Alle innlegg Sukkerforum

Singel forever..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pitt sø. 10 april 2011 17:41

Har vært borte ei god stund herfra i mange perioder, ser en del dameprofiler som framstår ganske bra, vertfall på bilder, har ok utseende altså, men er her hele tida, ser noen av de samme igjen konstant og som oftest er de pålogga hele tida i tillegg!

Er jo mange som mener den norske kvinnen har blitt for kravstor, vet hva hun vil ha, men det er så langt over det hun har sjangs til å få, en trenger ikke være rakettforsker til å skjønne at det er en del av dem her vertfall, personlig gidder jeg ikke skrive til en slik profil, lurer på om også mange andre tenker sånn, at de direkte sliter faktisk med å få noe responns.

Skjult ID sø. 10 april 2011 17:48

Har ikke vært her lenge nok til å kommentere det med at de er her over lang tid, men onlinelistene bør ikke tas for seriøst, man er nemlig synlig online flere timer etter at man har logget av, selv om man kanskje bare er inne fem minutter. Synes dette er noe Sukker kunne endre på egentlig.

Skjult ID med pseudonym Petra. sø. 10 april 2011 17:54

Hvordan er en "slik profil"?
Nå tenker jeg at jeg blir tatt for å ha en slik profil, uten at jeg ønsker det.
Anser meg selv som ei ganske så normal jente som leter etter den ene spesielle, og profilen min er nok pålogget mye til tider, da jeg titter innom og leter etter han da! :)
Samtidig så står det at man er pålogget i timesvis etter at man ha logget ut. ( har bl annet en venn som er her som har lurt på hvordan jeg kan være på to steder samtidig)

Skjult ID sø. 10 april 2011 17:59

Det er vel opp til hver enkelt hvor lenge man ønsker å være her og lete. Sikkert noen som har totalt urealistiske krav, men det kan jo være mange grunner til at man ikke finner et varig forhold. Og menn er vel like kravstore. Og det er jo ikke nødvendigvis responsen det kommer an på, det er jo ikke slik at vi kvinner tar den første og beste som viser oss litt oppmerksomhet, akkurat som dere menn.

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 10 april 2011 20:37 Privat melding

Man er ikke nødvendigvis inne på siden selv om man står som online. Det er jo fult mulig å ha siden oppe mens man gjør andre ting for å øke synligheten av profilen sin.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 10 april 2011 20:43

opplever det samme, ganske lite respons på meldinger man sender. Forventer dem lange eller korte meldinger på første kontakt? Begynne å lure veldig på denne tjenesten... eller om det bare er folka som har satt lista veldig høyt.

Skjult ID med pseudonym isterbaby sø. 10 april 2011 20:45

Det er mange "gamle travere" her inne. Jeg var aktiv her rundt omkring 2007-8, og etter en lang pause begynte jeg igjen for et par måneder siden. Det er sikkert 10-15 jenter av mine topp 50 matcher som fortsatt er her, og ingen av dem har noen gang svart på mine henvendelser.

Jeg mistenker at disse er her inne bare for å prate med kjente, og det gjør meg så SINNA! Jeg synes ikke det skulle være LOV å bruke Sukker til en venne-arena! Til det har vi Facebook! Aaaargh!!!

(Og hvis noen gutter kritiserer utbruddet mitt, så KLIKKER jeg! Ass-kissers!)

;)

Skjult ID sø. 10 april 2011 20:47

Synes generelt korte meldinger er å foretrekke, men vis at dere har lest profilen og tatt tak i noe der. (Ja, sender egne meldinger og sitter ikke bare og venter) Ellers kan det jo være profilen som er uinteressant hvis man ikke får noe respons overhodet, synes det er en del profiler hvor man ikke får noe info om personen i det hele tatt.

Skjult ID sø. 10 april 2011 20:48

Isterbaby: Kan du ikke bare blokke dem da hvis de irriterer deg så fælt???

Skjult ID med pseudonym mann sø. 10 april 2011 20:57

Syns jeg også ser de samme om igjen som jeg så før jeg prøvde dette igjen. Antall kontakt mot antatt utsendte meldinger(lest) er skamløst.

Skjult ID med pseudonym sunway77 sø. 10 april 2011 21:03

@isterbaby og dere andre det gjelder:) skriv bare mld til de som står på svargaranti lista:)
en irritasjon mindre....

Skjult ID med pseudonym tira sø. 10 april 2011 21:35

Jeg er en av de som har vært her så alt for lenge, riktignok har jeg hatt avperioder, men så alt alt for lenge. Vet at det er mange profiler av begge kjønn som har vært her like lenge. Mange av dem er veldig attraktive mennesker, men hvis alle tenker som ts, og ikke tør skrive til dem så er det kanskje en grunn til at de blir værende her.

Ikke vet jeg, men så lenge alle tar ansvar for sin egen måte å bruke Sukker på, så burde det vel være greit.

Ellers kan gjerne drømmeprinsen banke på min dør snart, er lei. Og nei min drømmeprins er ikke utrolig kjekk og millioner i banken. Han er en som vil like meg slik jeg liker han :)

Skjult ID med pseudonym tira sø. 10 april 2011 21:36

Og jeg står på svargaranti lista og svarer ALLE :)

Ikke alltid med det svaret de ønsker riktignok ;)

Skjult ID sø. 10 april 2011 21:58

Hvorfor banker du ikke på din drømmeprins sin dør istedet da?

Skjult ID med pseudonym tira sø. 10 april 2011 22:39

@skjult id
Jeg prøver og prøver, men finner han ikke ;)

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 10 april 2011 22:52 Privat melding

Enig med mye som står her :)

Skjult ID med pseudonym lolrof to. 14 april 2011 16:48

hmm, vanskelig.

Gjør som meg, legg masse arbeid i profilen, gjør deg skikkelig flid med den, kikk på masse profiler, hvis du finner noen som du synes er ekstra spennende, så kikk på profilen mange ganger, etterhvert de som synes du er spennende også kikke mye på din profil, ta opp tråden derifra.

Ikke send sånne ferdigflørter og hjerter og sån tull, ingen som gidder å svare på sånt.
med ekte engasjement kommer man langt, ikke kast bort tiden med smalltalk med gud og hvermann, sats på dem som du synes er spennende og som faktisk synes at du også er spennende.

Etter 2 brev merker man fort om dette er noe å satse på