Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym The One to. 21 april 2011 17:57

Etter å ha lest noen tråder her inne så har jeg forstått det slik at enkelte føler seg ensomme, så jeg tenkte å ytre noen tanker rundt dette.

Jeg er heldig på mange måter og kommer lett i kontakt med mennesker og har mange gode venner. Allikevel kommer det tider hvor man kan føle seg ensom. Mange av oss søker en partner for å fylle dette ensomhetshullet. Når man har en partner så kan man dele opplevelser, gleder og sorger. Man kan ta avgjørelser felles, både store og mindre viktige. I høytider som jul og påske osv kan ensomheten føles enda større, særlig når man ser andre lykkelige par og familier. Mye av ensomheten kan dekkes ved hjelp av gode venner, men kan som regel aldri sidestilles med en partner. Jeg tror den verste form for ensomhet oppleves når man er i et parforhold og fortsatt føler seg ensom. Dette er vel som oftest i forhold som ikke er veldig velfungerende.

Så til poenget mitt med tråden. Jeg tror at det å ha følt seg ensom en gang er veldig sunt. Man blir mer komplett som menneske. En person som har følt ensomhet får et sterkere indre og har mer å by på overfor andre. Man tar ikke ting forgitt og blir kanskje flinkere til å "se" andre. Så til dere som føler dere ensome. Det er ikke unormalt å føle seg ensom. Det er ikke noe galt å føle seg ensom, tvert imot mener jeg det er litt bra innimellom.

Dette var bare en liten digresjon fra min side som kanskje kan hjelpe de som føler seg ensome litte bitte grann.

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 21 april 2011 18:08

yin yang, balanse, bla bla, enough said.

Skjult ID med pseudonym Vår to. 21 april 2011 18:23

Veldig fint sagt The One!

Spesielt den : Jeg tror den verste form for ensomhet oppleves når man er i et parforhold og fortsatt føler seg ensom. Dette er vel som oftest i forhold som ikke er veldig velfungerende.

Helt enig med deg der, det er helt klart noe av det verste for hvordan får man gjort noe med det ? Den der gjør spesielt vondt når den kommer når man har vært sammen med noen lenge..og så oplutselig innser at man føler man går i ett med veggen..du sier og noe viktig med at man blir mere komplett som menneske når man har opplevd den følelsen, og klart det er sunt å ha opplevd den følelsen! jeg tror at når man har levd livet litt og opplevd en del så har man og lettere for å sette seg inn i andre menneskers situasjoner og liv. Noe som kommer godt med både i vennskap og i forhold.

(kvinne 48 år fra Østfold) to. 21 april 2011 18:28 Privat melding

Ensomhet suks!!! Men med tid så gjør den deg kjempesterk, klar til å ta alle stormer som de kommer! :D
yin yang er bra ting da!

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 21 april 2011 18:58 Privat melding

"Man vet ikke hva man har før man har mistet det". Ensomhet lærer en å sette pris på andre mennesker.
Ingenting er så dumt at det ikke er godt for noe;p

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 21 april 2011 19:54

ja barebea10, selv ser jeg på yin yang som en naturlov, akkurat som gravitasjon... du kommer ikke unna den, uansett hvor mye du prøver, så det er best å ta det gode med det onde...