Alle innlegg Sukkerforum

En smule forvirret...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean on. 13 april 2011 00:16

Da jeg først ble medlem som sukkerbruker her inne, ble jeg overveldet over hvor mange flotte menn det finnes! Så var det én som skilte seg spesielt ut. Han hadde et sinnsykt flott utseende, men profilen hans var sinnsykt bra skrevet. Han la innsats i det, da. Og jeg kjente meg igjen i nesten alt, og følte han var syyyykt min type. Så jeg sender melding og får "høflig avlslag" midt i fleisen! Og i den perioden var jeg ikke så godt vandt til avslag, så jeg spurte rett ut hvorfor han ikke var interessert. Fikk ikke noe svar på det, men jeg ga ikke opp. Prøvde flere ganger å kontakte han på chatten, sendte meldinger osv. Føler ikke at jeg var DESPERAT, men en smule overivrig kanskje? Lot det gå en stund mellom hver gang, selvfølgelig.

Uansett, jeg byttet profilbilde for noen dager siden og endret profiltekstene mine. Også tenkte jeg å sende EN siste melding for å se om han svarte, og jaggu gjorde han det også! Har utvekslet noen meldinger nå, men jeg aaner ikke hva det betyr. Jeg ser at han ikke har vært innom profilen min heller, så det må jo være profilbildet mitt da? Eller..?

Skjult ID on. 13 april 2011 00:36

Mulig det er profilbildet ja. Lykke til og håper han ikke blir skuffet.

Skjult ID med pseudonym foo on. 13 april 2011 00:41

Det er jo som du sier ganske mange attraktive, tilsynelatende interessante mennesker her inne. Det kan vel lett bli til at man scanner ulike lister for å finne de man er interessert i, og da er det vel dessverre sånn at førsteinntrykket (bildet) betyr i overkant mye.

Når det er sagt, så hadde jeg vært ganske skeptisk til en sånn person som du beskriver. Greit nok at man ikke sjekker så alt for grundig når man blar seg gjennom sidene, men jeg ville i hvert fall sjekket ut den som skrev noe grundigere når jeg fikk en melding. Kanskje er ikke du den eneste som har lagt merke til han, slik at du har havnet i hard konkurranse med mange andre jenter? Ikke vet jeg, men med mindre du er interessert i å kjempe beinhardt så tror jeg at jeg hadde hoppet videre i grunn.

Skjult ID med pseudonym katte on. 13 april 2011 08:05

Forvirrende, ja... :)

Skjult ID med pseudonym Hal2000 on. 13 april 2011 08:27

Må da være noe rart om han ikke gidder å klikke på profilen din en gang. Jeg ville gitt f... for
lenge siden. Bilder og profiltekst er jo ikke alltid så veldig beskrivende for personen som skriver den.
Men lykke til uansett hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 13 april 2011 08:50

Bildet er alfa og omega her inne, ihvertfall for mange, er nok en del som virkelig burde se på profilbildet sitt for å se om det er "selgende".

Når det er sagt så må jeg også si at det er nettopp slik "ekstra innsats" TS la inn i etterkant av avslaget som gjør at mange kvier seg for å sende noen avslag. Det er betraktelig færre som søker slike svar når man ikke svarer i det hele tatt, enn når man faktisk sender et høflig avslag.