Alle innlegg Sukkerforum

Er det mulig??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kleptoman sø. 17 april 2011 18:48

Fikk ett gult hjerte av ei her inne, gav ett tilbake, så til slutt fikk jeg en meld av henne, så vi har sendt en hel masse etterhvert, så bytta jeg profilbilde, så plutselig får jeg ikke svar!!
er det mulig???

Skjult ID med pseudonym Frankhj sø. 17 april 2011 18:51

Oh yes.. Har du bare profilbilde eller har du bilder i albumet også?

Skjult ID sø. 17 april 2011 18:52

Jeg kan bli litt fornærmet hvis noen forbedrer profilen sin mens jeg skriver med dem, rett og slett fordi jeg selv alltid kun skriver med en. Det kan jo tolkes litt som at du prøver å tiltrekke deg flere, og at hun egentlig ikke er så interessant.

Skjult ID med pseudonym kleptoman sø. 17 april 2011 18:52

har en del bilder i albumet også! hehe
hvis ikke så skulle jeg ikke sagt noe :P

Skjult ID med pseudonym Frankhj sø. 17 april 2011 18:56

Da burde hun jo ikke bli overrasket selv om du bytter profilbilde :P

Støtter teorien til skjult ID over her - det er mulig hun tror du er på jakt etter interesse fra andre mens du skriver med henne. Du får finne på en unnskyldning og sende ("Men jeg bytter profilbilde hver søndag, altså! Fast rituale!") - eller noe i den dur :)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 17 april 2011 18:56

@skjult ID

Jeg har også skiftet ut profilbilde, selv om jeg ikke er aktiv annet enn på forum her inne, og det ble tolket på samme måte som du gjorde. Kall meg naiv, men jeg tenkte ikke i den banen i det hele tatt, man må jo få lov å bli lei bildet sitt uten å ha baktanker med det ;)

Skjult ID med pseudonym Gaupå sø. 17 april 2011 18:58

Akkurat det med å legge mye i skifte av profilbilde... Det er da ikke utenkelig at det blir gjort for den du skriver med heller? Så å tolke det i verste mening automatisk er litt merkelig, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym katte sø. 17 april 2011 18:59

Ja, her er alt mulig :)

Skjult ID med pseudonym tonetroll sø. 17 april 2011 20:30

Det er visst mange uskrevne regler her inne jeg verken kan eller forstår... Det analyseres over ting jeg aldri i verden ville ha tenkt over. Kanskje jeg burde begynne med det?

Skjult ID med pseudonym utro sø. 17 april 2011 20:33

@ TS
Ja, for når man setter gule hjerter på hverandre, ja da er man lizzm forlova... Jeeeez

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 18 april 2011 11:13 Privat melding

Tror alt er mulig her inne, jeg... Tror man må være innstilt på det meste, både her og ellers.

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 18 april 2011 11:19

Kan noen vennligst skrive ned alle disse reglene og normene som tydligvis eksisterer her inne? Så kan man få lest gjennom disse ved innmelding. På forhånd takk.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 18 april 2011 11:23

Det sier seg vel selv? Om du har delt informasjon med en person, fortalt masse om hva du gjør og liker... og deretter legger ut denne informasjonen på profilen, så sier det seg selv at du ikke har tenkt å fokusere på den du skriver med, men ønsker deg flere treff og flere interessenter.

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 18 april 2011 11:28

Jeg endret profilen min dagen etter en date... daten var helt grei, og jeg tenkte egentlig å treffe ham en gang til om han ville...Og det gav han inntrykk av på melding etter daten at han ville. Men av en eller annen grunn endret jeg all teksten, tenkte ikke over det. Så kom melding om at han hadde tenkt litt og mente vi ikke passet sammen likevel... hehe, jepp ser den...

(mann 38 år fra Vestfold) ma. 18 april 2011 20:10 Privat melding

Jeg tror det er veldig enkelt å overanalysere ting her, man må ta det litt med ro, ikke kjøre på med hjertet på utsiden skjorta.

Du kan jo eventuelt spørre om hun vil bli med ut på en date? eller enda bedre en uhøytidelig kaffe. Gi henne noen valg som svar:

F.eks.

[Hei, vil du bli med å ta en kaffe til fredagen?

Og for å gjøre det enkelt så har jeg tatt meg friheten til å skrive ned noen svar for deg.

1. Passer ikke til fredagen, men gjerne en annen dag?
2. Nei passer ikke til fredagen, jeg skal gre katten min da!
3. Hvem er du?
4. Ja gjerne, hvor kunne du tenkt deg å ta den kaffe'n? Og nei jeg er ikke psyk, jeg må gre katten min innimellom og noen ganger hender det at det blir en fredag.
5. Nei

mvh]

Hvis meldingen blir lest og ikke svart så er det bare å flytte seg til neste individ. Tror ikke det hjelper og kjøre på med mange meldinger hver dag..... ;p

LØKKE TE!

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 19 april 2011 20:59 Privat melding

Denne tråden fikk meg til å le.
Jeg synes det virker forferdelig overtolket hvis man blir fornærmet av at en man prater med har byttet profilbilde.
Om personen hadde forandret profiltekst og fortsatte å prate med meg, så hadde jeg heller ikke brydd meg. Jeg ville bare lest over profilen hans en gang til, og sjekket om det var noe nytt interessant, eller noe som "angår" meg.
Det eneste som kunne fått meg til å tenke at noen mista interessen for meg, er hvis personen faktisk forandrer atferd og slutter å ta kontakt med meg. Hvis personen fortsetter å ta kontakt så synes jeg det er logisk at vedkommende ikke har mistet interessen....

Tross alt, alle medlemmer er her fordi de ønsker å sjekke markedet, og det tar tid å bli kjent med folk. Jeg synes alle har lov til å prate med flere samtidig, og jeg synes ikke det er noen grunn til å forvente at en person er trofast når vedkommende ikke kjenner deg engang. Forpliktelsene kommer når man faktisk er et par, evt venner utenfor sukker.no.