Alle innlegg Sukkerforum

Snill gutt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Q ma. 18 april 2011 23:19

Jeg ser at mange jenter her ønsker seg en snill gutt/mann!

Men har en snill gutt den rette kjemien? Den rette mystikken?

Det er mulig det ordner seg for snille jenter, men jeg har faktisk tilgode å se at det ordner seg for snille gutter.

Skulle ønske jeg var mer kynisk og jobber for å bli det!

Skjult ID med pseudonym HoundDog ma. 18 april 2011 23:21

Nice guys finish last. And all too often not at all. Don't be a nice guy!

Skjult ID med pseudonym Jack ma. 18 april 2011 23:22

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 18 april 2011 23:23

På hvilke(n) måte(r) jobber du for å bli mer kynisk?

Skjult ID med pseudonym man hore ma. 18 april 2011 23:28

Det ordner seg absolutt ikke for snille gutter. Ikke hvis det å være snill er alt du har å komme med. Jenter faller ikke for snille gutter. De faller for gutter som er kule, tøffe, suksessfulle, kjekke, cocky, har status og er vågale, men ikke snille. Snill er bare en bonus.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 18 april 2011 23:29

Men hvis man som snill bruker laaang tid på å komme ditt, så minsker jo sjansen for å få det lengste forholdet ;-)

Man får satse på kvalitet i årene man får!

Skjult ID med pseudonym man hore ma. 18 april 2011 23:35

Det hjelper ikke å bruke lang tid på å komme dit heller, ganske enkelt fordi omtrent ingen vestlige jenter vil gi deg sjansen til å bruke så lang tid hvis du ikke har noe mer å by på. Da blir du toppen en venn. Jenter fra for eksempel Øst-Europa og Asia vi ofte gi deg den sjansen, fordi de ofte har den innstillingen at kjærligheten vil vokse fram etter hvert, men vestlige jenter vil ha sommerfugler i magen og følelsen av å bli tatt med storm. Og da vil du i de aller, aller fleste tilfellene ikke komme noen vei med å bare være snill og en god og trygg familietype. Kanskje når du blir 50, ikke vet jeg, men ikke mens du er 20 eller 30 i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Jack ma. 18 april 2011 23:36

Tror många blandar ihop snäll med mesig. (om det nu heter så på norsk) Bara för att man är en snäll fyr behöver man ju inte vara utan andra personlighetsdrag som är mer eller mindre intressanta.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 18 april 2011 23:36

man hore ; Beskriver du deg selv nå, får bare ett inntrykk av det ; ) (man hore). En mann kan gjerne være kul, tøff, suksessfull i de rette tingene, som nødvendigvis ikke trenger å dreie seg om materialisme. Gjerne vågal, men ikke så cocky slik at han faller ned fra sin høye hest. Cocky med humor er best !

Men han skal også ha en porsjon med snille verdier : )

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 18 april 2011 23:37

Fremfor alt handler det jo om hvilke signaler man sender, og det er nok helt riktig at kvinner ikke tenner på menn som oser av dårlig selvtillit. Et tøft ytre og et "bad-boy-image" skjuler nok kanskje dette, men i lengden er det nok bedre å gjøre noe med seg selv - bygge opp sin egen selvtillit. Det er i hvert fall det jeg satser på.

Skjult ID med pseudonym Gurimalla ma. 18 april 2011 23:38

Min erfaring er at til og med de snille guttene viser seg å være like slemme.

Skjult ID med pseudonym Q ma. 18 april 2011 23:43

Jeg snakker ikke om et "bad-boy-image" eller noe sånt noe. Jeg snakker om at jenter liker gutter som liker gutter som leker med følelsene til jenter.

Skjult ID med pseudonym man hore ma. 18 april 2011 23:47

@ Vårblomst

Du skriver akkurat de samme tingene jeg mente, gadd bare ikke å utdype dem. Og glemte å skrive humor ja. Cocky uten humor og i det minste et snaev av selvironi fremstår bare som arrogant. Cocky med humor er en nesten uslåelig kombinasjon.

Skulle ønske at jeg beskrev meg selv, men det stemmer bare delvis dessverre. Det er en grunn til at jeg er her og ikke er sammen med en eller annen smart og smellvakker 25-åring hehe;)

Men det er en grunn til at bad boys likevel ofte drar flest damer, uten at de nødvendigvis er særlig snille. Det er massevis av jenter som forelsker seg i ganske slemme og egoistiske typer, og de vet ofte at gutta er slik selv, og likevel klarer de ikke å la være å fly etter dem. Snill er bare en bonus. De fleste jenter vil sikkert aller helst ha en fyr som er alle de tingene vi begge listet opp der OG snill, men de velger stort sett alltid en fyr som er kjekk, cocky, har humor og status - men er både egoistisk og ikke spesielt snill - over en fyr som bare er snill, men ikke spesielt kul, spennende eller morsom. Slik er det bare, det kan hvem som helst se i samfunnet rundt seg.

Skjult ID med pseudonym Q ma. 18 april 2011 23:53

Gir man etter å sier hva man føler, mister man rett og slett mystikken.

Derfor er det viktig å vise at man er interessert man ikke for mye.

Dette er noe man alltid bør gjøre selv om man ikke er veldig interessert, ellers mister man sjansen sin for alltid.

Rett å slett leke litt!!!

Skjult ID med pseudonym man hore ma. 18 april 2011 23:54

@ Gurimalla

Det er bare fordi du da har blandet sammen det å være snill og det å være feig, konfliktsky og smiskete. Endel "snille" gutter er egentlig bare sistenevnte, men de tror at måten å få en dame til å like dem er å være supersnill mot henne, gi henne masse komplimenter og aldri motsi henne, noe som de fleste jenter sikkert vil være enig i at ikke fungerer. De prøver egentlig bare å smiske seg til å bli kjæresten hennes eller komme i buksa hennes. Og siden dette svært skjeldent eller aldri fungerer kan de innerst inne egentlig være både bittre og hatske mot kvinner, siden de er totalt mislykkete på damefronten, de holder det bare skjult bak en (oversnill) fasade. Jeg har sett plenty av disse, og selv kastet et par av dem ut av soverommene til fuulle jenter etter at de har sneket seg inn til dem for å krabbe opp i senga til jentene og gjøre gud-vet-hva.

Skjult ID med pseudonym Gurimalla ma. 18 april 2011 23:55

@ HVD:
Ja, at de såkallede snille guttene viser seg å være like kyniske, overfladiske og vinglete som bad boys når det kommer til her inne.
Mailkontakt som brått avsluttes uten forklaring, planlegging avtaler som ikke følges opp.
Om det liksom dukker opp en "bedre kandidat" enn meg så er vel det greit, men jeg hadde forventet noe tilbake, ikke bare stillhet.

Skjult ID med pseudonym Q ma. 18 april 2011 23:58

@man hore

Sier meg ganske enig med deg:)

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 18 april 2011 23:59

man hore ; er du bare snill, du da....... ?

For å si det slik, så vet jeg hva du snakker om. Tror de fleste jenter som nå begynner å bli voksne, har vært " der "en gang i yngre alder, hvor de faller for "slemme" gutter. Nå høres jeg kanskje gammel ut, men er faktisk ikke det ; )

Jeg vet nå å sette mer pris på å ha en kjæreste med de gode og lune verdiene, men han må heller ikke være dumsnill. Skjønner du hva jeg mener? Han må ikke jatte med alt de vi jenter sier, det kan bli kjedelig. Motstand er viktig, men selvfølgelig til en viss grad.

Det å være snill, men blandet med litt annet sunt ( vel og merke ) tilbehør er nok viktig ; )

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 19 april 2011 00:01

Det är ju inte alla som vet hur en riktigt snill gutt är , hdv vet jag vet några till kanske men nu pratar vi labrador snill , mot alla , utnyttjar ingen , någonsin .

Skjult ID med pseudonym Q ti. 19 april 2011 00:03

@Vårblomst
Kanskje du vet å sette mer pris på å ha en kjæreste med de gode og lune verdiene.
Men er det det jenter faller for?

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ti. 19 april 2011 00:08

Jeg kan falle for det, er mye som ligger innunder de gode og lune verdiene. Ikke bare det å være snill, men andre verdier som dekker hele bildet av hva som blir viktig å ha i et forhold : )

Så sikter jeg her på et langvarig forhold, og ikke et som varer en mnd. Kan ikke kalle det et (kjæreste) forhold.

Skjult ID med pseudonym man hore ti. 19 april 2011 00:10

Men for the record, jeg sier selvsagt ikke at alle "oversnille" gutter er bitre og hatske innerst inne. Noen er bare gode gutter tvers igjennom, og både anstendige, godhjertete og empatiske. Enkelte gutter og menn er akkurat som mange jenter redd for å såre andre fordi de ønsker å gjøre andre vondt og vil opprikte andre mennesker godt, skjønt også disse kan selvsagt tro at den beste måten å få en jente på er å være supersnill mot henne. Men en del "snille gutter" er også bare falske, som beskrevet over, og da kan dessverre jenter som begynner å stole på dem få en ubehagelig og i blant sjebnesvanger overraskelse hvis de for eksempel sovner fulle og alene på sofaene til disse gutta.

Jeg tipper faktisk at en jente sover tryggere på sofaen til en fyr som er noenlunde suksessfull på kjøttmarkedet og får sitt, enn på sofaen til en "oversnill" fyr som innerst inne er bitter på kvinner fordi han aldri klarer å få noen og ikke har hatt sex på årevis. I minst hvis de begge er fulle og hemningene til gutten er reduserte av alkoholen og han tror han vil slippe unna med det. Men det er bare en teori selvsagt, og en ganske generaliserende sådan.

Skjult ID med pseudonym man hore ti. 19 april 2011 00:15

@ Vårblomst

Jeg er snill nok til at jenter jeg møter pleier å like meg og til at jeg har en god del jentevenner som stoler på meg og omgås meg, og empatisk nok til at jeg støtter humanitære organisasjoner med penger og gjør litt frivillig arbeid inn i mellom, men jeg er ikke oversnill. Håper jeg i hvertfall. Men jeg har vært der en gang i tiden jeg også, akkurat som de fleste andre menn før de forhåpentligvis skjønte at supersnill-strategien ikke fungerer.

man hore er forsåvidt egentlig et ganske misvisende kallenavn, og et jeg bare tok for moroskyld ;)

Skjult ID med pseudonym Truls ti. 19 april 2011 00:18

Personlig tror jeg det er mer et spørsmål om sjarm enn det å være "bad boy". Og jeg tror de som betegner seg som disse "snille guttene" rett og slett mangler sjarm.... blikk, kroppsspråk, humor, sosiale evner, måten man ordlegger seg, evne til å prate og underholde over en lav sko etc. Man kan sjarmere med mye, men man trenger på ingen måte være "bad boy".

Skjult ID med pseudonym blablabla ti. 19 april 2011 00:24

Kommer jaggu ikke lankt med å være snill nei.

Skjult ID med pseudonym man hore ti. 19 april 2011 00:28

Du kommer ikke langt hvis du BARE er snill. Det er poenget. Du må gjerne være snill hvis du også har andre attraktive egenskaper, det er bare bra. Men kun å være snill kommer du ikke langt med nei.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ti. 19 april 2011 00:34

Tillit er jo et veldig viktig element her, hvem stoler på " de slemme" og hvem vil være sammne med en man ikke kan stole på?

Not me !

Skjult ID med pseudonym Truls ti. 19 april 2011 01:23

HDV
Hvorfor er jeg/vi på trynet? Kan det ikke være noe sannhet i dette? Jeg mener ikke at alle "snille gutter" mangler sjarm, men jeg mistenker at mange gjør akkurat det.

Jeg er også snill, men er ikke en av de som sier "hvorfor vil ikke jenter ha snille gutter som meg?". Det er disse guttene jeg refererer til som "snille gutter". Jeg har uansett fått høre at jeg er veldig sjarmerende, og har vært med en god del damer. Jeg har uansett aldri vært en "bad boy". Er ikke veldig kjekk heller, så jeg tror sjarm er nøkkelen til mang en truse. I tillegg er det mange av disse "snille guttene" som i all seriøsitet virker veldig kjedelige her inne synes nå jeg. Iallefall når det kommer til måten de formulerer seg på.

Og du kan være så snill du bare vil, men hvis du gjemmer deg i en krok i påvente at en snasen dame skal komme for å kurtisere deg der du sitter ensom og uten snev av selvtillit, så vil nok dette forbli en drøm...
(du er her ikke brukt for deg HDV, men mer generelt, skulle det være noen tvil :-) )

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 19 april 2011 02:29

Vil ikke jenter ha en bad-boy, som egentlig er snill?

Det er vel derfor f.eks. "snill vampyr"-greia appelerer til så mange damer.... Her har du en kjekk, udødelig skapning med 1000 års visdom, rå styrke og som kan og vanligvis ville drept og drukket blodet ditt (bad boy).... Men han velger å ikke gjøre det, og er heller en ridder i skinnende rustning (snill). Det at han ikke følger sin sanne natur, gjør han i tillegg litt uforutsigbar. Også har man sikkert en dæsj "forbidden love" i kjærlighet mellom menneske og vampyr = en oppskrift laget for å trykke på veldig mange kvinneknapper.

Dette ble vel en slags digresjon. :p

Skjult ID med pseudonym barebea ti. 19 april 2011 09:29

Ingen digresjon det MrAsshole, det er det det handler om :) Sjarmen ligger i noen som kan være slem men er snill mot meg, løfter meg opp til noe spesielt :) Det skjer jo aldri da, akkurat som drømmedama deres ikke kommer rekende på ei fjøl heller. Det er bare et bilde vi har på våre drømmer. Om jenter søker en snill mann så er det vel med bilde av en som har rast fra seg hun sitter med. Kanskje dumt å ikke klare å skille mellom drøm og virkelighet, men dette er jo Sukker. Ikke så lurt å ta ting så personlig da det engang er meningen at et forhold skal bli virkelighet og Sukker bare et Sukk.

Forresten, noen som vet om det ordner seg for snille jenter? Er ikke helt sikker på den..

;)

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 19 april 2011 10:05 Privat melding

Jeg ser etter en snill mann :) Men han skal helst være litt mer enn bare snill...

Hva er det å være snill egentlig? Og hva er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Tikktakk ti. 19 april 2011 10:20

Kunne ikke være mere enig med trådstarter. Snille gutter får aldri orndtlige damer. Jeg registrerer faktisk i tillegg at det er et must med høy selvtillit. Damene går 5 på og tror at menn med høy selvtillit for å overhevde seg over andre bærer spesiell egenskap. De argumenterer i hvertfall med dette. Men som mange andre av oss er det et dårlig tegn å falle for en vanskelig mann å leve sammen med!!

Du kan rett og slett få et dårlig kjærlighetsliv!!

Snille gutter har ikke behov for damer. Dem er selvstendige, voksne og ærlige. Dem har rett og slett for gode egenskaper for å kunne være i et forhold der damen må utvikle seg for å se verden!

Ha en god dag godtfolk!!!

Skjult ID med pseudonym Tralala ti. 19 april 2011 11:07

Det er viktig at man ikke er så snill at man finner seg i å bli behandlet som en dritt. Det er faktisk forventet at man sier i fra når ting ikke er som de er. Man skal ha sine egne meninger, for det har man. Ingen av partene er tjent med denne typen snillisme. En person som ikke sier i fra (og ikke er ærlig med seg selv) vil ikke bli lykkelig. Og en "normal" person som får det alltid på sin måte vil kjede seg og innse at den andre personen er uærlig. Man skal ikke være snill fordi man tror at den andre personen vil at man skal være det. Man vil heller at en person skal elske en for den man er og ikke den man later som man er.

Tren på å være deg selv, og ikke en person man tror den andre personen vil man skal være.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 19 april 2011 11:16 Privat melding

Er faktisk uenig med snillisene her inne. "Snille" menn er faktisk mer attraktiv en drittsekker.

Men kansje min definisjon på en snill mann, og en drittsekk er annerledes enn deres. En snill mann betyr ikke tøffel. Det betyr en som respekterer andre for den de er, er empatisk og medfølende. En drittsekk tråkker på ukjente og kjente for å hevde seg selv, har liten omtanke for andre, og har et enormt ego som må pusses jevnlig.(vi har en del av sånne anonyme her inne ;))

At valget er enkelt, sier seg selv: jeg holder meg til de snille jeg! :)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 19 april 2011 17:10

@sooky

Tack

En bad boy kan spela snill för egen vinnings skull , en snill man är en snill man punkt slut , inget spel .

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 19 april 2011 18:06

Jeg vil ha en snill mann! Ikke noe annet. En mann som jobber for å bli mer kynisk er siste sort. Noe så dumt.

Vær snill og vær stolt av det! Om du liker deg selv, vil andre gjøre det også. Men om du er bare snill og kommer luntende med halen mellom beina som en annen hund som har blitt slått, ja da er ikke det så attraktivt. Kommer du derimot høyreist og med selvtillitt og bare er tvers i gjennom snill, så kan jeg ikke tenke meg noe bedre! :)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ti. 19 april 2011 18:21

Jeg synes at sooky og agatonsax traff hodet på spikern her nå .
Det er lett å falle i første omgang for en tøff, arrogant og selvsikker fyr. Han vet jo nettopp hva han skal si og ikke si og gjøre for å få damene til å ramle.

Men idet han avslører kynisme, utnytter andre mennesker og nedvurderer andre rundt seg, ja da lyser absolutt alle varsellampene og alarmene skriker for fult. Nei gi meg en trygg mann med humor som er ønsker sine medmennesker det beste. Bad Boys er en meeeeget kortvarig lykke.

Skjult ID med pseudonym sunny on. 20 april 2011 01:01

Man kommer ikke langt med å bare være snill...noen steder!
Utifra naturens side så søker kvinner en partner som kan "passe på henne" og barna.
En mann som kan forsvare henne mot ville dyr,jakte på mat,ha god stedssans..osv..
Hadde egenskapen snill vært det kvinner så etter så hadde ikke menneskeheten overlevd..
så takk til alle de barske , modige menn som har overlevert sine gener videre..

Vi kvinner kan klage på disse bad boysa men innerst inne så er det disse vi vil ha..
De snille er greie å ha når vi trenger en skulder å gråte på..

Skjult ID med pseudonym sooky on. 20 april 2011 01:05

Snakk for deg selv Sunny! ;)

Hvem har sagt at en snill mann ikke kan forsvare seg eller andre, som jeg og er kapabel til å gjøre selv, thank u very much! :)

Og det er en stund siden vi bodde i huler nå....

Skjult ID med pseudonym Vårblomst on. 20 april 2011 01:09

Sunny ; Snakk om å "miste" seg selv som kvinne.

Nooo way !

Skjult ID med pseudonym lotte on. 20 april 2011 01:27

Ha ha! Stort sett så er det menn som trekker frem evolusjonsteorien
for å forklare alt fra utroskap til hvorfor kvinner ikke har stedssans..

JAAA! Det stemmer at vi ikke lenger bor i huler...så slutt med dette gnålet om at
"menn er fremdeles jegere!!"

(kvinne 27 år fra Telemark) on. 20 april 2011 02:28 Privat melding

Syns det er mer forfriskende med en snill mann, enn en som er kynisk og bad boy. Finner ingenting tiltrekkende ved dét...

JA, de mennene som er kyniske drittsekker har det med å gjøre seg selv langt mer spennende enn de er (i begynnelsen). Hva er moro'a i å bli behandlet som møkk? Bedre å finne en som behandler deg som et medmenneske, og ikke som er ute etter å tråkke på følelser.

Skjult ID med pseudonym Fløyel on. 20 april 2011 09:54

@el91
Til å være så ung har du allerede kommet til en klarhet rundt drittsekker .
For du har jo rett i at de i begynnelsen gjør seg veldig spennende, men når man blir bedre kjent så er det faktisk ikke så mye bak det tøffe skallet alikevel, samme hvor mye man skraper og skraper for se under skallet. Man tillegger dem egenskaper som de ikke har. Uff uff. aldri mer en drittsekk for meg:-)