Alle innlegg Sukkerforum

Er seriøsitet for seriøst?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende to. 6 april 2006 18:33

Det kan tenkes at jeg er litt for seriøs, men jeg er med på Sukker fordi jeg ønsker å bli kjent med en som kan bli min søte og kjære..

Ofte har jeg hatt lyst til å spørre hva den andre egentlig er på jakt etter, men det virker nesten vulgært å spørre: "vil du bare ha en flørt eller vil du se etter muligheten for at det kan bli noe mer"?

"De" sier at gutter ikke tenker så langt fremover, og at de neppe tenker lengre enn den ene kvelden. Noen komentarer??

Har du noen tips til hvordan man kan få frem intensjonene uten å drepe en god stemning (-med antydning til vel mye her og nå)?

Skjult ID to. 6 april 2006 22:04

Her tror jeg du må prøve deg forsiktig frem. For meg er det hvertfall turnoff om man blir seriøs for tidlig. Det er ikke noe i veien med å ønske seg en kjæreste, men hvis dette blir forespeilet på et veldig tidlig tidspunkt virker det bare desperat (på meg i hvertfall). Har opplevd akkurat det, det skinner gjennom midtveis i første daten, før man har rukket å bli kjent. Skal jo flørte og ha det litt gøy først da...

Skjult ID to. 6 april 2006 22:47

Hmm klassisk jentefeil å spørre om intensjoner for raskt. Hvorfor så ivrig med å definere et forhold så raskt. Venn/ kjæreste/elsker... Kan ikke ting være som det er og ting bli som det blir. Det finnes ingen garantier i livet spesiellt ikke i kjærlighetslivet. Tips: bli med på date. Går det bra så spør om han vil være med ut en gang til, ikke vent til han gjør det. Gå ut noen ganger, og kanskje gå ut med andre gutter også. Så når man kjenner hverandre litt sees det på kroppspråket hvilke intensjoner man har.

Skjult ID fr. 7 april 2006 00:10

Jeg syns det er mye bra jenter her inne, men er nok litt enig med deg (over) angående det å legge mye i første, andre og tredje treffet. Sukker funker som bare det hvis man har guts, og ikke tar et "nei" som verdens undergang.

Når jeg tenker meg om gjelder vel det like mye oss gutta. Greit å ønske seg en kjæreste, men hvis det skinner igjennom at man vil ha noen for en hver pris, får i allefall jeg følelsen av at den personen er villig til å ta til takke med hvem som helst, bare for å en å krype inntil om kvelden. Det er kanskje den minst sjarmerende fremgangsmåten noen kan ha for min del. Jeg syns ikke de er duste, men jeg kan si det blir uaktuelt...

Det viktigste er vel å ha det skikkelig kult når man treffer ei god jente. Møt jenta over noen øl, eller stikk på klatre-date, en tur på Tusenfryd eller en tur i Skibakken. Hvis vi gutta har det gøy på date, så smitter det, og så slipper du følelsen av å gå på jobbintervju. Hvis jeg klarer å få dama til å slappe av, så har jeg det mye kulere på date selv, og veien til første kyss er ikke så lang allikevel... Det må være litt spenning rundt det hele.

Konklusjon: Kom i ditt ess, og se at jentene mer enn gjerne møter deg! Menn skal være menn - Gi gass!

Skjult ID med pseudonym smiley fr. 7 april 2006 18:40

Personlig er jeg alltid ute etter et seriøst forhold, men jeg vet jo ikke om jeg er interresert i det med deg før jeg har truffet deg minst et par ganger da. Du kan jo spørre om målsetningen med nettdatinga er å få et seriøst forhold, eller bare litt flørting da. Det er vel et spørsmål de fleste bør tåle å få tidlig, uten å tro du er desperat. Ulempen er vel at svaret du fort får er i duren: "Jeg tar det som det kommer. Er åpen for at alt kan skje, men har det ikke travelt, blablabla"

Du må nok bare smøre deg med tålmodighet, og ta deg tiden til å lure det ut av oss ;-)

Skjult ID med pseudonym undrende lø. 8 april 2006 15:26

Jeg takker og bukker! Det er godt å se at seriøse spørsmål får seriøse svar..

Følelsen av å sitte i et jobbintervju var en god beskrivelse, og jeg skal ha dette i bakhode neste gang :-)

God påske til alle sammen!

Skjult ID lø. 8 april 2006 16:44

Bare hyggelig det kamerat! God påske, og lykke til!