Alle innlegg Sukkerforum

Spot the player...hoho!

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) ma. 18 april 2011 22:01 Privat melding

Sakset fra Nettavisen;

Enten du er på jakt etter drømmemannen, eller har funnet han, så kan det være vanskelig å få svar på om han noensinne vil ønske å gifte seg. «Kanskje..», «Må du vite det nå?» eller «Det vil framtiden vise», er kanskje svar du får på direkte spørsmål på dette?

Uansett, her er triksene for å avsløre om han noensinne vil komme til å gifte seg: http://www.side2.no/samliv/article3129636.ece

Så kan vi jo se hvor mange av hvert kjønn som kjenner seg igjen ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 18 april 2011 22:02

Så kan vi se hvor lang tid det tar før Sukker sletter dette, siden det er en link til en konkurrerende tjeneste der.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 18 april 2011 22:10

Er Match en aktuell/seriøs konkurrent, altså? :)

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 18 april 2011 22:12 Privat melding

gifte seg? lever vi på 1800 tallet, eller? Man kan leve helt utmerket med hverandre uten å måte ty til religiøse ritualer

og jeg har testet konkurrentene. Sukker har ikke noe å frykte, akkurat...

(mann 39 år fra Oslo) ma. 18 april 2011 22:22 Privat melding

Alltid artig med disse sjekke/date-artiklene på Side2.no som de kun har kopiert og oversatt fra ett eller annet amerikansk nettsted.

Jeg er ytterst skeptisk til at erfaringer og undersøkelser fra amerikansk dating uten videre kan overføres til norske forhold!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 18 april 2011 22:23

Det er mye piss der, det er sant, men akkurat denne her var ganske riktig...synes nå jeg, uten at jeg har vært på motagende ende av slike karer :-p

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 18 april 2011 22:40 Privat melding

Enig i at match ikke akkurat er noen stor konkurent til sukker...helt klart beste sia i forhold til de andre syns jeg :P

noe stemmer nok i den artikkelen en fin ting for oss jenter å se at det IKKE er en playboy er vertfall å se om han takler å sove sammen med deg og respektere at du ikke vil noe annet uten å bli snurt eller legge seg intill veggen å runke :P den der er alle veninnene mine helt klart enig om :P :) funker vær gang for å se om d er en skikkeli kar eller en surpump av en kar vertfall surpomp eller player ingen av delene er noe man vil ha så utelukka begge deler i en ting :P

for øvrig å gifte seg er vell alle jenters drøm...men den la jeg bort som 16 åring har ikke trua på å finne en kar å dele resten av livet med er jo et fåtall som får dt til :P

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 18 april 2011 22:43

Men missi, du må forvente at jeg prøver å pelle på deg et par ganger før jeg aksepterer en spoonekveld ;-)

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 18 april 2011 22:49

@ taz

Hehe pelling er lov bare du hører på "sjefen" ;)

*missi ser strengt på taz*

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 18 april 2011 23:07 Privat melding

"for øvrig å gifte seg er vell alle jenters drøm...men den la jeg bort som 16 åring har ikke trua på å finne en kar å dele resten av livet med er jo et fåtall som får dt til :P"

Merkelig hvordan folk mener at det å gifte seg er eneste måten å dele resten av livet dems med noen på.

Skjult ID ma. 18 april 2011 23:11

Synes det er merkelig hvorfor så mange her inne alltid skal uttale seg for alle av samme kjønn. Har aldri hatt noe ønske om å gifte meg, og kommer heller ikke til å gjøre det. Og tror man kan dele livet med noen likevel.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 18 april 2011 23:12

Vi får se hvor lenge du forblir sjefen *høhø*

*rull rundt!!*

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 18 april 2011 23:14

Uansett er jo det å gifte seg en bekreftelse på at man ønsker å leve livet sammen, enten man gir løftet til presten, imamen, byfogden eller vigsleren fra Human-Etisk Forbund. Og man skal ikke undervurdere hvor mange som faktisk holder sammen livet ut heller.

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 19 april 2011 00:12 Privat melding

@neptun

Det er nettopp det der som er latterlig. At folk mener et religiøst og fullstendig meningsløst rituale må til for å fortelle den du er er sammen med hvor mye hun/han betyr for deg. bare tull.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 19 april 2011 00:21

Én ting er at du ikke vil gifte deg, en annen ting er at du ser ned på og latterliggjør dem som velger det. Jeg aner ikke om jeg vil gifte meg eller ikke - men jeg har respekt for dem som gjør et annet valg enn det jeg (og min utkårede) gjør.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 19 april 2011 00:23 Privat melding

Det som er latterlig er at folk ikke kan respektere hverandre for hva de ønsker, selv om man er uenig. Forøvrig drar du strikken for langt når du sier at;

""At folk mener et religiøst og fullstendig meningsløst rituale må til for å fortelle den du er er sammen med hvor mye hun/han betyr for deg""

Jeg tviler sterkt på at de fleste føler at de må gifte seg for å fortelle hverandre hva man føler for hverandre, hvis de derimot gjør det, eller gjør det fordi de ønsker å markere sin kjærlighet for hverandre, hva er problemet? For de fleste er dette noe som betyr mye for dem, uavhengig av sermonitype. Hvem er du til å stille deg til doms overfor alle de som gifter seg bare fordi du synes kristendommen er tull og fantasi?

Selv har jeg i utgangspunktet ingen planer om et kirkelig bryllup, kan godt tenke meg et humanetisk da man kan ha den samme gode rammen rundt, uten det kristelige innholdet. Det betyr derimot ikke at jeg fordømmer og latterligjør de som gjøre det. Hvis det er viktig, og riktig, for dem, flott! Det gjør dem lykkelige og det er nå engang det viktigste her i livet.

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 19 april 2011 00:31 Privat melding

@Taz, neptun

Hver sine meninger. That's Life!