mesteparten av relasjonsprofilen overser jeg, har funnet ut at selv om det er ser veldig bra ut i utgangspunktet betyr det ikke at kjemien stemmer i virkeligheten), Også ser jeg på interesser og musikksmak for å se om vi har noe felles. Man dømmer jo ut fra helheten da, og ikke enkeltting. Tror det kan være lurt å ikke være for kritisk til profiler, noen er flinke til å lage dem, andre ikke.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 8 april 2011 18:41 Privat melding

Det første som fanger er jo ett bilde. Der har jo alle forskjellige ting dem ser etter. Noen ser etter kropp er topp, pupper og stram mage. For min del går det på smilet og holdningen. Ei som viser god holdning på ett bilde har jeg vanskelig for å gi slipp. Så er det en titt innom matchtreet for å sjekke om det er for mange røde blader på ting som er viktig for meg, og ja vi har hatt den diskusjonen før at man ikke skal legge så vekt på det. Men lyser det helt rødt så skurrer det litt. Og da er det teksten som er siste og avgjørende fase. Står det 15 ord i hver kolonne så gidder jeg ikke engang. Man må kunne legge litt sjel i det uten å overselge seg selv. Og begynner teksten med "Hei - jeg er i fjell og mark året rundt og søker en jaktriflle eller sløyekniv - ja da hoppa man også ut ;)

Men er jo en kombinasjon av flere ting - og noe fasit er vanskelig å lage.

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 8 april 2011 19:09 Privat melding

Tar kun kontakt om de matcher på de viktige interessene, har en personlighet jeg liker og et fjes jeg kunne tenke meg å se mye av.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 8 april 2011 19:12

Men hvordan klarer du å se noens personlighet her? Det er det jeg aldri har klart.

(kvinne 41 år fra Hedmark) fr. 8 april 2011 19:57 Privat melding

Jeg legger nok merke til det som skrives...

En profil med humor er en vinner. Hvis jeg drar på smilebåndet - eller mot formodning bryter ut i latter, da er det interessant. Det som imidlertid er det beste, er når humoren i profilen og humoren i virkeligheten sammenfaller. Da blir daten helt utrolig, og ja, det frister til gjentagelse....

Hvis profilen derimot begynner med: "jeg er en gutt på 42 år" - da gidder jeg ikke lese lenger.

Jeg finner ikke menn som tvangsmessig holder fast på at de er gutter interessante.

Skjult ID med pseudonym a fr. 8 april 2011 19:59

Jeg liker profiler hvor man ikke skryter for mye, eller prøver å fremstå som veldig kul, men heller prøver å gi en god beskrivelse av seg selv som man er.

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 8 april 2011 20:01 Privat melding

@neptun

la oss heller si en personlighet som jeg potensielt kan like.

Man legger sammen det personen har skrevet om seg selv + visse valg fra matchtesten for å danne seg et basis bilde av personligheten, deretter tar man kontakt og gjennom den kontakten får man et bedre bilde av personligheten.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 8 april 2011 20:03

@Mane76

Var det något leende eller bara fort ut från min profil.: )

Skjult ID med pseudonym Mane76 fr. 8 april 2011 20:08

@agatonsaxa

Hehe, morsom du....- jeg må sjekke hvem jeg diskuterer med. Liker å ha ansikt på de som er synlige her på disskusjonsforumet. Flere av dere har en eller annen gang vist frem bildet, men ikke alle. Samtidig liker jeg å prøve å se hvordan dere står frem gjennom teksten.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 8 april 2011 20:12 Privat melding

morsom jag , ach då .: )