Alle innlegg Sukkerforum

Flere som reagerer på dårlige kvinneprofiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neon lø. 9 april 2011 18:01

Ser det er en del som syns det er rart jenter/kvinner bare har bilde, men ingen tekst, det kommer nok mest sannsynlig av at de trenger det ikke, for de mottar mye post uanz, har selv vært vitne til en venninne som oppretta uten bilde eller tekst i det hele tatt og mottok 6 brev første kveld for det.

syns heller folk burde sende til adm på sukker å be om en løsning på kjønnsforskjellene her, det er for vanskelig for gutter/menn, det stemmer ikke med realiteten, det hadde gagnet alle i lengden

Skjult ID lø. 9 april 2011 18:04

Eh, hvordan skal Sukker ordne opp i det? Eksludere jenteprofiler som ikke er utfyllende nok, og slette profiler til jenter som ikke tar nok initativ??? dessuten er det en del gutteprofiler med kun bilde også, men hisser meg ikke opp av den grunn, det er vel bare å ignorere dem?

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 9 april 2011 18:07

Jeg har vært av og på her ganske lenge, men det er mange av de samme damene som er her nå som var her for både to og tre år siden. Med utfyllende profiler og et utseende som slett ikke skremmer. Så det er kanskje ikke plankekjøring for alle damer heller?

Skjult ID med pseudonym Petra. lø. 9 april 2011 18:08

Respekter at folk er forskjellig. Vi utrykker oss på forskjellig måte. Noen liker å legge ut hele ivet sitt, mens noen ønsker å holde seg lukket til man finner noen en vil dele personlige opplysninger med.

(mann 30 år fra Sør-Trøndelag) lø. 9 april 2011 18:23 Privat melding

Jeez, nå ligger det 2 tråder om akkurat dette temaet her fra før av, mulig å fortsette i de eller skal vi overflomme forumet?

Synes det er helt greit at kvinner har tomme profiler, men jeg ønsker meg en funksjon som lar meg velge bort disse profilene under et machsøk, slik som man kan velge bort profiler uten bilde. Så får alle det de ønsker!

Skjult ID med pseudonym kit lø. 9 april 2011 21:39

Elendig tekst, men greit album hvis du liker plaasticfantastic: bruker ferrk_240

Skjult ID lø. 9 april 2011 23:23

Observatør: De minst attraktive damene her kaller du utedass-damer som ikke fortjener å få mail, mens de minst attraktive mennene er det synd på som ikke får noen? Logikk?

Skjult ID med pseudonym Petra. lø. 9 april 2011 23:39

@ observatør.
Så det er slik at jenter ønsker heller å være alene enn med en utedass mann, mens noen menn ønsker seg heller selvskap av en så kaldt utedass dame enn å være alene.

Jeg ville ikke brukt utedass ordet, men ellers tror jeg du er inne på noe.

Skjult ID med pseudonym v sø. 10 april 2011 01:24

... mye enklere er enkelte.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 10 april 2011 12:32

@observatør
Hvordan forklarer du da at slanke, veldreide damer har profil her inne år etter år?

Skjult ID med pseudonym Petra. sø. 10 april 2011 15:00

Hva er det som får dere til å tro at "slanke veldreidedamer" har lettere for å finne mannen i sitt liv enn "utedass dama" ?!!

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 10 april 2011 15:04

@Petra
Nettopp - det er poenget mitt. I bunn og grunn handler det jo om én ting - attityd!

Skjult ID med pseudonym Petra. sø. 10 april 2011 15:07

Jepp, enig neptun!

Skjult ID sø. 10 april 2011 15:13

Observatør: høres ikkke ut som om "suksessen" har gjort deg særlig lykkeligere..

Skjult ID med pseudonym nini sø. 10 april 2011 15:20

Funnet i Naturhistorisk Leksikon: Utedass-Elefanten

Den Troskyldige Utedass-Elefanten er en type elefant-snegle med en utedass på ryggen. Når der kommer en Sur Jeger blir den takknemlig og overrasket over oppmerksomheten og trekker seg forskrekket inn i dassen sin.
Rasen forstår sitt eget beste, og bryr seg derfor ikke om at Jegeren er utpreget enkel og grinete. Kresen er den heller ikke, den som bor i en utedass har få eller ingen preferanser.

Utedass-Elefantens diett: Sure Jegere (opptil 2-3 stk. om dagen)
Utedass-Elefantens jaktmetode: sniker seg intill løpebånd med veldreide damer på og karrer til seg de mest desperate Jegerne. De særpregede bollekinnene brukes til langsomt å fordøye den Sure Jegeren, mens den lytter kjærlig til hans fustrasjoner over de på båndet som ikke vil ha ham.