Alle innlegg Sukkerforum

Ulveangrep igjen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym katte sø. 17 april 2011 17:10

To ulver skal ha angrepet en kvinne med barnevogn og hennes hund.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4096488.ece

Velg en sak med etablerte fakta, men der folk har tilknyttet vidt forskjellige tanker og følelser til temaet.
Se hvordan dette former virkelighetsbildet deres.
Skjedde dette eller skjedde det ikke?
Interessant, ja? :)
(Spørsmålet vil nok ikke bli besvart, og tråden vil definitivt flyte ut)

Skjult ID med pseudonym Frankhj sø. 17 april 2011 17:26

Her var det vel *hunden* som ble angrepet? Hadde de ikke hatt med seg hund, hadde antakelig de to ulvene funnet dem totalt uinteressante?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 17 april 2011 17:48

Jepp, Frakhj. Ikke bare uinteressante, men de hadde skygget banen. Ser at Aftenposten formulerer seg på samme måte som deg, TS. Det står også: "Hunden ble drept av ulveangrepet, men kvinnen klarte seg og tilkalte politiet."

Kvinnen "klarte seg"? Hun ble da vitterlig ikke angrepet! Ulven gjorde et ufall mot henne, står det.... Hva skal det bety? Å snakke om å klare seg uten å bli bitt er drøyt rent journalistitsk.

Ja, ulv er farlig for hunder og sauer. Nei, ulv er ikke farlig for mennesker.

Nok en ikke-sak som selger! (Husk at det er feiretid og halve redaksjonen er bortreist ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 17 april 2011 18:05

Synes nå likevel at de burde gjøre noe med de to ulvene. Ikke skyte dem, men kanskje fange dem, bedøve dem og skremme vettet av dem når de våkner opp med skriking, skudd i luften og kanskje også en flokk store gneldrende bikkjer (litt usikker på den siste siden ulvene i verste fall kan komme til å angripe disse, men 5-6 huskyer eller rottweilere burde nok være mange nok og store nok til å skremme to ulver). Disse ulvene er åpenbart ikke redd for mennesker overhode når de angriper en hund som er ute på tur med eieren og tilsynelatende gjør skinnangrep mot dama med barnevogn for å advare henne om å holde seg unna, og det er ikke bra. Vi bør kunne ha rovdyr i dette landet, men det ER faktisk et problem når de mister respekten for mennesker. Det er bare tull at ulver aldri har angrepet mennesker. Det har de, i det minste i andre deler av verden som i Nord-Amerika, India og Russland hvor de er mer vanlige enn her, det er bare svært sjeldent at de gjør det.

Skjult ID med pseudonym Lillith sø. 17 april 2011 19:01

Eller så har det aldri vært noe ulveangrep i det store og hele.. er bare denne kvinnens ord for at hunden ble drept.. med mindre det faktisk erblitt funnet bevis da.. er ikke første gang det blir diktet opp en historie om rovdyr..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 18 april 2011 11:13 Privat melding

Jeg tror heller desverre de drepte sin egen hund og den var gammel osv...alltid jakthunder som møter slike skjebner...helt forjævlig.

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 18 april 2011 14:21

jeg tror disse ulvene er ikke-vestlige-ulver. Det er jo typisk at de skal komme seg til norge og overfallsangripe damene våre!!