Alle innlegg Sukkerforum

Sammenligner med x'en..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Xdama! on. 13 april 2011 20:24

Noen som har et fantastisk forhold bak seg med mye latter, kos, dype samtaler, romantikk og alt det gode et godt forhold gir en, men hvor det gikk over til vennskap? Noe som gjør at du sammenligner potensielle dater med x'en? Jeg vet at jeg ikke vil ha han tilbake, men jeg savner det vi hadde og hvordan han var og leter etter det i en ny partner.. Noen fler?

Skjult ID med pseudonym Seff on. 13 april 2011 20:31

Uten tvil, gjorde det slutt med dama for 1.5 år siden, angrer som en hund, ingen som kan måle seg. Jeg er åpenbart tilbakestående.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 13 april 2011 20:50

@TS

Jepp er ikke alle aspekter med xn som jeg vil ha i en ny kar er en del der jeg ikke vil ha i en ny. Men mange positive sider som jeg gjerne ser en ny kar ha også. Vi gikk også over til vennskaplige følelser til slutt noe vi forsåvidt egentlig startet med også, vi er fortsatt gode venner men vi vet at vi ikke lenger er bra for hverandre så da går d ikke noen ganger bare skjer d. Vertfall fint å vite litt om hva man VIL ha men ikke minst hva man IKKE vil ha :) Når det er sagt er det mange flotte egenskaper jeg har sett i nyere bekjentskaper som xn ikke hadde/har og jeg savna hos han så den som leiter finner ;) Må bare finne kombinasjonen hmm...

Skjult ID med pseudonym Xdama! on. 13 april 2011 21:04

Merker veldig at jeg savner og higer etter den trygge følelsen jeg hadde sammen med han.. håper jeg finner den følelsen igjen snart! Lei av å være singel!

Skjult ID med pseudonym xen on. 13 april 2011 21:18

@ seff har du sagt det til henne? (dumt sprøsmål kanskje)

Skjult ID med pseudonym Seff on. 13 april 2011 21:31

Hehe, møtte henne for ikke så lenge siden over en uformell kaffe. Hadde lyst å si noe, men fikk det ikke til. Tror det ble et spørsmål om stolthet eller noe i den dur. I tillegg ble jeg litt usikker når jeg møtte henne.

Skjult ID med pseudonym ...... on. 13 april 2011 21:51

Jeg savner min x fysisk, han kjente min kropp til fingerspissene, og tente meg noe vanvittig, selv etter mange års ekteskap. Ingen kan til dags dato sammenlignes med han. Men vil jeg ha han tilbake? Nei, det var jeg som dro. Sex er ikke alt.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 13 april 2011 22:47

@.............

same same.. har det nøyaktig sånn selv.og en grunn til vi har hoppet høyet etter d ble slutt...lurt ? nei.............digg ? ja...................skal jeg gjøre d igen? nei nok nå.............må slutte å kødde nå føler jeg....vil heller ikke ha han tilbake absolutt ikke så blir for dumt. Enig sex er ikke alt. Man må være lykkelig ellers og, det var ikke jeg og d kommer jeg ikke til å bli med han heller............vi har hatt vår tid og den er ferdig...........får kjøpe hengelås til neste gang han inviterer meg på midda.......hvordan takler man sånt når man har barn egentli ? "¨må" liksom takke ja til sånne invitasjoner og innimellom føler jeg.....men han hiver seg jo over meg vær gang..og jeg er ikke så flink på å si nei...og han er veldig god til å overtale........hrmf.....som han sa sist " DU trenger ikke ha dårlig samvittighet det er d JEG som skal.." for han har jo dame.. nei en part får være fornuftig her meg........men så var d å ha d no annet enn i kjeften og i hodet og...må jo utføres i praksis og! Andre som har samme erfaringer ?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 13 april 2011 22:52

Eh missi.. tenk om noen som kjenner din x eller kjæreste leser forumet her? sikkert ikke kjekkeste måten finne ut om utroskap;) Siden du ikke er anonym mener jeg... Bare en tanke:)

Skjult ID on. 13 april 2011 22:53

@ -missi-

Du missi, du missi.....hadde alle vært like spandable med detaljene om sin eks og om sitt forrige forhold som det DU er, så hadde det vært enda mer spennende å lese på forumet! ;)

Skjult ID med pseudonym ... on. 13 april 2011 22:55

@ -missi- ; er det VIRKELIG mulig å være så kort som du må være når du utleverer deg selv og andre så til de grader??????

(mann 35 år fra Østfold) on. 13 april 2011 23:19 Privat melding

sammenligner med x'en ja....
på en positiv måte?
nei... :)

Skjult ID med pseudonym ...... to. 14 april 2011 00:48

Til tross for at jeg savner sex med min x, som fremdeles er den beste elskereren jeg kan tenke meg, kommer jeg aldri til å ha det. Man tar noen valg her i livet.

Ps! Den første gang vi hadde sex utmerket han seg! Han var fantastisk......han var sååå klar for å finne ut av min kropp, så for meg er VILJEN hans til å finne ut av meg, det som tenner meg mest.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 14 april 2011 03:11 Privat melding

Leter kun etter en ny fantatsisk erfaring etter sist... (var ikke dårlig,men ikke bra heller).. som gjør meg stormforelsket for første gang ;)

Skjult ID med pseudonym -missi- to. 14 april 2011 07:18

@ider og irene

i just give a fuck :P neida men helt ærlig hvis en av de er her innpå så let it be er vell noe han burde fortalt uansett, jeg er en person som kansje er litt vell rett frem og ærlig men sånn er jeg bare og face it det er ikke akkurat jeg som har svinsa rundt med snabeln :P dessuten har jeg ikke akkurat sagt så mye negativt om han da og hvis jeg hadde d så who cares ? Nei sier jeg no så står jeg for d, og jeg tar og konsekvensene av å være den jeg er, skulle jeg i så fall få "trøbbel" of any kind så er jeg en person som tar d med rak rygg og står for mine handlinger :P ;)

Skjult ID med pseudonym ceca83 to. 14 april 2011 07:54

Jeg hadde et slikt forhold @Xdama.

Jeg gjorde det slutt med eksen fordi jeg ikke næret noe mer enn vennskapelige følelser for han lenger. Forholdet vårt var vel perfekt på de fleste måter...utenom dette med manglende følelser hos meg da.....

Jeg savner veldig å ha han her hos meg i tid og utide. Men jeg jo innmari heldig da:-D Jeg fikk i allefall beholde han som en av mine beste venner.

Jeg sammenligner faktisk ikke de jeg dater med han.. for jeg synes alle individer har forskjellige egenskaper ut fra den personligheten de innehar. Om de er positive eller negative for meg.. det ser man jo etterhvert. Noe som kan virke negativt på en person trenger ikke å gjøre det hos en annen.

Eneste jeg faktisk savner er vel at min drømmemann har rødt hår og er løpetrenings slank:-D Mmmmmm:-D SAVN... Er nok mest fordi dette er et blikkfang jeg meget lett faller for:-D haha:-D Jeg har så utrolig mange tullete forestillinger... blæ...:-D

(mann 33 år fra Oslo) to. 14 april 2011 08:04 Privat melding

Men de som har hatt fantastiske og superflotte forhold, hvorfor slår de opp? En eventuell ny forelskelse varer ikke spesielt lenge og når det nye forholdet går over til vanlig modus, må en bare videre da og så en kan fortelle alle hvor fantastisk det var?