Alle innlegg Sukkerforum

Er det lov å prate om merkelig sex her? :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sexologen on. 13 april 2011 00:25

Hva er det rareste noen av dine sexpartnere har villet ha deg med på? Og ble du med på det? Hva syntes du om det etterpå?

Skriv gjerne med pseudonym! ;)

Skjult ID med pseudonym a on. 13 april 2011 00:27

En fyr lurte på om jeg ville han skulle tisse inni meg.. Og nei jeg ble ikke med på det..

Skjult ID on. 13 april 2011 00:30

*ler* omg!

Skjult ID med pseudonym sabine_84 on. 13 april 2011 00:33

Ahahahahhaha! Heldigvis er det ikke noen som har spurt meg om noe sånt... Det hadde iallefall blitt no-go flere ganger fra mi side med den fyren som evt hadde spurt!

Skjult ID med pseudonym sexologen on. 13 april 2011 00:40

@a: Det var en merkelig tilfeldighet; En jente spurte om jeg ville tisse inni henne en gang. Prøvde litt, men det svei visst, så det var ikke så vellykket. Så da var det ikke deg, i hvert fall. Hehe...

Skjult ID med pseudonym foo on. 13 april 2011 00:44

Det er i så fall godt gjort av han, i grunn. Å urinere med ereksjon er faktisk ganske så vanskelig, jeg har blitt fortalt at det egentlig skal være umulig. Men, if there's a will, there's a way..

Hver sin smak, men det finnes da ufattelig mange andre måter å krydre sexlivet på enn med tiss og bæsj.

Skjult ID on. 13 april 2011 01:03

En kar ville jeg skulle bruke tennene mens jeg sugde han..
Bite ordentlig.

Skjult ID med pseudonym sexologen on. 13 april 2011 02:06

@foo: Det er ikke umulig. :)

Skjult ID med pseudonym dorull on. 13 april 2011 14:22

Hva er greia med at noen menn tenner på å kvele dama mens de har sex? Eller slå? Eller putte tissefanten så langt ned i halsen på jenta at hun brekker seg?

Jeg kan forstå S/M, for det er et avtalt spill, og man har et "safe-word" som betyr at man skal stoppe. Men aggressiv og ydmykende adferd under akten? Det forstår jeg ikke...

Jeg tenker at det vitner om mentale problemer man ikke har fått bearbeidet.

Synspunkter på dette?

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 13 april 2011 14:27

Mitt synspunkt på det er at selv om andre liker noe man selv ikke liker så tegner ikke det på mentale problemer.

Videre er det jo helt feil å si "noen menn" all den tid det også finnes kvinner som tenner på dette. Og hvem har sagt at det ikke er avtalt?

Skjult ID med pseudonym Harald on. 13 april 2011 14:32

Er ganske streit i sex-veien... Her i vinter hadde jeg en affære med ei som rei seg til orgasme mens vi begge hadde olabuksene på (det var under de "røde" dagene"). Den varianten hadde jeg ikke vært borti før, men glad to be of service, m'am ;-P

Skjult ID med pseudonym katte on. 13 april 2011 14:34

Tenk på de tider masturbasjon ble sett på som noe sykelig...
Alt er relativt...

Skjult ID med pseudonym katte on. 13 april 2011 14:36

Jeg har hørt om å ha det så travelt at man ikke fikk tid til å ta av trusen eller strømpebuksene, men olabuksene? :)

Skjult ID med pseudonym RideRanke on. 13 april 2011 18:50

@ Harald

Det er vel ikkeno problem! Enkelte av oss kommer plutselig av ingenting ;)

Kommer ikke på noen sære forespørsler under akten her. I need a freak!

Skjult ID med pseudonym nini on. 13 april 2011 18:55

hehehe! Rideranke har et poeng^^ (hva gjør du i kveld?:))

Skjult ID med pseudonym sooky on. 13 april 2011 19:13

har fått en del sære forespørsler i drømme, men IRL har mine partnere vært "vesignet" normale!

:P

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 13 april 2011 19:13

hehe er ekstremt følsom selv og kan komme bare av å bli tatt på utenpå klærne, veldig sensitiv :P

Det merkeligste jeg har vært borti var en x som ville jeg skulle ta på han hundehalsbånd + sånn lenke sak og leie han ned i kjelleren...jeg så gjorde og aldri har han vært stivere enn da :P for meg var nå hele saken litt rar men gjorde meg ikke no :P :P Tror nok han var litt into sm uten å inrømme d samme karen likte meg i lærkorsett og stay ups + at vi brukte en del håndhjern binde fast i sengen osv :P men ganske streite ting d da utenom d der hundesaken da :P men hadde en god del sånn type undertøy :P eller har vell men hvor var d nå d var lagt igjen....tenke tenke..

noe som var litt morsomt var når et yngre søskenbarn av meg skulle passe hunden vår...da han fant alle mine ting i garderoben ble han mildt sagt satt ut..han hadde vell ringt til søstra mi eller no sånt og vært helt fra seg stakkar hehe..så var fra hun jeg hørte d...jeg bare lo godt av d...lærte han vell noe da ;) :P

(mann 39 år fra Vestfold) on. 13 april 2011 19:18 Privat melding

å kvele en dame rett før hun skal komme forsterker jo orgasmen til de grader da... har hatt flere jenter som digger det, men er jo ikke noe man gjør om man ikke vet hun liker det.

2ern er vel heller ikke så farlig, går vel mer på de homofobe sperrene enkelte har. En ting er å være på legekontoret og gjøre en rektum undersøkelse, en annen ting er om jenta liker, og kan gi anal glede til gutten ;)

Merkeligste var vel ei som ringte veninna si under akten og lot telefonen ligge i sengen på høytaler slik at hun kunne høre når vi holdt på. Men var litt snodig når jeg også hørte at hun i andre enden begynte å stønne..... jaja... hver sin smak ;) Er det det man kaller en Virtuell Trekant?

(mann 39 år fra Vestfold) on. 13 april 2011 19:26 Privat melding

aaaaahhhhh..... ting som går ut av 2ern ja... nei det skal vel stort sett bare havne ett sted... i ramma... eller om man er nøden i snøen/skauen etc ;)

Skjult ID med pseudonym The One on. 13 april 2011 19:34

hmmmm, hva er merkelig sex sånn egentlig. Vi syns jo det er helt normalt at vi sitter på hver vår tue å drar i løken vår eller damene putter fingrer eller diverse plastikkdingser oppi futtigatte. Er det egentlig normalt da?

Skjult ID med pseudonym kaisamed on. 13 april 2011 21:51

futtigatte!!!!ahahahahahahahaha.
første gang jeg har hørt den betegnelsen.'
ler meg fillete.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa on. 13 april 2011 22:20

Sukkerforumets egen svarta springare Hingsty borde väl ha något märkligt sex minne att gnägga om.

Skjult ID med pseudonym hingsty.. to. 14 april 2011 00:59

Mente du den lekre pedagogen som lokket hingsty med "gulrøtter" og annet godt... og plutselig planla å ta med mule-dyret på 4-kant i nabolaget en vakker aften..da steilet selv hingsty og føk ut bak-døren.. passe skrekkslagen. for siste gang........

Eller mente du den frigjordte studinen som nøt sørlands-idyll en het sommer-kveld på lektern... som på veg opp stien til stallen bevisst dro det sanse-løse muledyret inn i grønnsaks-hagen til naboen...og gav luxus-travern full-overhaling...helt bevisst...selvsikker og meget frigjordt tydeligvis.. hingsty var jo litt beklemt noen uker i etterkant kan man si da men.. det går over..

Hingstys uskyldige game kan ende i enkelte overaskelser.. hingsty know that...

på stall med seg uskikkelige muledyr.. svisj.....ajjj...borte...

Skjult ID med pseudonym dorull to. 14 april 2011 01:11

@tj: Det er ikke noe galt i (men jeg synes det er litt rart) at noen damer fantaserer om å bli voldtatt. Men det er jo ikke slik at disse damene ØNSKER å bli voldtatt. Det er bare en fantasi.

@-Taz-: Jeg forstår bare ikke koblingen noen har mellom sex og vold. Jeg synes det er det motsatte av hverandre. Klart; Hvis dama ØNSKER å bli slått, så er det vel greit. Jeg skal ikke dømme noen. :) Men min påstand er at damer som ønsker å bli slått også har en eller annet mental håndbagasje som kanskje kunne vært snakket med noen om.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 14 april 2011 08:43

Kjær Dorull (trodde aldri jeg skulle si det..høhø..), der treffer du kjernen i det; """Jeg forstår bare ikke koblingen noen har mellom sex og vold""" Altså du skjønner ikke det, og det er helt fair. Jeg skjønner ikke folk som engasjerer seg i SV, RV eller Tjen Folket.....og heldigvis for det tenker jeg da. Vi er nå bare ikke like :-)

Det er forøvrig lang vei fra det du sa i ditt første innlegg til det du sier nå om vold. I ditt første innlegg var det dominans som var greia og det er ikke til å komme fra at det er veldig mange kvinner der ute som veldig gjerne vil bli dominert i sexlivet, dog i varierende grad. Så kommer du også med voldtekt??? nei, passe på orda nå...

Min påstand er at de damene ikke har det, og at de ikke har noe grunn til å snakke om det så lenge de får glede av det som gjøres :-)

Skjult ID med pseudonym -missi- to. 14 april 2011 16:00

@ tj

hehe du er inne på no der :P :) værsågo ;)))

Skjult ID med pseudonym blue to. 14 april 2011 21:35

jeg hadde tatt på meg supersexy undertøy og svinset rundt eksen. Spurte om jeg skulle ta det av meg - og han sa døtte meg "Ja - det må da være ubehagelig"

- jepp - nutcasen ble kastet ut til slutt

Skjult ID med pseudonym JJ to. 14 april 2011 21:39

missi, du er erfaren for å være så ung, du..

Skjult ID med pseudonym oo to. 14 april 2011 21:50

Missi er erfaren som 35 og ung som 21 :o)

og veldig søt da

Skjult ID med pseudonym brrrrrr to. 14 april 2011 22:32

Typen fylte kondomen med vann, la den i fryseren noen timer og brukte den på meg som en dildo. Dette er mange år siden, men jeg fryser ennå ;-)

Skjult ID med pseudonym rød to. 14 april 2011 22:36

og hva med han som har forkjærlighet for lett menstruerende kvinner? Kjente en sånn...

(mann 34 år fra Oslo) fr. 15 april 2011 06:38 Privat melding

Mitt friskeste minne er hun som la ut i det vide og det brede om hvor mye hun ønsket hun hadde kuk, så hun kunne kjøpe store, blodige kjøttstykker fra slakteren og knulle de som foreplay. Videre la hun ut om hvordan hun skulle bruke kjøttet på meg. Maks jovialt. Jeg takket merkelig nok nei.

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 15 april 2011 07:51 Privat melding

@JJ

hehe ja blir litt sånn tross alt vært i et forhold på 6 år så da blir d jo litt sånn, og i et forhold har man jo tross alt mye sex :P:P og har jo tatt litt for meg som singel :P må jo ha d morro ;)

@oo

naaww hehe likte den der ;) Takker ;) :))

@Cthonic

hahah ja merkelig nok :P ;)

(kvinne 33 år fra Hordaland) fr. 15 april 2011 11:08 Privat melding

@ Cthonic Ahahahahahah! Mye underholdende å lese her... :D

Skjult ID med pseudonym Anon sø. 22 jan. 2012 12:56

Dorullen: Hadde jeg møtt på en som likte å gjøre det på den måten, så hadde jeg faktisk syntes at det var helt greit. Hva med å bare godta at ikke alle er like, uten å putte så mye i det?

Skjult ID med pseudonym :S sø. 22 jan. 2012 14:08

og jeg som syns analsex er for mye å be om....
Syns forsåvidt det er ekkelt at han vil suge på tærne mine, og at han har en spesiell lyst til å bruke et sexleketøy på meg... jeg ser nå hvor kjedelig jeg er. Eller er jeg det?

(mann 64 år fra Akershus) sø. 22 jan. 2012 14:11 Privat melding

Alle har vel sine fantasier, men det er kanskje ikke å anbefale å leve ut de mest "rare" i starten av et seksuelt bekjentskap. :) Etterhvert blir man jo mer trygg på og kjent med partneren sin, og kan finne på mange rare ting sammen. :)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 22 jan. 2012 14:20

@:S
Jeg synes tær er ekkelt og har ingen ønske om slikt. Likevel kan hun være så hærlig at jeg bare må. For meg er det derfor det ultimate tegn på begjær.

Skjult ID med pseudonym Rex sø. 22 jan. 2012 14:29

@dorull,

Jeg datet ei jente som forlangte at jeg skulle nesten-kvele henne hver gang før orgasme. Skikkelig hardt, også. Det skremte meg litt fordi jeg ville jo ikke skade henne heller. Og det ble på en rar måte litt monotont i lengden. Men det var hennes greie. Forholdet varte ikke lenge...

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 22 jan. 2012 15:03

Rareste jeg har vært borti var ei jente som ville ha sex med meg. Da tok jeg beina fatt og kom meg rimelig kjapt vekk derfra, for om hun hadde lyst til å ha sex med meg så kan hun ikke ha vært riktig navla! :P

Skjult ID med pseudonym søker sø. 22 jan. 2012 15:07

@Powpow
Fy, slike kvinnfolk må du bare holde deg langt unna!

Skjult ID med pseudonym Vimsi sø. 22 jan. 2012 15:18

Jeg har vært med på mye rart, men sier det ikke videre ;-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 22 jan. 2012 15:27 Privat melding

Rareste (og kjipeste) jeg har vært med på var da fyren ville snu ryggen til og sove istedet for :/

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 sø. 22 jan. 2012 15:32

@Minney, den saken der kan jo dessverre tolkes på flere måter da :p men håper det var han det var noe galt med :D:D

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 22 jan. 2012 15:42 Privat melding

@Kevin

Jupp, vet det :P

Og dessverre så ble det en gjentagende ting. Så jeg begynte jo å føle meg forferdelig stygg, feit og ekkel etter hvert. Helt til jeg skjønte at det måtte være han det var noe galt med og kom meg videre i livet :)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 22 jan. 2012 15:44

Merkelig meg her og merkelig meg der.... Jeg får det som jeg vil og slik skal det være:)

Skjult ID med pseudonym Serum sø. 22 jan. 2012 15:48

@Minney
Det var helt klart ham det var noe i veien med. ;-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 jan. 2012 15:49

å bli runket under bilkjøring.. dagtid gjennom sentrum..

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 22 jan. 2012 17:04

Ingenting er merkelig hvis begge to ønsker det , eller ? :-) ALT er bedre enn status quo på dette området, viktig å utforske nytelse og går over sine egne grenser iblant

Skjult ID med pseudonym gerimax sø. 22 jan. 2012 17:14

For en stund tilbake var jeg samme med en jente som likte å bli p.... av to menn , personlig synes jeg ikke noe om det men vi løste det med at jeg spillte 2 roller , meg selv og en annet , jeg endret stemme og rytmen , utrolig men jeg likte å spille to mannsrollen og hun hadde det veldig fint ...... :) Jeg må forklare at hun tente på at hun var sammen med en annet mens jeg så på , løsningen ble å spille mine roller :)

Skjult ID med pseudonym ArneNonym sø. 22 jan. 2012 17:20

Hun forrige jeg datet ble tent av at jeg bet henne i ryggen.
Gjorde det et par ganger, men synes det ble litt sært..

-Gammeldags og kjedelig

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 22 jan. 2012 17:32

Gerimax

Du har vel skuespilltalent :-)
"Jeg må forklare at hun tente på at hun var sammen med en annet mens jeg så på , løsningen ble å spille mine roller :)"
Lurer på hvordan spiller man en passiv betrakter og aktiv utøver samtidig?

Skjult ID med pseudonym gerimax sø. 22 jan. 2012 23:45

@suhibabe

Nisgjerrig ?

Enkelt ...... du setter bind på øynene hennes for at det skal foregå i hennes hodet , bare fantasi sushibabe:)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 22 jan. 2012 23:59

En gang i tiden to ganger var det ei som skulle ha sex med meg for å lage barn. Merkelige greier, jeg var helt lost. Vi er iallefall ikke sammen lenger ;-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 23 jan. 2012 00:00

Nysgjerrig, kanskje :-). Om damer ville ønsket å være en groupie og du rockstjerne, tror du det hadde vært greit for deg også hehe?

Skjult ID med pseudonym gerimax ma. 23 jan. 2012 00:05

@sushibabe

Ikke rock , filmstjerne definitivt :) Tester du dine fantasier nå ?

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 23 jan. 2012 00:12

Filmstjerne ... i så fall ville jeg ønsket meg Brad Pitt i maaaange forskjellige hovedroller og alle varianter ;)

Skjult ID med pseudonym Batman ma. 23 jan. 2012 03:32

Det rareste en sexpartner vil ha meg med på er sex...