Alle innlegg Sukkerforum

Superbrukeres erfaringer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ogn to. 21 april 2011 05:24

Er det superbrukere her som

-Har profilbilde + flere albumbilder. Med tøy på. Ikke røyk, katt, vinglass, MC, pyramider, solnedganger og fjellvann. (For å ta noen no-go eksempler jeg har lest her.... ;-)
-Har en noenlunde kreativ profiltekst, uten de vanlige flosklene.

Og ikke har fått en eneste 1. melding hittil i år?

Hilsen Nysgjerrig...

(mann 34 år fra Buskerud) to. 21 april 2011 05:30 Privat melding

Tviler på at alle superbrukere leser forumet. kan bare svare for meg selv. Jeg har fått noen meldinger, men ikke mange. Er som oftest jentene som blir overlesset av meldinger.

Skjult ID med pseudonym samurai to. 21 april 2011 09:48

Jeg har per dags dato bare fått én førstemelding, ellers har det vært jeg som har måttet ta kontakt. Jeg får sjelden svar. Det skremmer meg litt at superbrukere skal få seks ganger så mange meldinger som vanlige brukere. Vil det si at jeg aldri ville fått meldinger som vanlig bruker?

(mann 39 år fra Oslo) to. 21 april 2011 09:54 Privat melding

Det hender da (fikk faktisk en i natt!). Men jeg har øl på et bilde, et skitur-bilde og et bilde fra en tur til Spiterstulen, så da teller jeg kanskje ikke? Om jeg har de vanlige flosklene aner jeg ingenting om, da jeg ikke har for vane å studere andre gutteprofiler så veldig nøyde :P

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 21 april 2011 10:08 Privat melding

Håper da at alle får noen meldinger :) Noen kommer vell å skyter meg vis jeg sier nå at jeg aldri har hatt problem med å få meldinger som verken vanlig bruker eller superbruker :P Eller sier at d bare er fordi jeg er jente og ikke fordi jeg er intresang men dem om d :P grunnen til at jeg ble d var rett og slett fordi jeg syns forum er gøy, det er og egentli utgangspunktet mitt for å være på denne siden og, skravle litt på forum og med folk på post :P tar det ikke sånn kjempe seriøst men sånn er jeg ellers i livet og..ikke noe unikt for detta :P :) Ja også syns jeg de festene virka litt morsomt i tilegg til at ei go veninne av meg og er medlem her så da kunne vi jo joine de festene sammen :) morsomt opplegg! noe som skiller denne siden positivt ut i forhold til andre sosiale nettverk :) Syns livet er så mye mere gøy når man er litt meir laid back og positiv enn når man skal se d negative i alt :) Og hva kommer alt d stresset og rushet av å forte seg med å binde seg? hvorfor ikke nyte singeltilværelsen og alt d morroe som den fører med seg ?

(kvinne 36 år fra Rogaland) to. 21 april 2011 10:13 Privat melding

Sjekket online listen din ogn?

Missi: Nyt livet å ta det som det faller seg :)

Skjult ID med pseudonym -missi- to. 21 april 2011 10:23

@pudekrig

Ja du og ;) , livet e no egentli utruli herli i grunn ;) :D :)

Å vær singel om vårn e jo berre herlig :D

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 21 april 2011 10:57

Her tikker det inn noen førstemeldinger jevnt og trutt ( faktisk mest i "bølger" av en eller annen grunn).

Uten å telle har sikkert fått over 20 - 30 stk i år.

Kan ikke si at det er alle som jeg følger opp. :) Men over halvparten av de jeg snakker med har jenta tatt første kontakten og jeg avslutter kontakten flere ganger enn hva de slutter å skrive til meg.

Min erfaring sier at nesten alt ligger i profilbildet når det gjelder førstemeldinger ( så lenge en har en normal kort tekst m.m.). Har ett bra bilde - bytter jeg dette ut blir det mer stille ( he-he)