Alle innlegg Sukkerforum
(mann 36 år fra Oslo) ma. 18 april 2011 12:57 Privat melding

hei jeg har vært på sukker siden desember og har ikke fått noe nappp og når jeg skriver så får jeg ikke svar fra alle damene så jeg føler at ingen vil ha meg

Skjult ID med pseudonym Knarfen ma. 18 april 2011 13:25

Forsøk med et profilbilde der du smiler?

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 18 april 2011 14:00 Privat melding

Det at du ikke får svar fra alle damene er helt normalt. Mange skriver at du skal sende melding om du lurer på noe, men de sier ingenting om at de kommer til å svare på den meldingen. Det er også folk her som har vært her inne i et par år uten å få napp, ettersom de selv har fortalt, så ikke forvent FOR mye.

Bildet ditt har ganske lav kvalitet også. Noen websider bruker en dårlig metode på å forminske veldig store bilder, så du burde kanskje redusere bildestørrelsen til en lavere oppløsning før du sender det til websiden.
Kan også være et dårlig kamera. Du ser at bildet blir litt merkelig fordi steder som egentlig skulle vært helt klare, som for eksempel øret ditt, blir i steden hakkete. og det gjør også ansiktet ditt mer utydelig. ihvertfall i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym kleptoman ma. 18 april 2011 18:09

eller forsøk å sende til en dårlig profil, så får du kanskje ikke svar da heller, da skjønner en at noe er stein hakkende galt her.....

på byen/ellers får en kontakt med pene jenter, her får en ikke svart fra normale en gang

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 18 april 2011 18:25

Jeg kjenner meg igjen Ehtis, og vi er i samme alder. Det er jo sånn at gutta tar mest initiativ her inne, og dersom det blir for mye initiativ på en gang, så klarer ikke damene å respondere på alt.

En gang fikk jeg svar etter tre uker, og det ble et veldig hyggelig bekjentskap. Det var ikke det at hun ikke likte meldingen min eller meg, men at hun rett og slett ikke orket å ha så mange samtaler gående på en gang. Sånn er det bare.

Det er bare en resept, når sukker ikke er gøy lenger: Logg ut, og kom tilbake når du kjenner at livet er gøy igjen. Jeg har i hvert fall erfart at sinnsstemningen min skinner igjennom, og at det er lettere å oppnå kontakt når jeg koser meg med skrivinga.

Mange damer opplever å måtte avvise flotte menn hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Lillith ma. 18 april 2011 18:34

Ha... det at det er sånn at det er gutta som tar mest initativ her inne er bullshit!!! spør du meg.. gi meg en mann som tør å skrive en ordentlig melding sier jeg bare.. ikke bare hjerter eller flørt... eller setningen har du det bra?

Skjult ID med pseudonym Whatevva ma. 18 april 2011 18:36

Skriver under på den Lillith....

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 18 april 2011 18:37

Man burde jo svare folk det er klart, men ingen kan tvinges til å like hverandre :)

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 18 april 2011 18:43

Her har du en, Lilith.

Jeg skriver mange setninger, selv om jeg ikke ser noen tendens til at det er de mest forseggjorte førstemeldingene som blir besvart.

Ett tips til damer som vil ha meldinger: Lag profiler der det er noe å ta tak i. Skriv om bikkja di, hamsteren din, oppussingsprosjektet, hva som helst, bare ikke generelle standardformuleringer som "Venner beskriver meg som blid og sprudlende" eller "Jeg liker å være i aktivitet, men kan også slappe av på sofaen".

Skjult ID med pseudonym Lillith ma. 18 april 2011 18:51

Jeg har en passelig lang profil som bør gi nok av ting å ta tak i.. og det er svært få som skriver om for eksempel husdyrene sine.. de fleste har rene beskrivelser av seg selv... men jeg har da jaggu klart å skrive meldinger fordet.. For det kan jeg faktisk skryte på meg.. at jeg ALDRI.. har brukt hjerter eller flørt:-)

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 18 april 2011 19:04

De flørtene skjønner jeg meg ikke på. Skjønner ikke hva som er så romantisk med deformerte hamstre, men hjerter synes jeg er koselig. Det følger som regel med en melding, eller jeg bruker det for å lett finne igjen vedkommende, dersom jeg ikke har tid til å skrive melding akkurat da.

Husdyr var bare et eksempel. Men nå er det sånn at du er kvinne, og jeg er mann, og en mann må skrive langt flere meldinger for å oppnå kontakt enn en kvinne. Da er det ikke så rart at mange gir opp, særlig dersom de opplever det samme som meg, nemlig at det er nesten like mye respons å få på hjernedøde tullemeldinger som meldinger en legger litt innsats i. Bottom line er at jenta tar en rask vurdering av profilen, og vender tommelen opp eller ned i løpet av et par sekunder. Liker hun det hun ser, så får jeg svar. Liker hun det ikke, så hjelper det neppe at jeg har skrevet en koselig melding.

Skjult ID med pseudonym Lillith ma. 18 april 2011 19:19

Ikke trekk forhastede konklusjoner @smårar.. jeg vil faktisk si det stikk motsatte.. alle de jeg har tatt kontakt med og som atpåtil skriver at det er bare å ta kontakt hvis man lurer på noe eller ikke vent på at de skal ta initativ... Vel sånne har jeg blant annet skrevet meldinger til og de gidder enten ikke å titte innom profilen min engang.. hvertfall ikke svare.. men da er vi vel kanskje på det hyllesystemet som er beskrevt i en annen tråd.. hva vet vel jeg.. men poenget er at det fins nok like mange menn som gjør akkurat det samme som dere skriver at kvinner gjør...

Skjult ID med pseudonym Lillith ma. 18 april 2011 19:38

Fordi ingenting er vel så tiltrekkende som et smil... og det tar dere ca to sekunder.. Må vise frem tennene vettu så man får sjekket de også.. :-) råtne tannstubber eller generelt dårlig vedlikehold av gebisset må være skrekken... grøss

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 18 april 2011 22:00

Jeg havnet vel litt i generaliseringsfella der. Det beste er nok å skrive i vei, så lenge det er gøy, og la det være når det ikke er gøy, og ikke minst huske på at det er en profil som blir oversett, og ikke du.

Det hyllesystemet tror jeg ikke noe på. Men det er nok sånn at folk som ser bra ut har lettere for å få oppmerksomhet, og drukne litt i meldinger. Jeg tenker som så, at det gjelder å forsøke å slå an noen strenger i en melding, og så får dama vurdere om hun synes det svinger eller ikke. Min erfaring er at de som svarer og ikke svarer ikke lar seg klassifisere i et hyllesystem.

Men dette med smil var en god ide. Problemet er at jeg ikke klarer å liksom-smile, i hvert fall ikke med tenner, uten å se ut som en gal morder.

Skjult ID med pseudonym Jack ma. 18 april 2011 23:06

Haha, jag har samma problem. Väldigt svårt att fejka ett naturligt icke sinnesjukt leende! Inte för att det är naturligt för mig att le sinnesjukt... alltså.

(mann 39 år fra Oslo) ma. 18 april 2011 23:15 Privat melding

Men dere må jo ikke fake smilet.

Dere må tenke på noe artig, eller på *noen* som får dere til å smile. Så forte dere å løpe inn på badet og ta bilde i speilet! ;P

Skjult ID med pseudonym Kim ti. 19 april 2011 01:00

@Frank Hehehe, slik som du har gjort? ;)

Skjult ID med pseudonym Frankhj ti. 19 april 2011 12:15

Ja, nesten - men det var i garderoben på jobben og uten speil :P

Skjult ID med pseudonym Whatevva ti. 19 april 2011 12:21

Et lite tips til TS er å skrive noen annet i førstemailene enn komplimenter mht utseendet på jenta...hva skal man som jente svare på mailer om at "du er fin etc"....klarer aldri å svare på slike mails jeg.