Alle innlegg Sukkerforum

Forhold og følelser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bat ma. 11 april 2011 09:31

I forrige uke skrev en at han hadde vært i flere forhold uten at kjærlighet var involvert.

Er det noen her som har gått inn i forhold uten å ha følt kjærlighet, og der den følelsen uteble?
Er det noen her som har fortsatt med forhold selv etter at det ikke lenger var noen kjærlighet lenger?
(Dvs den type kjærlighet som er større enn den man kan få ovenfor vanlige venner)
Hvorfor?

Oppgi gjerne kjønn, alder, varighet mm.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 11 april 2011 10:12

Hadde fire år med samboerskap uten forelskelse, men det var da kjærlighet, men ikke så sterk som den burde være når man skal leve sammen i par.

Skjult ID ma. 11 april 2011 10:47

M/33/4 år

Har gått inn i et forhold som jeg ble "mast" inn i av ei superbetatt jente. Jeg hadde noe issues som gjorde at jeg ikke var helt med. Et forhold var på en måte greit, men ikke noe mer. Det utviklet seg til å bli et forhold på 4 år hvor jeg etterhvert blei veldig forelsket i denne damen, men på grunn av starten så lå det på måte noen hindre der hele tiden for at jeg skulle få vist mine følelser, man ble på en måte komfortabel i forholdet. Når man så ble dumpet så innser man hvilken fantastisk person man egentlig har hatt ved sin side, den tiden det gjaldt, og man angrer som en hund på at man ikke greide å gi uttrykk for dette tidligere. Merkelig hvordan man aldri greier å gjøre opp regnskap underveis, og handle ut i fra det, men hvor flink man er når det er slutt.

Det forholdet, hvordan jeg var der og grunnene til at et ble slutt er den ene tingen jeg angrer mest på i mitt liv. Hvis noen spør meg om en ting jeg ville forandret i mitt liv så er det min tilnærming til det forholdet. Har en del andre ting jeg gjerne skjulle endret, men når ikke opp i det hele tatt.

På den annen side lærte jeg veldig mye av det, hurra, og vil ikke gå i de fellene igjen. Skulle bare ønske jeg hadde denne lærdommen på forhånd.

Da er jeg klar for de som skal kaste stein i glasshus.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 12 april 2011 09:17 Privat melding

Men er ikke de aller fleste forhold slik? Tror jeg aldri har sett et kjærestepar som faktisk liker hverandre.