Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan fixer dere sex over lengre tid, uten at følelser kommer..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 17:46

Jeg lurer på hvordan man klarer å treffe noen gjentatte ganger for sex, uten at følelsene kommer? Det er sikkert et tema som har vært diskutert før, men å bla igjennom tråder her er alt for tidkrevende.

Hvis jeg har sex med noen liker jeg jo selvfølgelig denne personen, noe tiltrekker meg, og en viss kjemi er til stede. Det er jo en forutsetning for å i det hele tatt kunne ta på hverandre. Man er skjønt enige om at dette er kun sex. Men etter en stund, så takler jeg det ikke, dvs, følelsene kommer snikende på, selv om man vet så inderlig godt at man er sammen kun for en hyrde stund. Så hva gjør dere som har elskere, skrur av en bryter?
Er det lettere for gutter å bare ha sex, enn for jenter??

Skjult ID sø. 10 april 2011 18:24

Kan ikke noen som greier dette svare da? *Nysgjerrig*
Jeg for min del har ingen anelse, og holder meg bare unna de som ønsker elskere.

Skjult ID med pseudonym a sø. 10 april 2011 18:28

Lurer også på dette, synes ONS er helt greit, men de vil man jo sjelden treffe igjen. Og hvis jeg får lyst til å gjenta dette flere ganger, utvikler det seg alltid følelser. Hadde riktignok et slikt forhold til eksen min en stund, men da var følelsene dødd ut, det var kun en fysisk tiltrekning igjen.

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 18:31

Mitt inntrykk er at noen takler dette helt fint, skulle gjerne vist formelen..

@a

hadde noe med en ex jeg og, men selv om følelsene således hadde vært borte i mange år.. vi møttes igjen etter veldig mange år, kjente jeg en liten tendens til noe som kunne være følelser..

Skjult ID med pseudonym katte sø. 10 april 2011 18:35

Det er neppe problematisk for meg.
Jeg klarer å skjønne om et forhold med henne vil fungere eller ikke.
Følelsen som følger sex er ikke den samme som kjærlighetsfølelsen, og det er sistnevnte som styrer meg.

Skjult ID med pseudonym Frustrert sø. 10 april 2011 18:39

Jeg er mann, og fikser det ikke. Ved den ene ONSen jeg har hatt tok det en tid før jeg skjønte at det hadde vært en ONS, for å si det sånn...

Når det er sagt er jeg den eneste mannen dette gjelder.

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 18:43

Eneste mannen i hele verden..??:)

så kjekt da og kunne koble ut, må jo gjøre brudd og sånn kjempe enkelt..

(mann 32 år fra Oslo) sø. 10 april 2011 18:45 Privat melding

Jeg tror nok spørsmålet er sterkt knyttet til hvilke personlighetstype man tilhører. Selv tilhører jeg en mer analytisk type som lett kan distansere meg fra både problemstillinger og personer for å fatte objektive, rasjonelle beslutninger. Dette kan også få følger for private relasjoner .

Jeg har hatt noen “gode venninner” fra tid til annen som strekker seg over tid, men som ikke har vært aktuelt at det blir noe mer ut av for noen av oss. Men når sant skal sies – Den siste brøt kontakten etter å stille ultimatum om at det ble noe mer utav det, selv om jeg i utg. punktet trodde hun tanklet det fint.

Skjult ID med pseudonym Gunn sø. 10 april 2011 18:45

Er lettere hvis man treffer 2-3 samtidig enn hvis det bare er 1 syns jeg. Har du bare en fast fyr du treffer blir det let ganske kjæeste aktig. Selv veksler jeg mellom de jeg treffer, og ikke treffer hver for ofte. Og er ikke noe galt i følelser heller syns jeg, jeg får følelser for alle menn jeg har sex med, men jeg tenker bare ikke på ham som en kjæreste eller eiendom. Mere vennskapelige følelser, bare at det er et fysisk vennskap.

Tror det går greit bare du bestemmer deg for det og du ikke bare treffer en fyr hele tiden!:)

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 18:46

@katte

jeg vet og at det ikke er et kjæreste forhold, eller at det blir noe mer, men likevel kommer følelsene..
igjen, tror dette er mer problemstilling får jenter...

Skjult ID med pseudonym snufs sø. 10 april 2011 18:57

det går ikke...følelsene kommer alltid etter en viss tid. Snakker av erfaring, avsluttet et slikt forhold i dag - relativt tårevått fra min side.

Skjult ID med pseudonym nini sø. 10 april 2011 19:34

Jeg leste om det her et sted. Først og fremst er det litt kjemi på gang, et stoff begge kjønn har på og i tissefanten (kan ikke huske hva stoffet heter). Dette stoffet er til for å skape en kjemisk knytning når man har sex. Kvinner har mye mer av det for at de skal knytte seg til babyen under fødsel. Det er én grunn til at følelser kommer snikende etterhvert. Den andre er en sånn urbiologisk greie; menn gir omsorg for å få sex, mens kvinner gir sex som en form for omsorg. Litt svartelisting av one-nighting her sorry^^

Skjult ID sø. 10 april 2011 19:38

Eh dette er vel strengt tatt kjemiske reaksjoner som forgår i hjernen og nervesystemet via synapser, tror ikke det foregår i kjønnsorganene..

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 19:43

Skulle ønske jeg fant formelen, for jeg er midt oppe i det nå.. trives kjempe godt sammen med en og vi har veldig bra sex, men så begynner det å tippe over til mere "goe" følelser.. vil jo fortsette egentlig, for han er perfekt for akkurat sex, i det siste har han dog begynte å snakke mer og brått ble vi sittende og bare kose i sofan og se på tv...

Skjult ID med pseudonym K_F sø. 10 april 2011 19:46

Stoffet det refereres til er nok Oxytocin ( http://en.wikipedia.org/wiki/Oxytocin) som er et "bindingshormon" som ofte tolkes som kjærlighet....

Skjult ID med pseudonym a sø. 10 april 2011 19:46

Men hvis det er gjensidig er det jo supert! Se hva det utvikler seg til da..

Skjult ID sø. 10 april 2011 19:48

Det viktige her er å "velge" venner med omhu, "venner" man ikke vil ha noe forhold til men som man liker sexuelt. Ei av mine var 20 år og 13 år yngre enn meg, ikke en aldersforskjell jeg vil ha i et forhold. Vi fant derimot hverandre sexuelt og var enig om å ha et sengeforhold. Det holdt i 6 måneder til hun fant seg en kjæreste. Vi snakker ennå nå og da som venner. Har også en tidligere X, ei jeg var sammen med for 12-13 år siden. Vi er definitivt over hverandre og det er ikke snakk om at det blir noe forhold eller følelser mellom oss, sex nå og da i forbindelse med en god middag og en flaske vin, eller to.

Man kan ikke ha et slikt forhold til noen som passer deg forholdsmessig eller noen man kanskje tenke seg å bli sammen med.

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 19:49

@a

dette blir komplisert merker jeg.. Jeg ønsker ikke involvere meg med noen akkurat nå.. så derfor ville det vært perfekt med denne karen som elsker.. men brått er man blitt involvert likevel..

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 10 april 2011 19:57

Hadde det slik i 9 måneder. Følelesene kom og gikk og til slutt fikset jeg det ikke lenger. Tror ikke jeg er laget for et slikt forhold . Sex blir følelser over tid. Synd det gikk som det gikk. Hjertesorg og savn...

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 20:02

er nok ikke det jeg heller..

så tror jeg bare skal bryte først som sist og unngå smellen...

Skjult ID med pseudonym isterbaby sø. 10 april 2011 20:06

De få gangene jeg har hatt puleforhold til en jente, så har det ikke vært noe problem å holde følelsene ute av bildet. Det er fordi jeg ikke har vært nok fysisk tiltrukket til å utvikle en forelskelse. I mine øyne var jentene på 1-10 skalaen ca 5-ere, og da var det ikke noe problem.

Ved ett tilfelle var det med en jente som jeg syntes var virkelig pen, og da var saken en helt annen. Da var det hun som avsluttet da jeg ville mer enn bare sex.

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 10 april 2011 20:08

@jau

klarer du det så er det nok best hvis du ikke orker at han eller du får hjertesorg. Sånne forhold kan kanskje fungere hvis man har flere man kan sjonglere med .... som noen skriver over her. Men det blir for fjernt for meg. Vanskelig nok å skille kropp og sjel med en synes nå jeg... Oxytocin eller hva det nå enn er... det oppleves som følelser uansett.

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 20:12

Å ha seg med flere om gangen ville iallefall ikke løst noe, og jeg ville ikke vært istand til det, er for "trofast" og kanskje litt naiv, for jeg regner med og nesten forventer at im the only one akkurat nu..

Blir mer usikker av at han gjør ting som for meg blir personlig på en måte, som feks ser meg masse i øya og er til tider ekstremt øm.. Dette er selvsagt veldig hyggelig og bra, men , prøver å hente frem kynismen og sånt gjør det vanskelig å finne den!

(mann 39 år fra Oslo) sø. 10 april 2011 20:34 Privat melding

Hvorfor kan du ikke slutte å stresse så jævlig og bare nyte livet?

Det er ikke noe galt i at det oppstår følelser. Følelser gjør at du føler deg levende, og ingenting er bedre enn et forhold med gode følelser. Hvis du ønsker friheten så gjør det klart at du ønsker friheten, og kos deg med den gode sexen og de gode følelsene med fyren. Det går fint å ha masse følelser og likevel ha et uforpliktende forhold.

Just go with the flow!:)

Skjult ID med pseudonym isterbaby sø. 10 april 2011 20:37

@Gunn: Flere på én gang høres ut som et veldig usympatisk opplegg. Håper ikke jeg møter deg i en slik sammenheng noen gang. Og du har vel hørt om herpes og klamydia? For jeg regner selvsagt med at kondomer er noe man ikke bruker.

Skjult ID med pseudonym jau sø. 10 april 2011 20:59

@hambi

aaaaaj,, stresser ikke så jævelig , prøver liksom å gå med det flow :) bare uten følelser..

skal legge "hjernen" på kjøla ;)

Skjult ID med pseudonym barebea sø. 10 april 2011 21:09

TS, enten så kan man eller så kan man ikke. Det er ikke en egenskap du kan lære deg til å ha sex for sexen skyld. Vet det så godt for noen venninner kan mens veldig mange av oss kan ikke, det har vi testet ut :) Siden du spør så tviler du vel på om du har den evnen? Bare en måte å finne ut av det på men sannsynlighet for at du blir brent er det nok.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 10 april 2011 21:24

Har hatt et slik forhold snart i 2 år.
Fungerer fint det,
Men sant skal sies at det er stor aldersforskjell mellom oss og kan aldri bli noe annet et sex mellom oss.
Så da holdes følelsene i sjakk automatisk.