Alle innlegg Sukkerforum

Når man må velge!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 17:32

Hvordan velger du hvem du skal satse på ? Når man har vært singel en stund blir det jo til at man til slutt må velge en av de i "gjengen" man har opparbeidet seg. Men alle er jo så flotte, hvordan skal man klare å velge en ? Hver person er bra på sin måte og har egenskaper man liker men ingen er like! Hadde man kunnet ta litt fra vær og lagd mr .perfect hadde det vært enklere. Men det går jo ikke! Når man først har tatt valget så mister man jo alle de andre, er vell det som jeg synes er det verste tanken på å miste de man etterhvert har blitt glad i! Da er det lettere å fortsette å sjonglere uten å velge. Tror jeg må utsette dette valget til høsten og så være singel og ha det morro med gutta frem til da.. men det gjorde jeg jo i fjor også! Tror jeg har blitt hektet på å være singel jeg altså..hva tenker andre om dette ?

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 21 april 2011 17:45

eg tenker luremus...:)

Skjult ID med pseudonym The One to. 21 april 2011 18:00

Jeg tenker at dersom du føler at du må ta et valg så har du ikke truffet den rette enda.....

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 21 april 2011 18:06

hørest ut som det problemet som de fleste damer støtter på her inne, spesielt hvis de har vært av den type som dater flere samtidig, har kanskje en eller flere elskere i baklomma når det er "tørketid", ja en som rett og slett ikke har vært særlig "smart" med hva de vil gjøre her inne.

du har bare deg selv å takke at du har kommet inn i en slik situasjon, og hvis du ikke forandrer måten du tenker/dater/lever på, så kommer du nok bare til å være en av de mange "evighetssingle" damene som har den jeg-er-ikke-kresen-men-vet-hva-jeg-vil-ha-men-finner-det-aldri-for-det-finnes-ingen-gode-menn-der-ute innstilling. grunnen til at de ender der har du forklart veldig godt selv:

"Når man har vært singel en stund blir det jo til at man til slutt må velge en av de i "gjengen" man har opparbeidet seg....Hadde man kunnet ta litt fra vær og lagd mr .perfect hadde det vært enklere."

det finnes ikke noe mr. perfect (eller miss), og ved å ha en "gjeng" som du har "opparbeidet" deg, så har du skapt en illusjon om at du kanskje kan finne en som har "alt", som selvfølgelig ikke finnes..

men lykke til skal du ha uansett, ikke lett å grave seg ut av det hullet du har laget!!

Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 18:15

Tusen takk for svar veldig fint å se andres syn på saken!

@ The one du sa det som jeg selv har tenkt at dersom jeg føler jeg må ta et valg så har jeg ikke møtt den rette enda, det skal jeg huske på!

Skjult ID med pseudonym The One to. 21 april 2011 18:31

@Vår

Klart du ikke har møtt den rette, vi har jo ikke truffet hverandre enda ;-)

@observat 1

.....og jeg tenker at stakkars mann som setter seg selv så lavt at mann skylder på alle damene fordi man ikke gjør seg selv attraktiv nok. Når ble det foresten kvalmt å være jente og å ha flere å velge mellom?

Skjult ID med pseudonym barebea to. 21 april 2011 18:33

Jeg tenker litt praktisk, fattig student som jeg er, er det en jevn fordeling mellom hvem som tar regningene på morroa? Holder du middag, eller er dere alltid ute og spiser, hvem betaler? Økonomi er aldri ute av saken når det kommer til forhold mellom mennesker, så alt etter hva svaret er på det.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 21 april 2011 18:39

Slapp av The One...
Observat 1 er bare en stakkars taper, som skylder på resten av verden når noe går galt.
Om du ønsker å se hvordan han ser ut, så slår du opp på patetisk i leksikon. Det er et bilde av ham der.

Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 18:46

@The one

nei det er sant hihi ;)

@barebea

Er i omtrent samme kategori som deg, faktisk har jeg aldri lagd middag til noen av dem de har lagd til meg. Vi har og lagd sammen noe som er veldig koselig. Hmm har ikke tenkt på det sånn men noen er vell mer spandable enn andre og andre igjen er ikke det der er det mere 50/50. Sånn sett har vi gjort mere andre ting egentli 2 av de er gutter jeg nå har kjent i nesten 1 år og de bor litt andre steder i landet 2 av hjemplassene mine faktisk så jeg har vært der og de her. Begge to gir meg ikke opp og håper jeg skal få følelser for dem. Egentlig jeg og for begge er utrolig bra kjæreste emner. Men følelser kommer desverre av seg selv, akkurat det får man jo ikke gjort noe med. Ellers så er det gutter jeg har datet litt her og der men ikke mer enn 3 dater men de henger jo fortsatt på så jeg snakker litt med de i blant. Det er egentlig der mitt problem ligger for jeg vil ha en som bor nært meg mens de 2 kandidatene høyest oppe på lista bor jo så langt unna.. Men sånn er det når man er singel det kommer stadig frem flere bra gutter så er jo noen i nærområdet også. Nei komliserte greier å være singel det er sikkert og vist! Men jeg tror The One er inne på noe meget vesentlig i denne saken nemlig at hadde det vært den rette hadde jeg ikke vært så usikker..

Skjult ID med pseudonym Jack to. 21 april 2011 22:54

Kan man välja? Tar man inte bara det man får? Eller är det att vara desperat? :D

Skjult ID med pseudonym snufsetusa to. 21 april 2011 22:55

Jammen ikke lett..

Jeg kan bli betatt, men så kommer det plutselig mange tanker i hodet..
Jeg har funnet ut at jeg er :

A) Veldig sensitiv på hvordan han kler seg...korte gensere er turn off
B) Er sykelig opptatt av ambisjoner, når en når en viss alder er jobb og hvordan han bor viktig...
C)tror at når disse tankene når meg, er det meste kjørt...

Skjult ID med pseudonym mette to. 21 april 2011 22:56

Ta den tiden du trenger du!
Du føler slik fordi du ikke har møtt han som får deg til å tenke kun på han!
Når du møter han så vet du det:-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 23 april 2011 22:35 Privat melding

Så kjekt det må være å ha noen å velge mellom da :)

Men ja, fra spøk til alvor..hadde noen av dem vært mer riktig følelsesmessig enn den andre hadde det aldri vært noe valg å måtte ta :)

Skjult ID med pseudonym Vår lø. 23 april 2011 23:01

@observat1

ja men da tar jeg det som et komplimang at jeg ikke er en "taper " hehe (y) :P ;)

@jack

njaa.. ville kansje kalt det for det hvis man føler d sånn..tror ingen trenger å ta det de får! Da må du heller vente litt på de bra tror jeg :)

@Snufsetufsa

Må si du er nok inne på noe der, egentli så har jeg kommet frem til at jeg nok har disse hovedkravene: Han må ikke bruke noe form for dop, Han må få meg til å le, Han må helst bo i nærheten, Han må være greit trent(atlså Må ikke være noen muskelbunt) men ha et bevist fokus på helse og kosthold en nugatti fyr takler jeg ikke, og om han er norldelling eller har samme mentalitet som meg er en enorm bonus, Han må heller ikke være for klengete, sutrete eller masete, helst like fjellturer og skog og mark! haha mm..men faktisk så har omtrent noen av de beste disse egenskapene. men den viktigste er jo at Han får meg til å føle at jeg ikke trenger å velge og at han er den rette for meg! Han som får meg til å ikke kikke på andre gutter og bare bry meg om Han :)

@Mette

tusen takk for det rådet! Denne tråden har vært nyttig for meg for dere har sagt d jeg selv har tenkt innerst inne, Takk! :) Jeg tror du har helt rett, så jeg får heller nyte singeltiværelsen og mine gutte bekjentskaper på det nivået jeg foreløpig har gjort..de har jo ikke akkurat noe i mot det de heller,.Jeg er jo litt kjæreste aktig og veldig kjærlig med de sånn som i dag satt en time å pjuska med en "kompis" som var på overnattingsbesøk her mens vi hørte på koselig musikk, det var koslig d! og så helt fint at han aksepterte at nei nå ville jeg på trening så nå fikk han gå, er så fint når gutta akseptere at jeg er "sjefen" me like ;) :D

@Bene

ja det er jo egentli ganske herlig og selv om litt forvirrende til tider :P :D får fokusere på at jeg tross alt er veldig heldig, tenkt når jeg blir i et forhold igjen ..et seriøst et da vil jeg savne denne fri perioden så nå skal den nyyytes :D Trenger jo egentli ikke bli seriøs før jeg er typ 30 igjen tenker jeg ;) etter å ha allerde vært samboer i 5 år tross min unge alder er det godt å flakse litt på vingene :D

@faksinsupa

mm er nok noe i d, men ingen av mine gutter er fra sukker da møtt de på andre måter toget, jobben , byen osv sånne mere "vanlie" måter. eller jo en er herfra da :)
anyhow liker godtebutikken og da ;)