Alle innlegg Sukkerforum

Litt sånn stille etter stormen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tufsla to. 21 april 2011 16:43

Etter siste dagers krangletråder, eller har rett og slett påske-roen senket seg?

Skjult ID med pseudonym neon to. 21 april 2011 16:46

hva har skjedd i det siste??

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 21 april 2011 16:49 Privat melding

Bank i bordet for at bitchingen er over:p

Skjult ID med pseudonym neon to. 21 april 2011 16:50

det er bare for at det ikke er så mange her nå

Skjult ID med pseudonym neon to. 21 april 2011 16:51

ikke bruk " bitching" uttrykket please, det er så kvalmt!! :S

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 21 april 2011 17:19 Privat melding

bedre når d er litt mere fredelige takter her :)

Skjult ID med pseudonym Gnu to. 21 april 2011 17:32

...og der satte jo TS selv grenser for ei som ville si noe. Det kommer sikkert til å hjelpe på interessen for tråden :D

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 21 april 2011 18:10

er det ikke sånt det alltid er her da? jeg mener, imellom de "la-oss-være-venner-og-holde-hender-alle-sammen" lykketråder.. :-P

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 21 april 2011 18:16

Mulig jeg er litt bortreist for tiden, rent mentalt mener jeg...for jeg har ikke registrert krangletråder de siste dagene. Skal det ikke mer til enn at noen har ulike meninger, så kalles det krangling?
Er det krangling om man ytrer en mening eller reaksjon om et tema eller en tråd?

*Jeg skjønner jo at den rosa sangen og Happy-Go Lucky er å foretrekke, men vi er da voksne mennesker...? Og kan se ulikt på ting, uten at vi nødvendigvis går i strupen på hverandre?*

Skjult ID to. 21 april 2011 18:24

Forumet er lavmål om dagen og ingen grunn til å delta på.

Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 19:01

Noen liker at det fightes over en lav sko andre ikke. personlig syns jeg forumet var bedre for en stund siden da var det ikke like mye syting, klaging, krangling og skittkasting. Noe jeg ikke syns noe om. Men det er meg, liker generelt å være positivt og se ting på en fin måte da kan man bli litt lei av sånt. Vurderte å holde meg unna forum en stund faktisk siden jeg likte ikke den nye tendensen her. Men så har jeg litt skrivekløe og klarer ikke holde meg unna alikevell. Nesten så man vurderer å takke nei til å bli med på den kommende sukkerfesten, men så tenkte jeg meg om. Nei det er jo så mange flotte mennesker her så jeg vil ikke la de som ikke oppfører seg noe bra ødelegge :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 21 april 2011 19:10

*Og så er det jo fullt mulig for alle å bidra positivt på sin måte også? :o)) Bare nevner det...spre glede og sånt.*

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 21 april 2011 19:11

Gir en klem til tingeling :-)

Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 19:11

@tingeling

bra sagt! *skal prøve å spre glede*

Skjult ID med pseudonym tufsla to. 21 april 2011 19:14

Var ikke meningen å stoppe kjeften på noen bare gjennom formuleringen min, altså... Bare undret meg over den plutselige stillheten etter en noe opphetet diskusjon ;) Jeg syns også det er greit at temperaturen blir høy. Det er kjedelig å synge den rosa sangen hele tiden! Det jeg ikke syns er greit er når man ikke kan vise omtanke når noen føler seg støtt, og når glimtet i øyet mangler i kampens hete. Når man utelukkende går i forsvar og sier ting kun for å ramme noen, da synes ikke jeg det er gøy. Og så syns jeg det er kjedelig når det blir helt tyst :)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 21 april 2011 19:19

Nå skal ikke jeg si at den tråden det refereres til er spesielt viktig for meg. Men tråder med litt temperatur gir fort en pekepinn på hvilke holdninger de forskjellige forumdeltakerene sitter inne med og derav hvilke man ikke ønsker noe videre kontakt med. En måte å skille klinten fra hveten eller no... Sikkert noen som fikk aversjoner mot meg også i og med at jeg kritiserte de uanonyme i går kveld...

Skjult ID med pseudonym tufsla to. 21 april 2011 19:21

Jeg la merke til deg på en positiv måte i gårsdagens tråd, Elfrodo :)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 21 april 2011 19:26

Takker for det, tufsla. Jeg la også merke til at det var flere som sa i fra på en konstruktiv måte. Klart det var noen surmulere som hang seg på for å slenge dritt, men det var aldri meningen fra min side. Det som skremmer meg er faktisk at de som ble kritisert ikke egner å se det fra den andre siden. Men det er litt sånn trend i tiden. Jeg gjør som jeg vil og driter i alle andre....

(kvinne 48 år fra Østfold) to. 21 april 2011 19:32 Privat melding

En tråd om tråden? Vent litt jeg skal bare hente noe, kikk utenfor om litt.. ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 21 april 2011 19:46

Klemmer tilbake til Elfrodo og Vår. Og har flere på lager til de som vil. ;-))

Jeg tenker på at vi liker å lese tråder om glede og positivitet. Sånn generelt...
Men av og til treffer gleden akkurat der den ikke passer, nemlig midt i ensomhetsstrengen...alenepunktet..."Jeg er ikke glad, men alle andre er det"-tanken...eller i "Faen-jeg er utafor-nerven"? Eller noe annet. Og det kan gjøre bittelite vondt, litt vondt, litt mer vondt eller bare vondt.

Så tenker jeg på de som i det øyeblikket ikke greier å se, forstå eller sette seg inn i at andre kjenner på akkurat de følelsene. Fordi de har det ikke slik...de deler sin glede, for å spre glede...i veldig god hensikt.
Det er ikke første gang de reaksjonene kom på en tråd igår kveld, og det blir neppe siste. Jeg har lagt merke til hvordan forum mer eller mindre kollapser dersom en mann forteller om sine ferdigheter, sin flaks og sin fremgang med damer her inne. (Bare for å nevne èn ting...)
Mitt poeng?
Vi har alle en nerve, noe som treffer oss. Enten på vegne av oss selv, eller på vegne av andre.
Jeg tror det handler om at vi søker balanse og likevekt, men først og fremst vår egen lykke. Og det er jo bra, er det ikke? Vi får en reaksjon som setter pumpa igang, og det skjer noe innvendig. :-)

Så...er gledetrådene egentlig en påminnelse om hva vi søker, da? Som vi savner der og da, og som vi bruker tid på å lete etter? På å finne? Sånn "globalt" sett? Så blir detaljene påminnelsen om noe større...og trigger oss? Og kanskje en sunn tankevekker selv om den ikke føles slik bestandig?
:-)

*Jeg må innrømme det stikker i meg av og til...og jeg vet jo så altfor godt hvorfor...:o))*

Skjult ID med pseudonym barebea to. 21 april 2011 19:53

Så omtenksom du er Tingeling.

For følelsen kommer nok flere ganger men kanskje går det fortere over neste gang. For da har man snakket seg gjennom det, og man har turt å innrømme overfor seg selv og andre(hele verden gentlig her inne) at man er ensom. Den siste tabu som det hetes. Man er rettogslett oppdratt til å være for vellykket til å erkjenne seg noe sånt.

klem til alle;)