Alle innlegg Sukkerforum

Silencium, silencium, silencium!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The grudge fr. 19 jan. 2007 17:17

Hei, forumister!

Jeg (også) blir litt forundret over at jenter ikke makter/tør/nedlater seg til å besvare meldinger. Det er naturligvis innlysende at vedkommende ikke er interessert, men er det så vanskelig å gi en tilbakemelding om dette da? Det er litt creepy å sende en melding uten å få noe svar tilbake. Er ord slik en dårlig omsetningsvare på sjekkesteder? Jeg begynner alltid å gruble på hvorfor vedkommende ikke svarer. Skrev jeg noe unødvendig flåsete? Bor jeg for perifert? Er bildene mine sære og stygge? (Kryss av en eller flere!)

De aller fleste burde vel være glad for å få litt oppmerksomhet fra det annet kjønn. I hvert fall når tonen er ordentlig. Eller er det bare en rask tur innom bildearkivet, før man med skjelvende avsky flusher meldingene ned i dass? Jeg synes uansett at slik oppførsel virker veldig overflatisk.

Jeg oppfatter det derimot som fair at man huker av en person som "ikke interessant", om vedkommende først har huket av meg som "interessant". Da er ikke innbydelsen like personlig.

Det hadde vært interessant og hørt andre menns og kvinners erfaringer med temaet. Sikkert omstridt!

Skjult ID med pseudonym gutt 24 fr. 19 jan. 2007 18:47

Synes det er helt greit å ikke få svar. Det er et svar i seg selv. Det sier jo "Jeg er ikke interessert i deg" Mye værre da med de som jatter med en stund uten at de egentlig er særlig interessert i å treffe deg noen gang.

Skjult ID med pseudonym xx fr. 19 jan. 2007 19:01

Egentlig enig i at det er greit nok å ikke svare på første meldingen. litt mer tricky blir det når det har vært kommunikasjon en stund. er da folk tøffe nok til å si "ha det bra, lykke til videre" ?

Skjult ID med pseudonym mann32 fr. 19 jan. 2007 20:24

Klart man lurer på hvorfor man ikke får svar (erlik null interesse), men vil man egentlig vite det? Er neppe bra for selvtilliten å få høre at "sorry, du er for støgg!" :D

Skjult ID med pseudonym Tjall fr. 19 jan. 2007 21:21

Er helt enig med førstemann her. For meg virker det litt bortskjemt å ikke svare på hyggelige henvendelser - så mye oppmerksomhet får man ikke her i verden at man ikke kan sette pris på den man får og være høflig (om enn avvisende) tilbake.

(kvinne 41 år fra Hordaland) fr. 19 jan. 2007 23:12 Privat melding

Jeg prøver bevisst å svare "alle" som sender meg meldinger, uansett hvor usaklige de er ;-)
Men som du sier det er jo rimelig enkelt å hake av ikke int så er en ferdig med det.
Jeg gjør det...synes det er like greit å være ærlig...forventer at andre er det mot meg så.....

Lykke til videre! Ikke gi deg på tap ;-)

(kvinne 41 år fra Hordaland) fr. 19 jan. 2007 23:13 Privat melding

Og hvorfor er alle anonym her? Det er et annet godt spørsmål!

(mann 51 år fra Oslo) lø. 20 jan. 2007 04:57 Privat melding

Å krysse av på ikke interesant er jo også ett svar. Det er bedre det enn ikke noe respons i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym The grudge lø. 20 jan. 2007 13:28

Takk for gode innspill alle sammen! FrøkenGlad, jeg fåt heldigvis noen trivelige meldinger også, men [gutt24] det er kjedelig når det bare er pjatt. Da er jeg habil til å mene det samme som FrøkenGlad, nemlig at man kan huke av for "Ikke interessant".

Men vi gutta sirkler kanskje inn mot de flotteste damene med en gang, og jeg regner med at noen av disse utvalgte mottar like mange henvendelser daglig, som tante Olga mottar julekort i jula... Og julekort kan man jo bli lei av etter hvert, for hvem bryr seg vel om at Gertrude har fått nye julegardiner på kjøkkenet :-) Men, litt hybris i hverdagen skader kanskje ikke alt for mye, selv om det tidvis lukter brente vingestusser, og at landingen blir litt tøff!

Hilsen The grudge, som ingen liker. Ok da, som noen liker, bare ikke fotomodellene :-D

Skjult ID med pseudonym jente30 lø. 20 jan. 2007 15:31

Kanskje litt vel hjerterått å hake av for "Ikke interessant", det gjør ikke jeg hvis jeg får en melding av noen jeg ikke er interessert i ihvertfall. Men jeg er enig i at det er bedre ikke å svare enn å begynne å forklare at "sorry, du er ikke min type" osv. Jeg tar det ihvertfall ikke personlig i det hele tatt om noen jeg skriver til, ikke svarer. Hallo, jeg har jo aldri møtt fyren engang, og har liksom ikke rukket å engasjere meg så veldig... Da vil jeg heller ha taushet enn "beklager, jeg synes ikke du er pen nok" eller liknende ting som ikke akkurat gjør at selvtilliten strutter... :)

Skjult ID med pseudonym Tjall lø. 20 jan. 2007 18:27

Hmm - kanskje burde sukker ha en boks som sa om man forventet svar eller ikke. Det løser jo problemet om man ønsker tilbakemelding eller ikke på en henvendelse :)