Alle innlegg Sukkerforum

Hva synes vi om dette innslaget da?

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) on. 13 april 2011 20:03 Privat melding

http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

Skjult ID med pseudonym corinna on. 13 april 2011 20:05

Don´t even get me started.... At noen kan si at norske jenter har seg selv å takke fordi DE ikke er vant til norsk kultur er så hodestups dumt at de guttene som skylder det skylder IQ!

(mann 39 år fra Vestfold) on. 13 april 2011 20:08 Privat melding

jeg kjente det kokte i hele kroppen - dette er den STØRSTE grunnen til at jeg forlot Oslo. Orket rett og slett ikke å leve så tett på TOTALT feilslått integreringspolitikk. Jeg er IKKE rasist, men det er forståelig at folk blir det når man lar slike menn uttale seg. Desverre så er dette en relativt sterk holdning på Grønnland.

nei dont get me started either....

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 13 april 2011 20:16 Privat melding

"- Nei, men mange av utlendingene her er ikke vant til dette der hvor de kommer fra. De er ikke vant til at jenter går kledd som de vil, så kanskje tolker de det litt feil, skjønner du?"

Det som går igjen og igjen i artikkelen er at de stakkars guttene blir forvirret av norske kvinner, og derfor er de unnskyldt.Og, så snakkes det så fint om at de respekterer kvinner i omtrent samme setning. Mon tro om Afrika egentlig er bakvendt land, dere vet den sangen vi sang på barneskolen?

(mann 42 år fra Telemark) on. 13 april 2011 20:17 Privat melding

Det ilustrerer godt hvordan kulturen er i de landene de kommer fra, det ville nok vært mer relevant å kle seg mere nøkternt der...men alikevel så er jeg enig i at damer bør tenke litt på hvordan de ter seg på byen.

Skjult ID med pseudonym corinna on. 13 april 2011 20:18

Typisk norsk! La oss sy puter under armene deres, vi må jo ta hensyn til stakkarsene så de ikke får for store forandringer fra hjemlandet.

(mann 42 år fra Telemark) on. 13 april 2011 20:18 Privat melding

Det bør egentlig menn også gjøre.....

Skjult ID med pseudonym corinna on. 13 april 2011 20:24

Strings; Det er alt for enkelt å si at en jente må tenke på hvordan hun oppfører seg på byen. En jeg kjenner som er ganske sjenert ble slått ned bakfra og voldtatt, hun hadde på seg ikke så tettsittende klær, ca 5 cm hæler og drikker ikke alkohol. Likevel sitter hun i dag og lurer på hva HUN gjorde galt...

Skjult ID med pseudonym nini on. 13 april 2011 20:26

hvis de ikke klarer å oppføre seg bedre enn det der, få dem til hælvete ut.

(mann 40 år fra Oslo) on. 13 april 2011 21:04 Privat melding

Jeg blir provosert av de 3-4 mennene som åpenbart er tikkende psykiske bomber som går rundt og overfallsvoldtar jenter! Jeg blir provosert av de som sier jentene bør tenke på hvordan de kler seg.

JA - man bør absolutt tenkte på hvor man går og hva man gjør når man er beruset og alene. Men det gjelder alle, ikke bare gutter.

Men jeg blir også provosert av gruppetenkningen her! Plutselig blir alle innvanderermenn stemplet som potensielle voldteksmenn på grunn av disse 3-4 gærningene! Dersom identiteten hadde vært kjent, hadde de nok vært lite lite velkomne i moskeene på Grønland som i Ris Kirke!

Dessuten: Overfallsvoldtekter havner i media umiddelbart fordi de lager overskrifter. Hva med alle de voldtektene som blir begått av etnisk norske gutter som jentene kjenner godt, som de aldri trodde kunne gjøre sånn for han "var jo så snill og grei og god"? Og som de heller ikke tør å anmelde, fordi de bebreider seg selv og tenker "ja, jeg ga ham jo gode klemmer hver gang jeg så ham. Ja, jeg kunne snakke med ham om alt. Han må ha misforstått noe" ?

Jeg blir også provosert av de som sier "nå må MENN skjerpe seg og slutte å voldta!". 99,9% av menn er IKKE voldteksmenn!

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 april 2011 21:18 Privat melding

Det mest patetiske er vel at nordmenn ikke reagerer, kan dere se for dere om dette var på 60tallet? norske studinner hadde gått amok over hele landet og kjempet som gale for sine rettigheter.

Istedenfor sitter nordmenn på internett og skriver sin klagesang mens de blir grisepult og eid på alle tenkelige mulige måter fra å få latterliggjort sin kultur til å skattesvindlet herifra og til helvete.

Jeg lurer på hvor de som rømmer fra storbyen skal flytte når det blir hijabtvang på bygda og, skal de til usa da? 5-10år så blir det hijab tvang på alle grunnskoler i Norge, slik det er på tøyen skole der de norske jentene blir utvist om de går inn i bønnerommet uten hijab...hipphurra for det stolte og handlekraftige folkeslaget nordmenn.

Skjult ID med pseudonym Strings on. 13 april 2011 21:23

Corinna: Jeg sier ikke at du ungår alt vondt med dette men jeg tror heller ikke du gjør det noe bedre når du kler deg utfordrende..........denne mannen kan for alt vi vet ha vært innom forskjellige buler å blitt opphissa av halvnakne damer, for så å finne seg et offer......

Skjult ID on. 13 april 2011 21:25

@Herculix

Er så enig , så enig. Desverre så er det få som reagerer, fordi dem er redde for å bli stemplet som rasister..

Noe av det mest patetiske er at rasisme går begge veier..

Skjult ID med pseudonym corinna on. 13 april 2011 21:27

Strings; Nå har det jo vist seg at mennene stort sett ikke finner seg jenter på utestedene, men rett ved der de bor hvor det er mørklagt og lite folk.

Herculix; Har du vurdert å leie ut deg selv som livvakt?;o)