Alle innlegg Sukkerforum

Kan det ha noe å si.....?

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Akershus) to. 14 april 2011 22:27 Privat melding

Kan det ha noe å si hvem som brøt ut av forrige forhold, for om du er mer "kresen" eller finner deg en ny partner ganske fort? For eksempel, at den som ble forlatt er mindre kresen med utsende til en ny partner og starte på et nytt forhold? Mens den som avsluttet forholdet vet hva som ikke fungerte, men ikke finner det den søker etter?

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 14 april 2011 22:34

Det tror ikke jeg. Kan like godt gå andre veien. An den som blir forlatt innser at den ikke vil ha det samme igjen. Og leter etter andre kvaliteter. Og derfor framstår som mer kresen og forsiktig?

Skjult ID med pseudonym Mangelvare to. 14 april 2011 22:40

Eller at det var et bra forhold avsluttet på en bra måte. Det er så mange ting som spiller inn. Vanskelig å finne noe som du leter etter. Men når du leter etter noe annet, eller holder på med noe helt annet så dukker det plutselig opp. Eller at det dukker opp noe annet som løser alle dine problemer. Noe du ikke engang ante at du trengte. Litt som TV-Shop.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 14 april 2011 22:44

forsåvidt uenig, og ikke sikker på om det finnes noe "regel". Det jeg derimot har observert gjennom tiden er at det er en overvekt av kvinner som allerede har en ny en på lager enn menn.

Videre tror jeg også at de som eventuelt blir dumpa bruker lengre tid på å finne seg en ny ettersom de i mange tilfeller ikke så det komme og følelsene sitter nok lenger, samt at de vil være sikker på at de nå gjør det rette valget. Den som dumper har hatt tid til å tanke gjennom situasjonen og har allerede kommet langt i bruddet i det det faktisk skjer. De har det nok uansett lettere og kommer nok raskere inn i en et nytt forhold.

Skjult ID med pseudonym dumpet to. 14 april 2011 22:49

@taz
som jeg skulle skrevet det selv, utifra mitt ståsted.

(mann 37 år fra Østfold) to. 14 april 2011 22:50 Privat melding

"de vil være sikker på at de nå gjør det rette valget." Enig spesielt i den, men det kan være uavhengig om man ble dumpa eller dumpet. Og generelt det du sa.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 14 april 2011 22:52

Men mener jeg har lest en undersøkelse hvor menn gjerne går nesten fra den ene til den andre når de går ut av et forhold. Hadde en diskusjon for en tid tilbake, om at menn som blir dumpet, så virker det som mange har litt problemer med alenetiværelsen og går fortere inn i noe nytt? Jeg sier hverken det ene eller andre, bare nysgjerrig på andres synspunkt.

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 14 april 2011 22:53

enig med Taz. Den som er dumpet vil vel unngå at det samme skjer for fort igjen? Brent barn og sånn

Skjult ID med pseudonym Mangelvare to. 14 april 2011 22:56

Motsatt i mine erfaringer. Godt med alenetid og "finne sæ sjøl" igjen. Men kan hende mange er desperate etter å få bekreftet at de er attraktive. Tror ikke temaet er særegent for menn uansett.