Alle innlegg Sukkerforum

HVEM ER DET SOM ER MEST INTERESSERT?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 09:12

Jeg har hatt minimalt kontakt med en kar på 52 år. Dette har pågått siden august i fjor da han fant meg på en nettside. Jeg har masse bilder og tekst. Han har absolutt null info på siden sin. For å gjøre en lengre histori kort fikk vi til en date etter at jeg fikk se bilde av ham og dessuten skjønte at denne mannen var fra mitt hjemsted. Jeg visste derfor at dette er en høyst interessant og kjekk kjernekar....

Daten gikk fint men varte dessverre bare 20 min. da det var lunsjpausen min, og jeg haddde veldig mye å gjøre rett før jul. Han ga uttrykk for at han gjerne ville treffe meg snart igjen.

Det som har skjedd frem til nå er at vi ikke har lykkes med et nytt treff. De spede forsøkene fra hans side har ikke ført frem, vi er begge to travle i hverdagen med barn og jobb...

Innimellom at jeg hører fra ham går det så lang tid at jeg rett og slett glemmer hele mannen og har til tider mye kontakt med andre menn og går på andre dater.

I det siste har det vel gått 14-21 dager mellom at jeg hører fra ham. Da er det bare korte smser hvor det står : er det kaffe etter jobb? Eller : hva gjør du på i finværet....

Det som skjer er jo at han setter i gang tankevirksomheten min...jeg svarer alltid med et forslag til treff...men det har da ikke passet for ham.

Sist helg fikk jeg en sms i halv ett tiden om natten. Det stod bare : God natt..Tenker på deg. Neste dag..som vanlig foreslår jeg noe konkret..men som da ikke passer, men jeg fikk en melding som jeg skvatt litt av : Hadde jeg ikke vært på gutte-tur kunne du ha blitt med..sitter og tenker på deg..det er noe ved deg som jeg ikke klarer å sette ord på.....

Jeg ble utrolig glad for den og har jo begynt å tenke veldig veldig mye på ham. Foreslo ennå et treff noen dager senere som jeg ikke fikk svar på.

Føler at det er jeg som er mest interessert og at jeg må tøyle meg selv for ikke å virke desperat..tror jeg da skremmer mannen over alle hauger....og det er det siste jeg vil. Huff a mei...detter er veldig frustrerende for meg.

Må bare vente på neste trekk og håpe at det skal klaffe for oss å endelig treffes. Hender forresten at han sier han skal ringe meg i morgen..men det skjer aldri.....

Tenker på filmen ( som jeg ikke selv har sett da...) "He is just not that in to you" Bør kanskje se den og finne ut om det faktisk er sånn at han ikke er nok interessert i meg?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 april 2011 09:18

It doesnt help with a big smile if you dont act.....

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 09:21

Helt riktig Z, hvis jeg forstår deg rett....walk your talk..ikke sant?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 10 april 2011 09:23

Du forstår meg rett, DAMEN :-)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 10 april 2011 09:24

Menn som ikke ringer som avtalt... bryter faktisk en avtale.
Å kaste bort din dyrebare tid på han gir neppe god avkastning....
Lykke til videre:)

(mann 41 år fra Hedmark) sø. 10 april 2011 09:35 Privat melding

Nei her må du sette strek, kan ikke bruke unødvendig energi i lengden på dette. Du kan fint ringe han du, si at hvis han er interessert i å bli bedre kjent så kan han si ifra når han er ledig. Og at det fungerer dårlig for deg å ha det gående slik i lengden. Hvis ikke kan du bare besvare neste sms med at du synes han virket som en bra kar, men at hvis dere skal bli bedre kjent får dere få til et møte veldig snart.
Du trenger ikke være redd for å skremme han vekk, blir han skremt av at du viser interesse er han da ikke noe for deg uansett.!!

Skjult ID med pseudonym mm sø. 10 april 2011 09:40

Han høres ut som en skikkelig luring, holder deg bare sånn akkurat passe småvarm så du fortsatt spreller på kroken.
Jeg tror han vil forsvinne så fort du prøver å presse fram et møte, nettopp fordi han ikke ønsker noen flere møter. Og da er det vel ikke noe tap?

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 10 april 2011 10:02

Menn som får gjentatte tilbud om konkrete treff, men som bare svarer med når de IKKE kan, istedet for å foreslå et annet tidspunkt de faktisk kan, kjenner jeg alt for godt til. Han tenker sikkert på deg, men du er ikke den eneste han tenker på. Og noen andre ligger langt foran i hvordan han prioriterer å bruke tiden sin. Er det greit for deg?

Ikke alle menn blir skremt av å få "krav" til treff. Det kan gi større respekt overfor deg, som da signaliserer at du ikke gidder smuler over lang tid. Han må ta et valg. Og det må du og! ;-)

Skjult ID med pseudonym marihøna sø. 10 april 2011 10:10

@Binders er en klok dame. Jeg har den samme erfaringen...
Det kan godt hende det stemmer at det er noe spesielt med deg for han...men, desverre er det slik at hvis man er oppriktig interessert i en annen (både menn, og kvinner) så får man til å treffes. Tror du gjør best i å forsøke å glemme han og gå videre. Du fortjener bedre, ikke sant:)

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 10:32

Takk for fine svar....helt i starten sa han at han ikke drev med dater osv. så jeg har også litt følelsen at han er ute av trening. Kanskje vært gift i alle herrans år, og kanskje heller ikke særlig romatisk anlagt...og så koker alt bort i kålen..eller er dette ønsketenkning fra min side? Har intrykk at han har veldig mange jern i ilden med idretten til sønnen sin og at det blir veldig lite tid til romantikk...

Jeg sa han burde jo marketsførse seg litt bedre da...tenker da på at det gikk så lang tid før jeg fikk bilde av ham og skjønte hvem han var....han svarte : "jeg gidder ikke..." sier litt om at han ikke er noe desperat eller har så store behov for en dame i livet sitt..

Dessuten har han veldig lyst til å hjelpe meg med gården som jeg har. Han sa det på daten også...at han gjerne vil hjelpe meg.... tror han venter til det blir sommer og vår og da skal han trå til? Men hvem vet...?

Viste faktisk at jeg ble sur...rett før vi fikk til treffet...da sa jeg at jeg ikke var så interessert lenger da jeg trodde han ikke var interessert...siden han ikke svarte på smsen min....da kom han med masse unskyldinger og fikk presset seg til den daten som vi hadde. Jeg sa at jeg ikke hadde tid til å treffes, men han ringte meg på jobben den dagen og sa han da var i nærheten..så da ble det jo til at jeg gikk og møtte ham, noe jeg jo var glad for da...

Tror han tenker på meg men som han også sa på daten...han er ikke ute etter å etablere nytt samboerforhold..men det er ikke jeg heller..og det sa jeg til ham. Men koselig med en kjæreste som man kan gjøre hyggelge ting med...

Venter til neste trekk fra hans side jeg...klarer liksom ikke å slutte å håpe på noe her...selvom det sikkert bare blir skuffet gang på gang...æsj..skal ikke være enkelt altså..

Skjult ID sø. 10 april 2011 10:46

Sikker på at han er singel?

Skjult ID med pseudonym Brom sø. 10 april 2011 10:48

Kanskje, kansjke, kanskje kankskje... tror ingen sunne menn oppfører seg slik? Vil du virkelig ha en som ikke vil ha deg mer?

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 10 april 2011 10:51

en mulighet som ikke blir dratt frem her...
er hvis han har spurt deg gjentatte ganger om treff og du ikke kan, så kan han kanskje føle at han maser..
og egentlig veldig gjerne vil treffe deg, men er redd for å skremme deg vekk med mas..

jeg er ihvertfall litt sånn selv, hvis jeg viser stor interesse for en frøken, får bra respons, men det er så og si umulig å få til date... vel, da trekker jeg meg tilbake og ser an om hun får bedre tid senere eller noe...
jeg liker ikke å bli maset på selv, derfor liker jeg heller ikke å mase på andre (selv om kanskje ikke andre tar det som mas engang)

var bare en vinkling :))

lykke til okke som.. :)

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 10 april 2011 10:54

Jeg ønsker deg en fin søndag DAMEN.

En søndag fri for tanken på en som ikke gir det det du trenger. Som fyller hjernen din og gir deg litt smuler i form av sms når du trenger det som mest.. nok til å holde deg "varm" men ikke nok til å ville Inngå i din hverdag.

Jeg har opplevd dette selv. Å være den som vil mest, lengter mest. Det er ikke noen unnskyldning at han ikke får til treff, det at han har mye annet å drive med. Han prioriterer deg ikke. Vil han treffe deg så klarer han det.

Les Preben Møllers siste innlegg på Datingmagasinet. Artikkelen er ikke relevant for din sitausjon , unntatt det han skriver om han " dersom menn har romantiske følelser så agerer de på det. Ikke vær i tvil om det ".

Ikke ta kontakt. Du forlenger en frigjøringsprosess fra tanken på ham ved å opprettholde kontakten dersom han ikke viser i ord og gjerdinger nå at han vil noe mer med deg.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 10 april 2011 10:59

I fare for å gjenta meg selv (fra en annen tråd), vil jeg anbefale "hekta på et håp om kjærlighet" av sissel Gran:)
Den er ikke så dramatisk som tittelen kanskje tilsier, men gir noen ganske gode svar på akkurat dette:)
En liten tankevekker:)

Lykke til og ha en fin søndag:)

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 10 april 2011 11:09

@Fløyel

Det er gode råd i teorien. Men det forutsetter at TS greier å legge ham bort mentalt. Det må jo TS svare på selv, men inntrykket mitt er at det verken klarer eller ønsker hun å gjøre. Ikke før hun evt. må!

Så mitt råd er motsatt - samme som ssolveig sitt: Ta kontakt så rakst som mulig. Si at du tenker på han også, men at du lurer på hvor lenge skal man bare gå rundt og tenke. Jeg har kastet bort mange måneder på den måten.

Det var en her som foreslo at du skulle si at nå må HAN ta kontakt om han vil noe mer. Ikke gjør det! Ikke gi ham makten i enda større grad. Det er også et godt råd om du hadde klart å legge ham bort til han evt. tar kontakt. Men om han er det første du tenker på hver morgen, er det det verste rådet man kan gi.

Jeg sa det til en mann en gang. Tenkte på han hver dag og håpet etter det. Skvatt hver gang det kom en melding (for han hadde liksom gitt uttrykk for at han kom til å ta kontakt uten å direkte love det). Etter to måneder måtte jeg bite i det sure eplet likevel og ta kontakt. Og gjett hva? Han hadde innledet et annet forhold, gitt!

Nei, det er vårt ansvar å si hva VI ønsker. Så får andre si hva DE ønsker. Hvis det sammenfaller er det fint. Hvis ikke, er det synd men sant. Og da må man lukke boka og gå videre... Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 10 april 2011 11:22

Binders.

Ser poenget ditt. Jeg tror alikevel (dessverre) at utfallet blir det samme.

Det kan kanskje hjelpe henne å få et klart svar ...kunne gå videre. Så spørs det jo da hva som er best.?..å få det gnidd inn fra ham at han ikke er interessert eller å lese skriften på veggen ved at han bare blir borte ?

Dette er ikke lett. Jeg vet bare hva jeg selv ville gjort. Jeg ville ikke gjordt det Solveig anbefaler- det har jeg nemlig prøvd og det krever at han er meget tydelig på et avslag hvis det skal hjelpe TS til å la ha ham fare.

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 14:57

Takk igjen for fine råd. Har syklet meg en lang tur i det fine været sammen med en klok venninne. Jeg vet at jeg klarer å koble ham ut, har jo gjort det gjentatte ganger allerede...ikke ha forventninger til ham. Så får jeg heller blir overrasket. Og det var jo i og for seg det jeg også ble sist helg. Hadde jo lagt det fra meg.

Dersom anledningen byr seg og han foreslår en date så får jeg heller se an hva jeg gjør da. Inntil vidre har jeg null forventniger om noe som helst fra hans side...lettere sånn. Har andre jeg kan tenke på istedenfor...andre som viser mer interesse og oppfører seg mer "normalt" og forståelig.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 10 april 2011 15:00

Fint, DAMEN.
Hvis der er tilfelle at du ikke er så hektet at du kan nyte våren med andre tanker, er jeg enig med Fløyel. :-)

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 15:16

Ja, jeg er 100 % sikker på at han er singel. Dessuten jobber lillesøsteren min sammen med lillebroren hans, han kommer jo fra mitt hjemsted. Hadde vært rimelig teit av ham å prøve å lure meg egentlig...lett for meg å finne ut i hverfall.

Ja, jeg er i grenseland med å være hekta på han. Kjenner at jeg holder igjen med alle krefter....føler ikke jeg kan slippe følelsene løs. Vil bare bli lei meg tenker jeg. Tror ikke han begriper at han driver med en slags narring. Lar meg akkurat glemme ham for så å være tilbake på banen ....holder meg litt varm liksom...jeg tror han tenker på at han vil hjelpe meg på gården min når det blir finere i været....han er liksom veldig glad i å hjelpe til. Er en dugnadstype og igangsetter....Men jeg har litt vanskelig for å forstå at han gidder det dersom han ikke har noen romantiske følelser i tillegg...?

Vel, jeg maser ikke på ham....det vil jeg faktisk ikke. Må komme i en dialog før eller siden....og da kan vi jo snakke om hva som egentlig er agendaen hans.

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 16:23

Kan jo ikke vite om han har dame...driver jo ikke å spaner på mannen da...men blir jo helt hull i hode å drive på sånn med meg da?Tenkte vel om du kanskje mente han var gift? Men jeg legger ham fra meg til neste pip kommer.

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 18:43

Grunnen til at jeg vil vente og ikke ønsker å pese på ham er at det smaker meg så mye bedre med noe han har ønsket ...og ikke noe jeg har fremprovosert. Ønsker at han skal ville det han også. Hvis jeg ringer så vil han kanskje si ja til et treff...bare for å tekkes meg der og da...Dersom han kommer uoppfordret med en invitasjon vet jeg at det er noe han har ønsket seg helhjertet.

Skjult ID med pseudonym DAMEN sø. 10 april 2011 19:01

Dessuten svarte han ikke på min siste sms hvor jeg spurte om vi skulle treffes denne fredagen som var. Siden han var på gutte-tur helgen før kan jeg jo regne ut at da var det pappahelg denne helgen. Men et svar koster vel ikke så mye?

Som jeg tenker så er det hans tur til å ta et initiativ. Ellers virker det jo som det bare er jeg som er interessert. Liker ikke den rollen jeg. Kommer bare til å la ham være i fred dersom jeg ikke hører mer....men jeg hører nok noe fra ham. Er nyskjerrig på ham. Må gi ham tiden han tar...ingen vei utenom. Jeg skal klare å holde ut. Dater andre i mellomtiden. Så jeg skal nok klare å holde tankene mine i sjakk.

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 10 april 2011 20:24

@DAMEN

Jeg tror du har rett i det siste du skriver. Du kan ta kontakt, men da finner du ikke ut om han egentlig er interessert eller bare sier ja fordi du inviterer. Er han interessert så kommer han på banen. SÅnn er det det. Kjenn på magefølelsen din du. Den er som regel riktig.

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 11 april 2011 12:33

Tok en helt ny avgjørelse...mulig litt impulsivt men alikevel. Jeg skrev en fin mail til ham...som gikk ut på å bare få vite hans hensikter med smsen jeg fikk sist helg og hva han søker i meg. Synes selv jeg formulerte det fint. Og på slutten skrev jeg at jeg ikke ville gå og grunne på disse spørsmålene i det uendelige...

Senere på kvelden sendt jeg en sms hvor jeg bare skrev : Tenker på deg... Den fikk jeg faktisk kjapt svar på at han også tenkte på meg...at han var ute og kjørte og at han hadde håpet jeg hadde ringt ham i fredags.

Ble litt paff over det da, men skrev tilbake at jeg hadde trodd han var opptatt. Skrev også at jeg hadde sendt ham en e-post.

I formiddags fikk jeg sms fra ham: Har du det bra..jeg er ute og kjører i finværet.

Det var liksom alt? Mannen er blottet for romantiske evner tror jeg?

Vel, vel, jeg svarte tilbake og spurte om et treff i morgen...det har jeg ikke fått svar på...so here we go...

Men det at jeg i det hele tatt fikk sms i dag tolker jeg positivt da...har ikke skremt ham ennå...

Skjult ID med pseudonym tira ma. 11 april 2011 12:40

Ring han, stå utenfor døra hans, et eller annet som krever et svar. Eller la han gå.

Jeg har kontakt med en som var litt lik. Jeg ble "forbannet" innimellom og skrev avskjedsmail, da fikk jeg den responsen jeg hadde mast etter en stund, så var det bra i noen uker, før det var samme tullet igjen. Til slutt brøt jeg all kontakt. Da ble han ivrig og kom med beklagelse etter beklagelse, men jeg forble taus.

Vi har kontakt igjen nå, men kun som venner, og det går helt fint for nå kan han ikke såre egoet mitt lengre ;)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 11 april 2011 12:48

DU kommer til å irritere vettet av deg med en mann som ikke kommuniserer bedre enn det. Det er så typisk oss jenter å bli glad for smuler. Redde for å "forstyrre". Du ba om en klargjøring. Du fikk det ikke. Og så er du... fornøyd???

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 11 april 2011 13:02

Men altså. Har jeg skjønt det rett? Sendte du først en SMS med beskjed om at du ønsker oppklaring, og bare noen timer etterpå uten at han har svart, så sender du en ny melding med "tenker på deg"? Slik at han bare kunne forholde seg til den siste mailen og stryke den første?

Damen, da... ;-)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 11 april 2011 15:15

Stakkars deg. Han tvinner deg rundt lillefingeren.

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 11 april 2011 15:48

Nei, sendte en e-post....og før han fikk lest den, en sms...han var i bilen på vei hjem...

I smsen skrev jeg at jeg hadde sendt ham en e-post.

På mitt forslag om treff i morgen fikk jeg svar at han var travel både i morgen og onsdag...uten at han foreslo noen alternativer...

Jeg gir meg ikke, så jeg skrev og foreslo torsdag eller fredag...har ikke fått svar...

Nå gir jeg alt for så å gi meg helt dersom ingenting fører frem....er mannen blottet for romantikk og kurtiseringsevner eller er han ikke interessert nok...? Begynner å tro det første jeg altså.

Andre damer hadde vel gitt opp for lengst. Greia er jo at jeg har et bilde av ham fra da han var 17-20 år. Kjekk toppidrettsutøver i svømming, speiderleder og primusmotor type...visste godt hvem han var i oppveksten. Så ham sist for 25 år siden, på den lokale butikken. Synes han var like kjekk og flott nå, da vi hadde vårt 20 min. lange lunsjtreff før jul.

Klarer ikke å la være å bli smigret over at han ser til min kant....huff..ja stakkars meg...

Skjult ID med pseudonym sabine_84 ma. 11 april 2011 17:42

Viser til overskriften på tråden din... I fra mitt synspunkt er det du som er mest interessert... Men for all del, dersom du ikke vil gi slipp på han, go get him tiger! ;)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 11 april 2011 17:59

Jaja. jeg håper virkelig at dette fører fram.

Jeg har selv blitt " heiet på " slik noen gjør på deg her over om at du skal ringe ham igjen... tror du gjør deg selv en stooor bjørnetjeneste ved å mase nå. Ikke gjør noe annet enn det du selv kan stå for og ikke motarabeid deg selv ved å gå for hardt ut. Det er du som får konsekvensene, ikke noen av oss som gir deg velmenende råd.

Du har gitt klar beskjed om hva du ønsker, har du ikke? Noe må han jo få lov til å ta initiativ til selv også. Hvis han vil.

Men jeg tipper at du allerede sitter i klisteret etter å ha fått råd om det stikk motsatte av hva jeg skriver her. Og hjernen sier en ting, hjertet gjør noe helt annet:-)

Skjult ID med pseudonym clean ma. 11 april 2011 18:42

"You always want what you can't get"...

DAMEN, du virker som en veldig reflektert, sunn og bra dame utifra det jeg leser her. Men hvis du skulle valgt å skåne deg selv før følelser som i utgangspunktet kunne vært skånet, ville du da gjort det? Poenget mitt her, er at (slik jeg ser det) vil denne mannen såre deg om du velger å fortsette med han. Det ligger nesten planlagt, og det er kun utifra det jeg leser om han her inne. Jeg vet at disse rådene vi kommer med, kanskje hjelper deg litt, men til syvende og sist, er det DU som må bestemme. Jeg har selv satt meg fast i slike utfordringer, men i alle tilfellene var jeg sjeleglad for at jeg valgte å følge sunn fornuft istedetfor mine egne lyster og behov.

Jeg tror det finnes en mann der ute som virkelig fortjener de meldingene du sender, en som virkelig fortjener å bli invitert på date. Denne mannen skyver deg vekk, og etter en tenkeperiode innser han at han vil ha deg, MEN, han kan dessverre ikke møte deg. Jeg tror han genuint har vært eller er interessert i deg, men kanskje ikke NOK hvis du skjønner. Og hvis en mann er usikker fra starten, hvem skal da forvente at han er mindre usikker om et halvt års tid? For ditt eget beste, kanskje du må gi slipp på han for godt og fortelle han som det er; at du ikke vil ha kontakt med han før han faktisk viser at du er interessant nok til flere dater. Det høres kanskje litt brutalt ut, men slik er det nok. Du kan ikke fortsette med dette, for den eneste som ender opp såret, skuffet og lei seg, det er deg.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 11 april 2011 18:54

@clean

Amen .

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 11 april 2011 21:36

Hipp hurra....tror det eller ei...nå har det skjedd et STORT gjennombrudd...jeg sendte en ny sms og spurte ham rett ut om han hadde det i seg å være romantisk...og at han jo ennå ikke hadde svart på mailen min...så kanskje jeg var helt på viddene..

Fikk et fint svar ganske kjapt at han kunne godt være romantisk..men måtte føle seg trygg først... og at han ennå ikke hadde kommet seg hjem for å svare meg på mailen min.

Jeg takket for fint svar og sa at det var betryggende og at jeg håpet på å bli bedre kjent med ham.

Så skrev han at han også håpet på det og lurte samtidig på hva jeg håpet at fremtiden ville bringe meg.

Jeg la ut etter beste evne og beskrev drømmemannen min og sa at han oppfylte mange av de drømmene jeg hadde...osv. osv.

Etterpå da han ikke svarte helt med en gang skrev jeg at jeg også håpet jeg kunne få lov å bli solstrålen hans.

Fikk koselig svar tilbake at det kunne sikkert gå veldig fint...spurte hvor gammel sønnen min er.

Vi har gutter på samme alder så han skrev at de to sikkert kan få mye gøy sammen...

DET TOK VEL KAKA???

Føler at vi er på vei til noe seriøst her jeg...er utrolig glad...

Den som intet våger intet vinner eller hva?

Skjult ID med pseudonym clean ma. 11 april 2011 21:59

Ah, amen for nothing, Fløyel. Amen for nothing.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 11 april 2011 22:21

Ok, DAMEN.

Du har uansett oppnådd noe viktig. Nemlig at ting tar en eller annen retning nå. Det er bra. Så får vi se om han setter handling bak ordene sine og møter deg snart. Du fikk han mer på banen enn du håpet på. Fint! Men vær klar over at interessen har vært uttalt skjev fram til nå. Om du greier, så la gjerne han være den som viser det meste initiativet framover. Ellers kommer skjevheten til å bli svært vanskelig å rette opp er jeg redd.

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 11 april 2011 22:34

Ja enig med deg Binders, skal ligge litt lavt nå så får vi se om han kommer seg mer på banen...er i hvertfall utrolig spent og glad over hva som har skjedd....hadde ikke våget å håpe på det en gang...

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 11 april 2011 22:36

Lever denne tråden enda?..

Skjult ID med pseudonym DAMEN ti. 12 april 2011 05:52

Ja tråden lever enda, og jeg har sovet elendig i natt. Fikk to sms til fra han i går kveld .....blir bare mer og mer seriøst dette her. Han skrev : har ikke sønnen din ønsket seg en bror eller søster?

Jo veldig skrev jeg tilbake....spesielt en storebror....(han har tre barn og den yngste er 2,5 år eldre en min)

Blir så glad, så glad....ikke rart jeg sov dårlig i natt....

Skjult ID ti. 12 april 2011 07:58

Er da vel ikke mer seriøst å snakke om barn på sms uten at han har tid til treff. Er å holde deg på kroken det :(

(kvinne 34 år fra Vest-Agder) ti. 12 april 2011 08:06 Privat melding

Han er desverre ikke interesert:D Men tenk nu ikke på han,sett heller av tid til å bli kjent m han andre du,ji han en sjanse du blir sikkert overraska:))

Skjult ID med pseudonym DAMEN ti. 12 april 2011 10:08

Må vel bare ta noen sjanser her i livet. Man risikerer alltid å bli såret dersom man legger følelsene sine i andre mennesker....ingen garantier verken hos den ene eller den andre...

Tør man ikke å føle av frykt for å bli såret...ja da går man også glipp av de store gledene...er ikke så redd jeg..har vært ute en vinternatt før, falt og stablet meg på beina igjen...

Skjult ID med pseudonym useriøst ti. 12 april 2011 13:22

@DAMEN, blir så glad hver gang jeg leser om personer her inne som bestemmer seg for å legge alle mulig "spill" til side og hopper ut i "ærlighetens verden".

gratulerer!! :-)

Skjult ID med pseudonym DAMEN ti. 12 april 2011 14:10

Takk, det var hyggelig skrevet....er nok en sånn dame som ikke klarer spillet....har jo kanskje brendt meg på det...men kan ikke være annet enn ærlig...så får det briste eller bære..