Alle innlegg Sukkerforum
(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 april 2011 13:12 Privat melding

Jeg lurer lit på hvorfor det er ingen som vill å chate med meg :)
Hver gang jeg prøver å starte en chat så er det alltid noe sånt som
"personen du ønsker snakke med ønsker ikke å snakke med deg nå"
Eller "*navn* ønsker ikke å snakke med deg nå/logget av"

Ser jeg virkelig så skummel ut ? *undre* :)

Skjult ID med pseudonym Analytics to. 21 april 2011 13:20

Snarere tvert imot. Mangelen på skummelhet, tigerblikk og demonstrasjon av handlekraft - til å kjøre løpet helt hjem - lyste i mot meg da jeg tok en titt. Her var det ikke mye gnist å se. Rett og slett kjedelig. Too nice to arouse.

Men ikke ta meg for god fisk - jeg er en 100% heterofil mann.

(kvinne 48 år fra Østfold) to. 21 april 2011 13:24 Privat melding

Nei du ser søt ut! Ikke hør på Analytics! Men kanskje det at folk vil opprette kontakt med noen innledende mailer før de begynner å chatte? Det er liksom tidkrevende å måtte finne ut alt om deg på chatten, hva er dine intensjoner/interesser osv. Tror bare at folk vil gjøre seg opp et lite inntrykk av deg først! ;)

(kvinne 51 år fra Akershus) to. 21 april 2011 13:28 Privat melding

Du ser ikke så skummel ut, men noen kan synes at selve chat'en er skummel, særlig hvis den som tar kontakt er helt fremmed. Noen ganger passer det rett og slett ikke. Andre ganger kan forklaringen være en for dårlig match, eller noe i måten folk tar kontakt på. Det kan vel også hende at du er så "uheldig" at du tar kontakt med jenter som får fryktelig mange henvendelser, og at de av den grunn bare trykker på avvis...

Når noen tar kontakt med meg på chat så sjekker jeg alltid profilen før jeg svarer. Det skal mye til for at jeg ikke ønsker å snakke med folk som tar kontakt, men jeg ønsker å være litt forberedt på hvem jeg snakker med... For meg handler det å svare på tiltale om vanlig folkeskikk. Syns man skal gi folk en sjanse, jeg. Og er man ikke interessert, så syns jeg heller at man skal vise såpass respekt at man sier fra.

Du kan jo skrive noen meldinger først, og se om det gir bedre respons, for så å ta kontakt på chat med jenter du allerede har snakket litt med. LYKKE TIL :)

Skjult ID med pseudonym minita to. 21 april 2011 15:37

det er mye tull med den chatten også, så¨hører en plutselig ikke, eller er ikke til stede etc, det er nok vesentlig bedre som de anstendige oppforbi har sagt å sende meld

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 21 april 2011 16:46 Privat melding

Jeg får ikke frem chatten engang, har en dialog gående med Sukker for å finne ut årsaken. (har prøvd flere nettlesere, får ingen pop-ups eller advarsler)
Samtidig står det at jeg har fått diverse meldinger på denne chatten som jeg ikke får opp.
Så hvis de leser dette, så er det altså derfor jeg ikke svarer;p

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 21 april 2011 16:58

Jeg får chatte de gangene jeg vil chatte. Og de gangene jeg får ikke chatte fordi chatte-partneren er treig så er det hans tapp, rett og slett.

Jeg mener ikke alltid chat som skjekkevektøy. Noen ganger har jeg bare lyst å skravle litt. ...

Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 18:55

Jeg svarer de som "plinger på" men det er ikke alltid jeg sitter foran pcn så da får jeg ikke svart det er som regel årsaken. Kan jo være det i ditt tilfelle og TS at jenta bare ikke har tid der og da? Du så helt ok ut så tror ikke det er der det ligger :)