Alle innlegg Sukkerforum

Er kjemi ubetalelig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ...... on. 13 april 2011 21:55

For meg er det det. Den fantasiske fysiske kjemien har jeg absolutt ingen kontroll over selv. Det irriterer meg!
Og min erfaring er at man merker det veldig raskt....

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 13 april 2011 21:58

Fysisk kjemi er et must, men må litt mer til om det skal bli mer enn bare fysisk.

Skjult ID med pseudonym Fløyel on. 13 april 2011 22:07

tok meg tre dater før kjemien var på plass med ex'en. ..men " da satt den skikkelig" også. Det hadde jeg ikke drømt om før vi kysset. Var så vidt jeg gikk med på date nr 2. Rådet mitt er: gi folk en sjanse til.. kjemien kan ligge latent:-)

Skjult ID med pseudonym :) on. 13 april 2011 22:19

Det er syyyykt digg når man kjenner at den fysiske kjemien smeller på første date (og de gangene det har gjort det har jeg kjent det etter noen minutter). For mitt vedkommende har det ikke resultert i mer enn kortvarige flørter og sex, for det er jo ikke sikkert ting stemmer på andre plan. Men sinnsykt digg følelse!!

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 13 april 2011 22:41

Enig er en sinnsykt digg følelse når man har den digge kjemien PANG med en person med en gang! Sjelden d sjer men når d skjer er d amazing! opplevd d 2 ganger med xn barnefaren til jr. og med sommerflørten fra i sommer, begge ganger følte begge den enorme kjemien og tiltrekkningen. den 1. gangen førte d jo til 6 års forhold og et barn. Flørten i sommer var amazing en hel uke og vi har fortsatt knall kjemi.. men når han kom til meg igjen i januar var ikke kjemien helt der lenger..alikevell ble d et kort forhold( om man kan kalle d d..et 4 dagers forhold...hehe følte meg dum da med face greier og hele pakka..men vi var vertfall 2 om d :P ) begge ville så intenst at den kjemien fra i sommer skulle være der men d var den ikke..alikevell..han ringer meg minst 2 ganger i uken og har ikke gidd opp enda og vi har go kjemi men er ikke noe mer der for min del lenger...men fin sommerferie d var d! D som irritert meg er at han var og er alt jeg kan ønske meg i en fyr untatt kansje høyden og at d er litt langt unna men d er bare småpirk. men så var d følelsene da...de er ikke der nei gitt :P :/ Så jeg håper å oppleve noe sånt igjen og det gjør jeg nok sikkert. har jeg opplevd hvor herlig berusende d kan være 2 ganger så veit jeg d kan skje igen:)

Skjult ID med pseudonym Vårblomst on. 13 april 2011 22:46

Fysisk og mentalt er en perfekt kombinasjon !