Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan skal en henge med som gutt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym James to. 14 april 2011 10:15

Når jeg klikker på profilene rundt min aldersgruppe i de periodene jeg har vært av og på som medlem på sukker, så innser jeg at jeg ikke har sjangs om jeg ikke lyver.

Om jeg ser på meg selv om en normal gutt, ikke overvektig men kjekk og muskuløs, glad og snill og høy og sammenligner meg med de normale Jentene, så kommer jeg til kort.

De har opplevd alt, absolutt alt, de har sett alt og hørt alt og gjort alt og har hatt kjærester fra mange forskjellige land mens de har vært på studietur, språkreise og de har god nok økonomi til å reise rundt verden samt pleie sosialeforhold samtidig. De har god utdannelse, hatt gjevn seksuell omgang siden de var 14-16år. De trener mye, står på ski om vinteren, smiler og er lykkelige på alle bilder, perfekt sminket, perfekt usminket, får 100vis av meldinger og er ettertraktet for sex eller partnerskap uansett hvor de befinner seg i verden.

Hvordan skal en hel generasjon med norske gutter som har sittet foran dataskjermen og egentlig ikke så mye voldsomt annet kunne matche de jentene?

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 april 2011 10:41

Forslag:

Ikke heng med da vel? Ikke engang prøv å henge med.
For vet du hva? Jeg tror minst like mange jenter føler det sånn som gutter.

Så da får de som henger med finne hverandre, og de som har valgt annerledes vil også velge annerledes :-)

Lykke til med å være akkurat som du er - og bli likt av den rette for akkurat den du er!

(mann 30 år fra Hedmark) to. 14 april 2011 10:49 Privat melding

Det er forståelig å tenke slik.

Samtidig må man huske på at man ikke kan matche alle.
Har du forsøkt å gjøre et matchsøk for å prøve å finne noen som matcher dine interesser?

Nå vet jo ikke jeg hvilke interesser du har, men dersom du ikke er så glad i å reise jorda rundt, eller stå på ski, kanskje ikke akkurat disse jentene er noen god match for akkurat deg?

Selv er jeg helt gjennomsnittlig utseendemessig, og er ikke av typen som verken har behov for å reise jorda rundt eller stå på ski hele vinteren, selv om jeg liker å reise og gå turer...
Likevel har jeg kommet i kontakt med mange trivelige jenter her inne, og selv om drømmedama ikke har dukket opp enda, så vet jeg at hun dukker opp en dag, enten det er her eller et helt annet sted.

Masse lykke til, det finnes noen der for alle skal du se:)

Skjult ID med pseudonym James to. 14 april 2011 10:51

@Z - Nei der er jeg uenig med deg, i svært mange jenteprofiler jeg har vært innom presiserer de at de er lei av gutter her til lands ikke kan henge med.."spiller du data, poker blabbla, ikke ta kontakt" " om grandiosa og sofa er det som du synes er spennende, ikke ta kontakt" Forøvrig har jeg talt 15profiler fra og med igår kveld til nå som understreker at om du er gutt og liker charterferie så hold deg til helvete unna.

Så med andre ord, hva i helvete gjør en? Jeg har ikke råd til å reise rundt jorden, være kul og henge med på alt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 14 april 2011 10:55

Jeg ga det bare et forslag jeg, James.

Men nei, da vet jeg ikke helt hva du skal gjøre, men lykke til uansett :-)

(kvinne 35 år fra Vestfold) to. 14 april 2011 10:57 Privat melding

Jeg spiller data og poker selv, grandis er digg innimellom og jeg er veldig glad i sofaen min. Jeg har ikke råd til å reise jorden rundt og med barn er det lettest med charterferier. :) ikke gre alle jenter over en kam, ikke alle er like kravstore. :)

(mann 32 år fra Nord-Trøndelag) to. 14 april 2011 11:10 Privat melding

Du gir rett å slett f :) Ingen kan forlange at men skal ha råd eller tid til å reise jorda rundt. For meg som jobber er det helt umulig å drive å dra på turer jorda rundt. Jeg spiller data når jeg har tid, men jobber jo fort 300 døgn i året. Å jeg trives med det, tjener ikke mye så når jeg har fri tar jeg en tur i norsk natur.

Det er alltid jenter som vil reise jorda rundt å oppleve ting, men de finnes de som er helt som den vanlige mann i gata :)

Lykke til, jeg håper du finner det du leter etter :)

Skjult ID med pseudonym Leelaa to. 14 april 2011 12:21

Den går begge veier! Du aner ikke hvor mange manneprofiler som inneholder Everest-turer,fallskjermhopping,isbrevandring,Amazonas-turer,dykkebilder og jegvetikkehva! Og slik som alle flyr i marka og på fjellet må det jo være kø!:)
Misforstå meg rett,jeg vil veldig gjerne ha en aktiv mann,men alt med måte;) Å ha første date på toppen av Prekestolen er sikkert flott,men en god samtale over en utepils er ikke å forrakte det heller ;)

Skjult ID med pseudonym HuffDa to. 14 april 2011 12:26

Jeg aner mindreverdighetskomplekser.
Jobb heller med det, istedet for å sutre over mennesker som har penger og har reist rundt i verden eller gjør andre ting du ikke kan/vil.

Mest sannsynlig vil ikke et menneske som liker å reise rundt og oppleve nye ting, henge med en gutt/jente som trivest best i sofaen.
Da søker du vitterlig etter en jente/gutt som også liker å ligge i sofaen.

Skjult ID med pseudonym James to. 14 april 2011 12:48

@Huffda - Jeg kan ikke huske sist jeg lå i sofaen og er svært fornøyd med meg selv, men når flertallet av jenteprofilene over flere år, dvs flere mangfoldige tusen i min aldersgruppe fremstiller ting jeg liker som mindreverdig samtidig som de har hatt kjærester fra 4 forskjellige nasjonaliteter og opplevd uendelig mye mer enn meg så forstår jeg alikevel ikke hvordan de kan få noe ut av datagutt generasjonen anno 2011 i Norge.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 14 april 2011 13:00

Herremin hvor mye man skal legge i noen bilder og noen utsagn på en profil, og hvor mye problemer vil man lage for seg sjøl. Er folk virkelig så lite fleksible eller oppvakte når de går gjennom disse profilene og bildene?

Selv om man har bilder fra histen og pisten, samt skriver at man liker å reise, så betyr jo ikke det at man drar til alle verdens hjørner flere ganger i året? At de har studert, jobbet og bodd ute er vel helt bra det, da er de ferdig med det. Tror man virkelig at disse personene også kun går et folk som har studert, jobbet og bodd ute?

Så ser de jaggu blide og fornøyde ut på bildene sine også, MAKAN til frekkhet!! Skjønner ikke at det går ann! Nei, vettu hva, når jeg leiter etter en ny partner vil jeg ha de som ser sure og gretne ut, og som ikke har sett en dusj på en uke etter en langtur i skauen.

Må folket få hue ut av ræva her og heller bli litt proaktive, ta kontakt, brushe opp profilen sin/albumet sitt...gutse litt!!

Men ellers likeglad :-D

Skjult ID med pseudonym HuffDa to. 14 april 2011 14:06

Sofaen var et generellt eksempel...
Men nå skjønner jeg forøvrig problemet ditt.

Grinerbitere får som regel fint lite og ingenting.
Start med å jobbe med deg selv, istedet for å klage på alle andre.

Slå av PC'en og ta deg en tur ut i solen.
Mye fint å se på og treffe der også.

Skjult ID med pseudonym James to. 14 april 2011 14:13

@huffda - Jeg har truffet pene, glade og søte jenter stort sett gjevnt over, så hva jeg får er ikke problemet. Problemet er hvordan en skal henge med.

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 14 april 2011 14:31 Privat melding

Er det sånn alle jenter er, så er jeg visst mann født i jentekropp!

Igjen, helvettes manboobs! Penis søkes! (Ser man kan få en syltet en på Island)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 14 april 2011 14:42

milla, du kan også støpe din egen, men da må du ha en som kan stå modell først ;)

(mann 43 år fra Oslo) to. 14 april 2011 14:53 Privat melding

Milla, hadde det vært manboobs så skal du se at du hadde fått operasjon raskere enn svint ;-)

Skjult ID med pseudonym Hallifax to. 14 april 2011 15:17

Du misser poenget James, du misser poenget!!!

Dette har INGENTING med jentenes situasjon å gjøre og ALT å gjøre med DEG! Det har bare å gjøre med hva du velger å fokusere på.

Du må kutte ut denne måten å tenke på. Du må skjønne hvor idiotisk den er og hvor lite nytte du får ut av det. Du må begynne å verdsette dine egne kvaliteter og gi deg selv respekt og anerkjenne dine kvaliteter.

Før du har begynt å se på deg selv med selvrespekt kan du glemme hele dating greia. uansett hvilken dame du treffer kommer det til å bli en flycrash fuckup med den holdningen du har nå, du må ENDRE HOLDNINGEN DIN FØR DU GJØR NOE ANNET.

(Btw: jeg regner med at dette går inn det ene øret og ut det andre. Selvrespekt er vel det siste du er interessert i - du tenker sikkert "det fortjener jeg ikke" ...lol...er ikke livet ironisk - men man må jo forsøke når noen spør om råd)

(mann 36 år fra Troms) to. 14 april 2011 15:47 Privat melding

Det beste rådet jeg kan gi deg, er å gi faen. Ta kontakt med jentene du liker, men selvfølgelig les profilen først da. Kan hende at noen blandt de paraglidene fjellklatrer jentene, at de ønsker å finne som en som deg.

En ting er hva vi skriver på vår egen profil, en annen ting er hva vi faktisk vil ha.

Skjult ID med pseudonym James to. 14 april 2011 15:54

@Hallifax - Men jeg treffer jo jenter og koser meg som abre det, jeg har ingen problemer.
Mitt spørsmål er mer helheten, hva vil skje når jenter flest er så langt foran guttene på alle områder at guttene blir annenrangs borgere sammenlignet med dem.

Skjult ID med pseudonym Hallifax to. 14 april 2011 16:16

Problemstillingen er jo ikke aktuell. Som gutt ser vi hvordan jenter selger seg selv her inne, og jentene ser det samme hos gutter. Det ene kjønner er ikke "lenger frem" enn det andre, de leier hverandre hånd i hånd.

Folk fremhever sine positive sider på datingsider og selger seg selv. Ikke noe rart eller galt med det syns jeg, så lenge man er forberedt på det verste når virkeligheten slår inn som en flodbølge!;)

Skjult ID med pseudonym moi to. 14 april 2011 17:16

Unnskyld meg, men hvis det er guttenes valg å låse seg inne på gutterommet med dataen (jrf TS første innlegg), så får de stå for det og ikke klage over at jentene har brukt tida til å oppleve ting og utvikle seg selv. Kan ikke få i pose og sekk vettu...

Skjult ID med pseudonym neptun to. 14 april 2011 17:18

Det er mange som skryter av det, akkurat som det sikkert er menn som gjør det samme. Men det gjelder jo slett ikke alle - hvorfor ikke gå etter dem som ikke gjør det? Er ikke verre enn det.

Skjult ID med pseudonym James to. 14 april 2011 20:07

@neptun - De skryter ikke av det, det er deres liv.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 14 april 2011 20:15

....man får tro hva man vil *himler med øya*

Skjult ID med pseudonym MrAsshole to. 14 april 2011 20:19

Skjønner ikke problemet jeg.... Hvis man driver og måler seg opp mot andre hele tiden, og føler seg som "annenrangs borgere" hvis man ikke har opplevd like mye, så har man et problem med selvtilliten vil jeg si.

Skjult ID med pseudonym barebea to. 14 april 2011 20:37

Haha! Du snakker om "helheten" av jentebestanden? Hva har den med deg å gjøre?
Du skal jo bare ha en og etter eget sigende har du jo flere så hva f. klager du etter?

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 14 april 2011 21:58

@ moi

Jeg skjønner du vil putte ting på spissen, men det er da ikke det trådstarter mener.
Det han prøver å si er at jenter (hvertfall de profilene han sier han har besøkt) ikke liker gutter som f.eks liker data- eller tvspill, og på en måte grer alle over en kam (mye på samme måte som han selv gjør) samme om det er snakk om 1 time om dagen eller 10 timer.

Selv er jeg en ivrig data- og tvspill fantast, i tillegg til at jeg elsker film og det hadde selvsagt vært artig å hatt ei jente å dele dette med, men skulle jeg finne meg ei dame, så er det jo liten tvil at tidene jeg bruker på f.eks disse to interessene og da spesielt den første vil bli redusert.

Skjult ID med pseudonym moi to. 14 april 2011 22:17

@ Powpow; TS sier:

"Hvordan skal en hel generasjon med norske gutter som har sittet foran dataskjermen og egentlig ikke så mye voldsomt annet kunne matche de jentene?" (som han også beskriver som normale, noe jeg betviler, jeg er ihvertfall IKKE så aktiv og perfekt!)

Man kan da virkelig ikke klage over at den livsstilen man har valgt gjør en en mindre attraktiv for folk med totalt forskjellig livsstil.

(mann 32 år fra Oslo) to. 14 april 2011 22:50 Privat melding

@moi Jeg støtter 100% din uttalelse "Man kan da virkelig ikke klage over at den livsstilen man har valgt gjør en en mindre attraktiv for folk med totalt forskjellig livsstil."

Men for å kaste litt ved på bålet, siden temaet om kjærester fra andre kulturer har vært tatt opp i tråden allerede. Norske jenter (selvfølgelig en generalisering) har svært mye å lære av disse hva femininitet angår (kroppsholdning og oppførsel generelt)... just my two cents.

Skjult ID med pseudonym Peanuts! fr. 15 april 2011 00:37

....for meg er alle disse bildene fra alle verdenshjørner litt unødvendig..
ja flotte bilder forstå meg rett..men det er jo personen jeg vil se!
Gir litt opp når jeg kommer til disse bildene,trykker videre til neste..
På en annen side tenker jeg ...det skulle jeg oxo gjerne opplevd,men han har jo allerede vert der..:(

(mann 41 år fra Rogaland) fr. 15 april 2011 06:30 Privat melding

Mange jenter akkurat som gutter leter nok etter drømmedaten sin her inne.Di stiller krav til både det ene og det andre og skrøyter seg opp i sky over at di trener en haug med ganger i uken og har opplevd ditt og datt.Men jeg sier bare synd for dem for jo mer kresne di blir og jo mer egne di er har di større sjangs for å ende opp alene.
Syns det er synd at mange ikke kan ha glede av di litt mindre tingene i livet men sånn er desverre samfunnet blitt.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 15 april 2011 08:08 Privat melding

Har noen av dere noen gang sittet ved siden av en venninne eller en kvinnelig kollega mens hun f.eks går igjennom onlinelisten av menn?
Det er HARDE saker, "stygg, stygg, stygg, æsj, æsj, æsj,æsj" Detaljerte beskrivelser om hvor teite, ekle og fæle mennene de ser er og itillegg har jeg ikke tall på hvor mange vorspiel jeg har vært på der jentene leser opp meldinger de har fått av menn på sukker der de driter gutten ut noe helt forferdelig.

Jeg tror neppe de guttene behøver å bekymre seg om de henger med eller ikke.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 april 2011 08:58

Men finner de noen menn som kan tilfredsstille, både på nettet og utenfor?
Trenger de menn i det hele tatt?

:)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) fr. 15 april 2011 10:51 Privat melding

"Hvordan skal en hel generasjon med norske gutter som har sittet foran dataskjermen og egentlig ikke så mye voldsomt annet kunne matche de jentene?"

Det første du må gjøre er å innse at disse jentene du beskriver er helt normale jenter de også. Vær forsiktig med å sette de i bås. Et lite eksempel ifra meg selv.

Jeg har nylig begynt med fallskjermhopping og i følge din oppfattelse bør jeg vel da være et friluftsmenneske som trener ofte, dater damer i fleng og tjener millioner. :)
Sannheten er at jeg trives best hjemme i soffan med potetgull og en god film. Jeg veier et par kilo for mye, (Noe som kanskje er en fordel da jeg er mer aerodynamisk...) og er alt for dårlig motivert til å ha meg ut for å trene. Damer er det blitt veldig lite av de siste årene da jeg er ekstremt dårlig til å ta hint i tillegg til at jeg ikke har truffet så mange som har vekket min interesse. De som har vekket min interesse er jeg for sjenert til å vise det til.

Jeg begynte med fallskjermhopping fordi jeg altid har drømt om det og hadde lyst til å utfordre meg selv med noe som virket som galskap! Du kan også prøve dette, selv om du er en "normal" kar. Flesteparten som driver med ekstremsport som fjellklatring, fallskjermhopping etc. er normale mennesker.
Hva en person driver med på fritiden eller har opplevd gjennom reiser o.l. sier ingenting om hvordan personen er etter min erfaring. Prøv heller å ta kontakt og se om kjemien er der. Det værste du får er nei takk.

(kvinne 27 år fra Buskerud) lø. 16 april 2011 17:09 Privat melding

Nå skal det vel sies at de fleste ikke vile tatt det styggeste bildet sitt på en date profil ;)
Så at folk smiler, må vell være lov :D

Jeg føler vell at det du skriver skal gå begge veier :S
Er flere gutter jeg ikke skriver til, fordi han virker for perfekte. Å sjangsen for å få brev tilbake er lik 0 :(

Er også de profilene som møter meg med 10 bilder av han i bar overkropp...og forstår jeg at "vi" aldri blir noe par.. Siden jeg trener når jeg er motivert, og litt lat :(
Så kunne aldri bodd med en som hele tiden skulle spise riktig og tilbringe all sin tid på ett treningssenter.
Selfølgelig liker jeg å gå turer, finne på ting :D
At jeg ELSKER å reise betyr ikke at jeg besøker Hellas 12 ganger i året, men at det er knall de 1-2 turen jeg greier å spare til :)

Selv driter jeg i om fyren er låst til tven under tippeligaen, spiller pc...osv
Men man må nok ha noen like interesser/meninger for at ting skal gå.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 16 april 2011 17:14

Jo mer jeg leser sånn som dette, skjønner jeg at jeg må være helt fantastisk! Jeg får svar på det meste jeg sender, og damene virker faktisk interesserte. Dette selv om jeg ikke akkurat er Johnny Depps ukjente tvillingbror.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) lø. 16 april 2011 19:15 Privat melding

Æ trur nu at d der går begge veia.. Har læst nån profila der mannfolk virkelig har sælt sæ sjøl å nesten skrevve det dæm trur vi vil læse.. Om trening, jobbing, festing, automatiserte leketøy, reising ol.. Å æ tenke bære - korsn i guds navn har du tid t alt d der??

Vi e jo førrskjelli alle sammen - og det e d som gjør at vi alle e unik som kvær våres måte

Å e d sånn at du sku få mindreverdighets kompleksa av å lese andre sine profila - så kan du jo tenke som så at heilt perfekt kan umuli vedkommende være - han/ho e jo tross alt singel.. Ikkje d at å være singel e enbetydende me nåkka negativt.

..men.. Læs du nåkka å tænke det e førr godt t å være sant, ja så e d vel d da.. :p