Alle innlegg Sukkerforum

Selvtillit

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun on. 20 april 2011 01:06

Jo mer jeg leser ulike tråder her, jo mer slår det meg hva mange, især vi menn, mangler, og det er selvtillit. For hvis man ikke har tillit til seg selv, hvorfor i all verden skal andre ha tillit til en. Og hvis man ikke klarer å mobilisere tillit til seg selv, hvorfor skal man da tro at man kan mobilisere tillit til en annen, for eksempel en kjæreste?

Når jeg ser rundt meg, ser jeg høyst middelmådige menn som har vanvittig flotte kjærester. Likevel utstråler de selvtillit, og er det ikke nettopp denne selvtilliten som damer tenner på?

Skjult ID med pseudonym dana on. 20 april 2011 01:12

Menn med selvtillit er også menn som gjerne er handlekraftige!
Handlekraftige menn er også de som får gode jobber og makt!
Det igjen er sexy:-)

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 20 april 2011 08:04

Enig @dana

selvtilitt og handlekraftige menn er dritsexy, menn som vet hva de vil ha og ikke er redde for å vise d, me like! ;)

*sender en stor porsjon selvtilitt til alle menn på sukker *

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 20 april 2011 10:06

Jeg tror også at selvtillit er en egenskap damer tiltrekkes av, for det gjør jo menn også :) Likevel mener jeg at det finnes ulike typer selvtillit. En person kan feks prate forran store forsamlinger uten problemer, men ha problemer med å sjekke opp damer.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 20 april 2011 10:12 Privat melding

Synes tråden er kjempebra... Selvtillit og handlekraftighet.. Men husk, for mye selvtillit og selvhevdelse blandt menn er heller ikke sexy, man skal ha ydmykhet og. Og evnen til og ville forbedre seg.

Regner med dette er evner dere vil ha av jenter og? ;)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 20 april 2011 11:20

@tj
Joda, det hjelper jo, det, men det handler nok en del om innstilling også, om å være i stand til å bygge opp sin egen selvtillit.

@Tralala
Det i hvert fall jeg forsøker, er å ta med meg mestringsfølelsen fra noe jeg mestrer og har selvtillit rundt også over i andre situasjoner der selvtilliten ikke er helt det samme. Skal ikke påstå at jeg er en mester til det, men man lærer jo hver dag.

@Kvinne81
Men selvtillit og selvhelvdelse er jo ikke det samme...?

(kvinne 34 år fra Akershus) on. 20 april 2011 11:37 Privat melding

Man har jo ulik selvtillit på ulike områder. Det går jo på prestasjoner.... som jo kan forbedres...

Mens mye handler om selvfølelse også... .

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 20 april 2011 11:47

Jeg lurer på hva @neptun legger i "høyst middelmådige menn". ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 20 april 2011 11:51

@Tingeling
Menn som ikke skiller seg ut som noen Brad Pitt eller Johnny Depp - menn som er tynne i håret, kvapsete, har dårlig kroppsholdning, subber med beina, ikke bryr seg om hva de har på seg osv. Menn som meg, med andre ord.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 20 april 2011 12:06

Så egentlig er det din beskrivelse av deg selv, med andre ord? ;-)

Så hvor mange menn utmerker seg som en Brad Pitt eller en Johnny Depp?
Jeg vil våge å påstå at under 2% av verdens mannlige befolkning er sammenlignbare med Brad Pitt og Johnny Depp...så da vil det vel være korrekt å kalle de andre (?) vanlige menn? Høyst normale?
Definisjonen av middelmådig tilsier vel "under gjennomsnittet, kvalitetsmessig"?
Så du definerer kvalitet i det ytre, da?

Jeg kjenner noen ytterst FÅ som kan havne i kategorien "Brad Pitt", om noen. Utover det kjenner jeg utrolig mange flotte, fantastiske, livsbejaende, herlige, levende, høyst normale, vanlige...og ubeskrivelig UNIKE menn. Helstøpt kvalitet som skinner igjennom fra det indre. Om de er tynne i håret eller helt håpløse (min smak) i klesstilen - sier meg ingen verdens ting om kvalitet. Ingenting. ;-)

Jeg tror også det er ytterst få som har selvtilliten sin plassert i klesskapet eller i hårfrisyren. Eller i det å ligne på en Hollywoodstjerne. ;-)

*Jeg er forøvrig svært lite glad i ordet middelmådig når det gjelder å beskrive mennesker...*

Skjult ID med pseudonym neptun on. 20 april 2011 12:16

@Tingeling
Nei, det jeg prøver å formidle er at det ikke alltid er slik at det er de mennene som fremstår som mest sexy på avstand som er det når man kommer nærmere. Det handler mer om hva man utstråler. Derfor kan nettopp menn som fremstår som middelmådige på avstand fremstå som noe helt annet når man kommer nærmere vedkommende. Det er i hvert fall den eneste forklaringen jeg kan se på det.

Og når jeg tenker meg om, er ser også slik motsatt vei. Utstråler en dame hun at hun trives med seg selv, vil det også være lettere for meg å trives med henne eller å se for meg at jeg vil trives med henne. Det er nettopp dette jeg forbinder med selvtillit - ikke at man ser ut som Brad Pitt eller Johnny Depp. Eller for den saks skyld Trond Espen Seim, som på tross av at han nok fremstår som ganske sexy på avstand så vidt jeg forstår har vært singel i årevis.

Skjult ID med pseudonym Z on. 20 april 2011 12:41

Enig med deg, neptun
Utstråling og holdning har omtrent alt å si for meg om jeg skal beskrive en mann som attraktiv for meg eller ikke.