Alle innlegg Sukkerforum

Ting du ikke skriver på profilen din...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tufsla ma. 18 april 2011 15:30

Jeg starter...

At jeg har en lang liste med helseplager:

Hørselshemmet
Synshemmet
Periodontitt
Astma
Lungesykdom
Allergi
Diabetes

Tror ikke det er verdens største sjekketriks, selv om jeg vet at ingen av delene preger meg mye...

Skjult ID med pseudonym Larsa ma. 18 april 2011 15:37

Jeg er glad i å spille dataspill
Jeg bor i studenthus
Har forsåvidt allergi også, men er mye som skal inn på profilen før jeg setter opp gresspollenallergi der !

Skjult ID med pseudonym Pumpkin ma. 18 april 2011 17:01

At jeg har hengepupper og biter negler.

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 18 april 2011 17:04

@lars

haha har og gresspollen allergi :P men driver da ikke å outer d på profilen heller...er jo ikke akurat sånn man gjør d i den virkelige verden " hei jeg heter missi og jeg har gresspollen allergi har du ?? " xD

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 18 april 2011 17:22 Privat melding

@Larsa

Det ville jo vært helt latterlig om hovedinteressen din er å spille dataspill også skriver du det ikke i profilen.
Om du da ikke er ute etter en bimbo og ikke har noe imot å bytte hovedinteressen mot et forhold med en bimbo, da.....kan bare snakke for meg selv når jeg sier dette: never.gonna.happen.

Om noen lyver til meg om viktige ting på profilen, så møtes vi etterhvert til 1. eller 2. date og får vite viktige ting som skulle kommet frem tidligere, så vil jeg føle meg ganske så svindlet.

Er ikke fullt så ille om det kommer frem i chatting før dating, da.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 18 april 2011 17:34

Jag tror jag skall ta med det i min profil , att jag inte har hengepupper !

Finns mycket jag inte skrivit men allergi kan faktiskt vara ett skäl att man inte tar kontakt . Onödigt att leta upp det man är allergisk emot , till exempel damer som bara vill ha ens kropp men struntar i pengarna.

Skjult ID med pseudonym Larsa ma. 18 april 2011 19:37

@Rabagasto Du har rett i det, men nå er faktisk ikke hovedinteressen dataspill heller, bare en interesse på lik linje med andre, men dog en jeg ikke velger å fronte. Kanskje er dette "dårlig gjort" men samtidig så tror jeg at dataspill er et rødt flagg hos de fleste jenter. Selv om de sitter 3 timer for tv`en mens jeg spiller selv.
Problemet er at dataspill og forsåvidt spill generelt (brettspill som risk) har fått et nerdestempel, og når de leser dataspill, ser de for seg en svett nerd som spiller World of Warcraft 10 timer om dagen uten sosialt liv eller antenner.

Tror ikke jeg er den eneste her inne som velger å ikke fronte en eller flere av sine interesser.

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 18 april 2011 19:42 Privat melding

hehe. der beskrev du nesten den jenten jeg leter etter.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 19 april 2011 02:42 Privat melding

At jeg har pacemaker ;O) ...
For det er så mange som ikke vet hva det faktisk innebærer.. ;p
Fleste tror man har dårlig hjerte og kolesterol.. meeen.. tror folk skal ta seg en runde på wikipedia da..
Så derfor skriver jeg ikke om det.. Gøyere når folk møter meg og jeg sier det,, folk blir jo paff.. moro med paffe folk ;)

Skjult ID med pseudonym frk. sær ti. 19 april 2011 04:38

Har ME, men skriver ikke det i profilen... Det får de først vite hvis de er interessert i å bli kjent, ett sted mellom første og andre date ;)

Skjult ID ti. 19 april 2011 07:05

Da er vi i samme båt frk. sær! Men jeg fronter mitt i første eller andre telefonsamtale. Skremselstaktikk, om du vil. Skal de springe, er det bedre at de springer FØR jeg har brukt tid og kalorier på å møte dem.

En venn med MS skrev fakta i første linje i profilen. Han er nå lykkelig i langvarig forhold.

En jeg nylig ble kontaktet av hadde skjult alt som skjules kunne, være seg MSdiagnose, oppfucket økonomi, avhengighet av exen og hennes valg i ett og alt, manglende utdannelse, manglende ambisjoner, midlertidig bosituasjon som ikke rommer barna hans osv. osv.

For ikke å snakke om alle disse som glemmer å fortelle at de er gift....

Joda. Mye man kan skjule. Men jeg gidder ikke. Jeg har kun ett skjelett jeg kunne ha valgt å skjule, men jeg finner det betraktelig enklere å klaske det i bordet så fort som mulig. Og jeg forventer samme åpenhet og oppriktighet i retur! Det handler om respekt for det mennesket som vurderer å involvere seg i deg!

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 19 april 2011 09:59 Privat melding

Profilen er jo "salgsannonsen" her inne. Hvis man utelater vesentlige ting så burde man hvertfall si noe om det når man begynner å snakke med noen. Jeg ramser ikke opp alle mine dårlige egenskaper i profilen. Det tror jeg er gjengs for mange. Tror det er derfor vi regelmessig får sutretrådene om glansbildeprofiler, hese-blese-aktiv-profiler og annet :)

Men åpenbare ting man bør si, er f.eks. at man er gift og kun søker et uforpliktende fysisk forhold. Lureri og lek med andre menneskers følelser er ikke greit!

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 19 april 2011 11:37

Jeg har nikkelallergi! ellers har jeg null rariteter... utenom at jeg svimer av innimellom hehehe..det pleier jeg informere om etterhvert så ingen trenger få panikk og tror jeg er død...
En annen ting er at mange tror jeg er så søt og snill....Men det er jo deres problem;))

Skjult ID med pseudonym floffen ti. 19 april 2011 13:31

Oppfattes det som negativt for dere damer at en voksen mann ikke har lappen på bil og at han leier leilighet?

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 19 april 2011 14:05

@floffen

nei for bor du feks i by og ikke trenger lappen hvorfor skulle du gidde å kaste mange penger i dass på noe du ikke trenger ? og d at du leier leilighet er da heller ikke noe negativt man MÅ jo ikke på død og liv eie sitt eget :)

Skjult ID med pseudonym man hore ti. 19 april 2011 14:15

At jeg har blitt avvist og blitt dumpet en gang for mye av jenter jeg har forelsket meg i og elsket, og derfor trolig er redd for å binde meg eller gi for mye av meg selv. Så nå bare knuller jeg rundt på det jeg kan, og jenter er enten kun venner, ONS eller kortvarige flørter, men aldri langvarige kjærester. Det har pågått i årevis. Men jeg lever jo fortsatt med et lite håp om at jeg en eller annen gang skal like en jente godt nok, og hun meg, til at jeg er villig til å prøve igjen da, skjønt har vel egentlig begynt å gi opp.