Alle innlegg Sukkerforum

Skal jeg ta opp min gamle hobby for en kveld?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rass-mus lø. 9 april 2011 22:45

Kjeder meg og teller på knappene om jeg skal gjøre som jeg pleide før i helgene.

Altså sikke ut på byen ved 12 tiden og finne ei som er villig og bli med henne hjem slik at vi kan knulle som ville dyr eller hva som måtte passe… :D

Fordelen er at jeg ikke kjeder meg lengre. Det er alltids moro da det ofte skjer ting som er utventet og en vet ikke hvor en havner og med hvem. Kan også treffe noen O.K. var sammen med ei i nesten 10 år som jeg traff på den måten. :D

Ulempen er det er lett og bli hekta og jeg ble veeeeelig avstumpet og depressiv av det i lengden. Vil ikke havne der igjen. :(

Skal / skal ikke; hva synes sukker-folket?

Skjult ID med pseudonym Jeno lø. 9 april 2011 22:49

Du svarer vel egentlig på det spørsmålet selv....
"Ulempen er det er lett og bli hekta og jeg ble veeeeelig avstumpet og depressiv av det i lengden. Vil ikke havne der igjen. "

Jeg er ikke noe for ONS, det gir meg ingenting. Ingenting som slår det å ha sex med en du har følelser for, det er aller best:)

Skjult ID lø. 9 april 2011 22:52

Hold deg hjemme du.

Skjult ID med pseudonym katte sø. 10 april 2011 08:29

@Rass-mus
Det å stikke ut på byen ved 12-tiden for å finne ei villig ei er det som interesserer meg mest for tiden.
Du må bare sørge for å ikke bli avstumpet eller deprimert av det.

Skjult ID sø. 10 april 2011 09:10

Som om @katte har hatt noen ONS ved å dra på byen, må kunne snakke med folk først da!

Skjult ID med pseudonym ceca83 sø. 10 april 2011 10:34

Jeg kjenner meg altfor godt igjen i det du skriver @Rass-mus.
Jeg har faktisk gått over til å bare flørte helt vilt ute også få et evt telefonnr for så å muligens få litt mer kontakt senere jeg. Da føler jeg at jeg har beholdt selvrespekten for min egen del samtidig som jeg har fått masse uskyldig moro ut av det:-D

Skjult ID med pseudonym superkah sø. 10 april 2011 11:25

Hold deg til dama di du! Og om hun er såååååå kjedelig, dump henne, og lær deg å strikke!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 10 april 2011 12:58

@(Skjult ID), hvordan vet du noe om det, fotfølger du meg overalt hvor jeg er, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 11 april 2011 19:02

Oi sann - noen av de rådene kom visst litt for sent ( he-he) ;)

Skjult ID med pseudonym clean ma. 11 april 2011 21:30

Rass-mus, hvor gammel er du?

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 11 april 2011 21:34 Privat melding

depressiv.. ikke depressiv... hmmm.. fordelen er???

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 11 april 2011 22:05

@clean: over 40 - faktisk er det største hinderet i for tiden er om jeg gidder å forføre noen, enn å gjøre det

(slutter aldri å overraskende meg hvor mange damer som vil bli forført, forresten).

Pleier ofte å hjelpe kompisene mine å få "pels på knaggen" enn som å sjekke opp de opp selv lengre. :)

Sikkert noe med alderen å gjøre; har mer draget, men mindre "driv". Eller kanskje fordi spillet mer morro enn "belønningen". :D

Skjult ID med pseudonym clean ma. 11 april 2011 22:08

Hvordan ser du ut, hvor mye veier du og hvor høy er du?

Selv kunne jeg aldri falt for en som var dobbelt så gammel som meg. Da tror jeg utseende har mye å si kontra en som er yngre igjen, som jeg faktisk kan være i et forhold med uten at moren min dør av hjerteinnfarkt.

Skjult ID med pseudonym Draupne ma. 11 april 2011 22:10

Du kan begynne å være ærlig. Det er mer enn sannsynlig at dette her bare er tulleprat. Så enkelt er det bare ikke!

Skjult ID med pseudonym katte ma. 11 april 2011 22:22

Depresjoner er en del av en negativ sirkel, derfor bør man unngå dem.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 11 april 2011 22:27

Skal ikke ta stilling til Rass-mus sine valg på noe måte, jeg. En voksen mann på over 40 er nok istand til selv å vurdere hva som er bra for seg selv eller ikke? Og det fremkommer jo i startinnlegget også, forsåvidt...ihvertfall en viss grad av bevissthet rundt situasjonen. (Forutsatt dette stemmer, da...)
Det jeg undres på....er at denne tråden startes i det hele tatt.
Hvorfor trenger du Sukkerfolkets mening, Rass-mus? Hva spiller det for rolle hva en haug fremmede mennesker mener?

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 11 april 2011 23:43

@Draupne. Er ikke helt enig – det er så enkelt, men heller ikke så glamorøst som det høres ut.

Det er svært enkelt å bevise. Har beskrevet ”50 trikset” i en tråd her tidligere som går som følger: prøv deg desperat (men vær hyggelig og morsom) på 50 stykker så kommer ei/en til å si ja.

Har aldri sett at den har sviktet. :D Men det var nok mer det jeg gjorde i 20-åra.

Kan fortelle litt hvordan jeg gjør det nå så ”fisker” jeg mer. Faktisk er det damene som innleder forføringen oftest (det har forskning også vist).

Jeg er ikke særlig å se på (dumt her på sukker da bildene teller). Men jeg er høy, og prøver å gjøre det beste ut av meg selv (alltid velstelt, tar litt solarium (men ikke for mye), kler meg i bra etc.). Og er alltid smilende og sosial.

Så jeg stikker på en bar eller utested. Enten oppretter jeg en ”sjekkefelle” ved baren (stiller meg slik at damer kommer ved siden å kjøper drikke og da slår jeg av en prat), men hvis jeg er sent ute går jeg bare rundt å ser hvem som signaliserer at hun vil bli sjekket (les; ser meg i øynene, smiler m.m. – men krever litt erfaring for å skille ut ”luremusene”).

Går da bort og sier den eneste ”pick-up line” jeg kan: ”du var så søt at jeg måtte bare komme bort å si hei” (og der avslørte jeg meg for alle sukker-jenter).

Hvis hun da smiler har jeg trolig en dame som vil bli sjekket opp. Husk at jeg har over 20 års erfaring innen dette, så hvis jeg merker at hun ikke er klar sier jeg noe morsomt & hyggelig og legger inn noen ”aksjer” til neste gang og går. :)

Så kommer det vanskeligste. Husk at hun vil egentlig bli sjekket opp, så utfordringen er å ikke ødelegge for meg selv. Dette krever at en er i form og har virkelig lyst til å sjekke henne (som er mitt største problem for tiden). Hva jeg sier er litt varierende fra gang til gang, men jeg har alltid en holding som selvsikker, morsom og hyggelig (dette er også ihht. sjekkelitteraturen, men det lærte jeg av folk som er mye bedre enn meg tiår før ”spillet” kom ut :D).

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 11 april 2011 23:44

Uansett gidder kan jeg ikke skrive ting er i detail men for at du skal få ”dyppet” litt må du få henne til å føle:

• Sexuellt tiltrukket av deg (dette er ganske lett da hun allerede har gitt signaler om at hun liker deg og kombinert med de tre holdningene over)
• Hun respekterer deg (de tre holdingen over hjelper på dette, i tillegg er jeg så heldig at jeg har en veldig kul jobb som jeg sørger at kommer fram – men ikke på en skrytende måte)
• Hun stoler på deg (dette er kanskje det vanskeligste for en må være helt åpen og ærlig og det hjelper veldig om du har snakket med henne fra før )

Hvordan oppnå dette er veldig forskjellig for dame til dame og som sagt har jeg veldig lang erfaring i dette og føler på henne hvordan hun reagerer. For eksempel er hun veldig attraktiv og vant med at menn kommer bort må du ”diskvalifisere” henne litt, mens en dame som ikke er så vant med å få så mye oppmerksom het må du ”kvalifisere” mye mer (si pene ting) – men dette er også ting som ikke er en fast regel på. Holdingen, øyekontakt, m.m. har også vel så mye å si – har faktisk sjekket damer uten å sagt et kvekk til henne før Taxi køen.

Uansett kunne jeg sikkert har skrevet side opp og side ned om dette. Men i bunn og grunn er det damene som styrer hele moroa og det er de har vel så mye igjen for det som meg. Traff forresten ett av mine gamle ”offer” på lørdag –hun var drit-glad for å se meg og fikk en kjempe klem (men dessverre har jeg som prinsipp og ikke ha den samme dama på to ONS – det er farlig det :D )

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 11 april 2011 23:44

Men skal ikke skryte på at jeg kan sjekke opp hvilken som helst dame. Men jeg kan sikkert ennå finne ei ny dame hver kveld (men er for gammel til det kjøret nå – holder meg som oftest til de beste damene rundt min alder nå og går som oftest hjem alene hvis jeg ikke finner noen jeg liker :D ).

Da jeg holdt på som ”verst” hadde jeg også lagt ut så mange ”aksjer” og var så ”dreven” at jeg ofte bare plukket den første dama jeg fant da jeg kom til baren. Noen ganger kom jeg ikke til baren en gang, og enkelte ganger tok jeg den første jeg fant da jeg kom ut av taxi’en (til kompisene’s store irritasjon – ha, ha). Måtte også le da jeg leste om ”style” og co som operer med masse dater og ”numer close” (ha-ha).

Men husk at den første dama som jeg fant ved baren var kanskje ikke den peneste og vellykkede heller – så en må være glad i mennesker og damer generelt. Så min ulykke var da jeg fant ut at jeg hadde draget på de peneste; det ble mer ett statusjag enn uskyldig moro som fikk jentene til å føle seg bedre da – det var da jeg begynte å gå mot at jeg ble deprimert av det hele :D

Sikker moro å ha vært ute med noen her på sukker (både damer og menn) – skal nok ha fått sørget at det har kommet en stødig strøm med ”beilere” til de som har litt problemer med å ”bryte isen”, eller lært litt av de som kan dette bedre enn meg :D

Skjult ID med pseudonym katte ti. 12 april 2011 09:38

Heia Rass-mus :)