Alle innlegg Sukkerforum

Drømmedama

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 19 april 2011 18:59

Menn vil ikke ha damer som gir dem kjærlighet og elsker dem slik de er, men ei dame som gjerne har flere andre menn i tankene som er ULESBARE og uforutsigbare som gir dem litt litt kjærlighet i perioder... Dette vekker konkurranse instinkten hos menn...

Skjult ID med pseudonym katte ti. 19 april 2011 19:01

Og lyst til å ta konkurrentene av dage...? :)

Skjult ID med pseudonym Madame ti. 19 april 2011 19:05

Det er utrolig hvor ivrige noen blir når de skjønner at man har mistet litt av interessen....

Skjult ID med pseudonym Sola ti. 19 april 2011 19:09

Hele livet dreier seg om spill selv om folk liker å tro noe annet, driver ikke med spilling osv osv.. men faktisk så skjer dette ubevisst. Trist dette..

Skjult ID ti. 19 april 2011 19:10

"elskerinnen er dronningen, mens kona er slaven"

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 19 april 2011 19:11

Hæ? Snakk for deg selv.

Skjult ID med pseudonym Brille ti. 19 april 2011 23:37

Pisspreik.... hvis kvinnen jeg var sammen med hadde tanker om andre hadde jeg pokker meg sendt henne på dør kjapt..

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten ti. 19 april 2011 23:47

Uforutsigbare damer???? NEI TAKK! Spontane og overraskende JA! har dama andre i tankene,vel....da er man nok passe for en god stund siden og kjenner sin besøkelsetid... Et problem er at man vil ha ei dame som elsker og er stolt av en for den en er,ikke for den hun vil at du skal være eller bli...

Skjult ID on. 20 april 2011 10:24

Veeeeeel.. det dere sier her er at dere vil ikke ha ei dame som har andre i tankene. Men damer generelt liker å gi mannen hun liker mye oppmerksomhet, men dette oppfatter dere som masete, klengete og needy. Damer generelt er kommunikasjons mennesker og liker å uttrykke følelser. Men hvis hun holder hodet kaldt og tar kontakt en gang i blant så er det høyst sannsynlighet for at hun er usikker på deg og kanskje til og med har flere i tankene. Men selvfølgelig sier hun jo ikke dette til deg, men dette oppfatter du som svært tiltrekkende, nettopp fordi hun ikke er masete. Så bestem dere da!

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 20 april 2011 10:39 Privat melding

DRØMMEDAME :)

Samma driten, nå har det skjedd igjen.
Jeg har latt venners råd få råde igjen.
Vi er på vakt når noen skal vise frem den siste dama de har hatt med seg hjem.

Du er søt og jeg vet jeg kan like deg. men det er guttas lov som er loven for meg,så når de hilser, men ser en annen vei,da er du dømt og jeg vil såre deg.

Og jeg vet det er feil å la kompiser styre mitt inntrykk av deg,men mange må gå før vi treffer den vi venter på.

Vi vil ha en drømmedame,en effen, fjelg og fin dame.
En sånn som man kan se på kino
En dame man er stolt av, en "kom og se på meg"-dame som ikke trenger å si no'.

Ikke gråt for du vet hva som hender da:J
Jeg blir en tanke svak, og svake sier ja,men det er gutta, du burde skjønt det snart,du skårer mer på være pen enn smart.
Og jeg vet det er feil å la kompiser styre mitt inntrykk av deg,men mange må gå før vi treffer den vi venter på.

se på Unn, hun har alt.
hun har blikket og kroppen, ja, kort fortalt: er pen, men litt dum.
er akkurat som vi drømmer om.

Vi vil ha en drømmedame,en effen, fjelg og fin dame.
En sånn som man kan se på kino
En dame man er stolt av, en "kom og se på meg" -dame som ikke trenger å si no'.

Vi vil ha en drømmedame,en effen, fjelg og fin dame.
En sånn som man kan se på kino
En dame man er stolt av, en "kom og se på meg"-dame som ikke trenger å si no'.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 20 april 2011 11:07

"Så bestem dere da!"

Åpenbart en jente som har startet denne tråden ja. Poenget er at hvis den ene parten er veldig mye mer interessert i den andre enn motsatt, så kan den mest interesserte fort føles som masete og needy. Det gjelder både for menn og kvinner. Det er sikkert ikke en mann her inne som ikke en eller annen gang i ungdomsåra eller kanskje også som voksen har vært den mest interesserte parten, og ringt, tekstet eller prøvd å ta initiativet til å møtes ALT for ofte - og skremt vekk jenta på den måten. Jeg har gjort det selv, og mer enn en gang også dessverre. Og mange av dere jenter gjør i blant det samme, absolutt. Men er dere begge skikkelig interessert i hverandre og vet hva dere vil så er dette da virkelig svært sjeldent et problem, selv om vi alle selvsagt har ulike behov i forhold til nærhet og alenetid. Poenget er bare at for mye, for fort, ofte går dårlig.

Og tenk litt på dette: Hvor ofte leser du at en mann har skrevet "Jeg vil gjerne bli tatt med storm"? Ikke så ofte tipper jeg. Jeg personlig tror det å bli revet med i en forelskesesrus er en typisk jentefantasi. Menn flest ser ofte gjerne at det går litt saktere fram, om kanskje ikke i forhold til sex siden sex og følelser for de fleste menn ikke alltid henger sammen. Det har ikke noe med at vi ikke vil at jenta skal overøse oss med kjærlighet og oppmerksomhet, men kanskje ikke allerede tidlig i datingfasen mens vi kanskje fortsatt er usikre på om dette er det rette for oss. Hvis du føler at du pluttselig allerede er i et forhold uten at du egentlig mente å være det (enda i hvertfall), og det føles som ting går veldig fort fram, ja da kan mange få lyst til å trekke seg ut. Det gjør jo en del jenter også forsåvidt.

Men jeg tror egentlig dette mest handler om dårlig kommunikasjon. Hvis en jente jeg kanskje bare har datet noen få uker ringer eller tekster meg hver dag for å avtale neste møte så er det lett å føle at hun er altfor masete og needy, selv om alt hun kanskje egentlig vil er jo å få en bekreftelse på at jeg vil møte henne igjen - og hun vil slå seg til ro hvis vi lager en konkret avtale om å møtes igjen i overskuelig fremtid. Da har hun noe å glede seg til. Men det er lett og istedet gå i den klassike fellen å holde tilbake og ta mindre og mindre initiativ selv for å signalisere at ting går for fort (noe som gjerne gjør at hun tvert i mot prøver enda hardere), og så har du problemer for begge parter. Dårlig kommunikasjon altså.

Skjult ID med pseudonym Medusa on. 20 april 2011 13:21

Har jo skjønt at min personlighet ødelegger for meg i det her dating-gamet...
Når jeg liker noen blir jeg begeistret, engasjert, forteller dem hvor flotte de er og at jeg har lyst å treffes igjen.
Det jeg burde gjøre er å være kjølig, reservert og akkurat passe avvisende.
Litt nesa-i-været-dame.
Men jeg har så vanskelig for å late som - så så langt - ikkeno hell for min del! :P

Skjult ID med pseudonym Medusa on. 20 april 2011 13:44

Hehe - bruker å holde meg i skinnet til max 2 meldinger om dagen - om DET er å være stalker bør jeg definitivt øve mer på å være tilbakeholdent! ;)

(mann 30 år fra Hedmark) on. 20 april 2011 14:13 Privat melding

Ei god venninne fortalte meg en gang at hvis ei jente er interessert, så merker du det.

Selv synes jeg dette er en god regel å forholde meg til, fremfor å drive å tolke i det vide og det brede.
¨
Likevel har jeg merket flere ganger at interessen hos den jeg prater med stiger hvis jeg mister interessen, så kanskje dette egentlig gjelder like mye for kvinner som for menn?

Skjult ID med pseudonym madånna on. 20 april 2011 14:20

@ Fakinsupa/Kassanåva
Du får til å virke uberegnelig og freaky, men bad boy? NÆÆÆÆ

Skjult ID med pseudonym ....... on. 20 april 2011 15:37

Takk oslomann!!

Tror du har mye rett i det du skriver (ut fra mine egne erfaringer). Er jente selv og kan nok fremstå litt for overivrig for tidlig. For meg bunner dette ofte ikke i det at jeg absolutt vil ha et forhold e.l. med vedkommende mann, men mer at jeg blir kanskje litt raskt revet med....tenker ikke så langt fremover og tenker bare at hey! han liker jeg og vil tilbringe tid med akkurat nå! Og så blir jeg kanskje litt for ivrig på å få til treff etc.

Skal ha posten din som et lite note to self neste gang jeg føler at dette er i ferd med å skje!

Skjult ID med pseudonym Sola on. 20 april 2011 15:44

Jeg tror forskjellen mellom kvinner og menn er slik; når det gjelder startsfasen, så vil menn ta det rolig, mens kvinner strømmer til med kjærlighetserklæringer, men det betyr ikke at vi nødvendigvis kommer til å være slik for alltid i et forhold.

Kanskje det fungerer slik i startsfasen, at kvinnene har sterkere følelser på starten også dabber det av etterhvert? mens menn får etterhvert mer følelser (bare hvis hun spiller kortene sine riktige da)?