Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym hadetbra sø. 17 april 2011 21:08

Nå gir jeg dere opp. Dette er en farvel tråd...

Jeg blir så lurt av dere jenter. Hele tiden blir jeg lurt. Det analyseres og evalueres og føles og fjases og tulles. Er så sliten av alle opp og nedturene sukker gir meg. Så mange ganger jeg har sittet der på første daten, og andre og tredje daten- Gitt så mye av meg selv, fått forhåpninger, blitt skuffet, sikkert skuffet tilbake. Investert masse tid, ord og følelser..for å sitte igjen med ingenting....

Tro at denne gangen stemmer det nok..for så å oppdage, at det ikke stemte allikevel..nullstille meg for å starte på nytt... nei jeg får heller bli singel en stund til. og vente på å bli sjekket opp i kassekøen på kiwi nedi gaten her.

så hadet bra sukker... gidder ikke mer.

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 17 april 2011 21:14

uffda trist å høre:/ on the bright side kansje d dukker opp ei skikkeli søt ei i kassa på kiwi! utrolig hvor man kan møte masse bra folk har jeg erfart :) uansett, lykke til :D ønsker deg alt godt :)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 17 april 2011 21:28

Er det bedre i RL, da?
Hvorfor ikke satse på menn først som sist? :)

Skjult ID med pseudonym Hallifax sø. 17 april 2011 21:34

hahaha...dagens mest meningsløse tråd, graturlerer. Bedre lykke på den andre siden da;)

Skjult ID med pseudonym hadetbra sø. 17 april 2011 21:35

Det staves gratulerer :-)

Skjult ID med pseudonym Leelaa sø. 17 april 2011 21:38

Er redd enkelte legger alt for mye i dette Sukker-universet...

Skjult ID med pseudonym Smårar sø. 17 april 2011 21:42

Jeg tror det er veldig fint å ta en pause i blant.

Denne absurde syntesen av drømmer, varme, glede og kald kynisme er til å bli gal av, dersom en holder på for lenge. Det gjelder å finne seg en kjæreste før en blir for kynisk, og ta en pause når en merker at en er på vei til å bli det. Bruk energien på noe annet for en stund. Dra på en kul tur eller noe, og la jentene bli igjen hjemme og spille dating- og følelsesrulett.

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 17 april 2011 21:46

@leelaa

enig, og virker som noen "bare" bruker sukker og ikke resten av verden og da er d klart blir d jo litt mye press på et stakkars lite skravle nettsted :P :) og tror kansje enkelte legger litt mye press på seg selv og? er mange som stresser sånn med å finne noen og hele den greia.....nei da er d bedre å være litt tilbakelent til hele greia og ikke være så seriøs :) syns vertfall jeg :)

Skjult ID med pseudonym Blondie sø. 17 april 2011 21:47

Ønsker deg lykke til:)

Vil også legge til at det er vel ikke bare jentene her inne som spiller og lurer. Nok av menn her inne som tar del i det spillet også.

Skjult ID med pseudonym Leelaa sø. 17 april 2011 21:48

Det skal jo bare være et ekstra alternativ,ikke det eneste:) Tror de som tenker som oss @missi,er de som virkelig får utbytte av sukkerspinnet ;)

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 17 april 2011 21:53

@leelaa

helt enig det tror jeg også, sukker er jo bare et ekstra krydder i hverdagen ;)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 17 april 2011 22:07

Enig med Leelaa. Jeg ser på Sukker-damene kun som ett tillegg :o)

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 17 april 2011 22:11

til TS.

Du må ikke tenke at du blir lurt. Du har fått kontakt med damer og både de og du selv har vurdert om dere har hatt " noe" mellom dere. Det at det ikke klaffer betyr ikke at du har blitt lurt. Her gjelder det å vær optimist men ikke glemme hverdagen og de mulighetene den byr på . Lykke til utenfor Sukker. Ikke vær bitter nå. Den som intet våger intet vinner:-)

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 18 april 2011 11:21

@ Driver: :P

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 18 april 2011 11:37

Nå har jeg endelig funnet en framgangsmåte som gjør det mindre frustrerende å være singel over tid. Jeg RINGER i stedet for å vente på PiP PiP - lese melding og måtte tolke i det uendelige. Jeg har begynt å spørre rett ut hva de vil og ønsker. Om jeg skremmer noen, gjør det ingenting. Jeg har kastet bort alt for mye tid på å vente, gå rundt grøten og lure. Det kan da ikke være vanskelig å vite å man vil SE noen igjen eller ikke??!! Det er ikke giftermål jeg spør om... Jeg tåler dessuten avvisninger fint, så for meg er dette bedre og mer effektivt. Sterkere føler jeg meg også. Fordi jeg vet nesten ingen tør å ringe i våre dager... hehe.

De fleste av oss er så forsiktige og sjenerte og redde for å tråkke feil, at det meste sklir ut i sanden. Alle sitter på hver sin tue og håper at andre skal finne oss og ta oss med storm... uten å bidra. Jeg kan godt ta initiativ. Men fra nå av skal i alle fall jeg være tydelig og kreve tydelighet tilbake.

Skjult ID med pseudonym hadetbra ma. 18 april 2011 11:55

@binders. Er sånn jeg og gjør ting, men er på en måte lei av å investere så enormt mye,"bære" tingene..for så å ende opp med...Nada.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 18 april 2011 12:16

Ja vel, men hvordan kommer du til de store investeringene, hvis du ikke får tilbake tilnærmet like mye underveis?
Og om begge gir, men ting skjærer seg, så handler det vel ikke om å bli lurt? Da er det vel begges tap?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 18 april 2011 12:17

Kjære trådstarter.

Du har endt opp med en ting om ikke annet:

Din bevissthet rundt dette med nettdating og hva dette gjør med deg, din integritet og din evne til å se at du trenger en pause for å bevare det mest dyrebare ved deg: Følelsene dine og den du egentlig er. Dette kan ingen ta fra deg.

Det kan hende du akkurat nå føler at du har mistet masse, tapt tid og investert mer enn du har fått tilbake. Men hvorfor har du gjort dette? Jo, fordi du har troen på kjærligheten! Og vet du hva? Det er det slettes ikke alle som har klart å bevare i seg gjennom tiden sin på sukker.

Så gratulerer! Synes du virker som "hel ved" og jeg gledes over å lese nettopp det i ordene dine.
At det finnes menn som tenker som deg gir slike som meg håp om at kjærligheten finnes for oss alle :-)

Skjult ID med pseudonym lanounge ma. 18 april 2011 15:27

Det er desverre ingen menneskerett å få seg en kjæreste..

Men trist at en skal bli så deprimert og kynisk av Sukkerdating!
Hmm..livet er vel ikke så fælt som singel heller da!
Hvorfor ikke ta datingen og flørtingen for det det er..og slutte å legge så veldig mye i hver eneste date?
Gå ut-treff damer-le og ha det gøy!
Tror at både livet og datingen ville blitt bedre da!

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 18 april 2011 15:33

Problemet er når de som virkelig vil ha kjæreste stadig møter de som bare vil ha krydder til en ellers perfekt singel-tilværelse!

Kunne vært fint om "kjæreste" var noe man kunne krysse av på at man ønsket seg eller ikke. Flørt som kan utvikle seg, betyr jo alt og ingenting.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 18 april 2011 15:33

Men er det å bli lurt å dra på første, andre eller tredje dates, for så å finne ut at man ikke passer sammen?

Jeg er litt nysgjerrig på å vite litt nærmere på hva som ligger i "å bli lurt"....

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 18 april 2011 15:38

Er vel sjanser for at TS mente de passet sammen nå siste gang... tror du ikke, Taz?
Og når ting ikke går som man vil og håper kommer skuffelsen. Naturlig. Men jeg stusser også litt på hva som ligger i å bli lurt. Kanskje du lurer deg selv ve at du "tar av" litt for tidlig? Kanskje det er det du må jobbe med? (den oppfordringen var helt klart til meg selv også).

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 18 april 2011 16:06

Ser at noen sier at sukker er et "krydder i hverdagen"..........noen som har penger de trenger å få brukt opp??!!

Skjult ID med pseudonym KEH ma. 18 april 2011 16:58

Det som er rart er at oppriktige, oppegående og flotte jenter ofte faller for kyniske menn som mangler respekt for andres likeverd. Attraktive mennesker går av og til i fellen med å betrakte andre som ting og forbruksvare. Mens menn som innehar inderlighet og et ærlig ønske om å finne sin true love etc blir sett på som svake, uspennende eller noe sånt.. Sånn er livet.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 18 april 2011 17:02

@Strings

er nå vell bare sånn at det er masse andre måter å møte flotte mennesker på og så er bare sukker en litt ekstra ting mange flotte gutter å møte ute på byen, på toget, på gata, på treniingsentre osv osv osv :):))) Men har da vært på date med hyggelige gutter herfra og..jeg har selv krysset av på flørt som kan utvikle seg for jeg har ikke no hast og tar ting med knusende ro ser ingen grunn til å stresse rundt liksom :) Det som dukker opp d dukker opp!

@lanounge

nemlig! trenger jo ikke ta ting så seriøst! sånne gutter skremmer i vertfall meg bort fort :P