Alle innlegg Sukkerforum

Tiden som gikk, hvor ble den av....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym av og til fr. 22 april 2011 00:22

Her sitter jeg da, fresh dame på 44 år og mimrer bakover i tid. Barna har vokst meg over hodet for lengst og på vei ut av redet.
Tenker på alt som kunne vært anderledes, hadde man hatt den visdommen man nå innehar. Da hadde jeg kanskje ikke sittet her alene.
Han var utro da jeg var 9 mnd på vei med barn nr.2. Etter 2 år ville han ha meg tilbake, men jeg var steil & sta! Hva om jeg hadde sagt ja?
Han er og blir min største kjærlighet, selvom det nå nærmer seg 10 år siden det endelige bruddet.

Hva ville du ha gjort anderledes i ditt liv og hvorfor?

Skjult ID med pseudonym av og til fr. 22 april 2011 00:45

@rt
hva ville du gjort anderledes i ditt liv?

Skjult ID med pseudonym av og til fr. 22 april 2011 01:02

@rt
nei, jeg tenker ikke på han.

Skjult ID med pseudonym Erik fr. 22 april 2011 01:04

Selv finner jeg det meningsløst å se tilbake for å se hva en kunne gjort annerledes. Å angre er å sløse tid og energi. Se heller frem om 10 år, hva skulle du ønske at du hadde startet med nå? Eller gjort nå? Hvor vil du reise? Hvilke aktivitet er det du alltid hatt lyst til å prøve? Hva er det du alltid har hatt lyst til å lære deg? Hvis du begynner nå, kan du om 10 år glede deg stort over at du begynte, for at du bare gjorde det, hoppet uti det og fikk mange nye spennende opplevelser på kjøpet. Kanskje kan du om 10 år si at jeg har 10 års erfaring med piano, hvis det er det du ønsker? Altfor mange tenker ikke slik, de begrenser seg. De ser på andre. Hun der er jo utrolig god å spille piano men det er jo ikke så rart hun har jo holdt på i 8 år, jeg kunne aldri blitt like god som hun. Vel, om du begynner nå, så har du 10 års erfaring om 10 år!!! ;)

Følg gleden, da finner du lykken ;)

Skjult ID med pseudonym Erik fr. 22 april 2011 01:06

Det var selvsagt veldig generelt den forrige kommentaren, men det gjelder alle områder av livet. Kjærligheten også. Kjærligheten dukker gjerne opp når du gjør det du gleder deg over. F. eks kan du begynne på et dansekurs, kanskje treffer du han der, kanskje treffer du han på en reise, eller et vinsmakekurs, hvor som helst.. :D

Skjult ID med pseudonym av og til fr. 22 april 2011 01:09

@Erik
Jeg gjør mye av det du skriver her...jeg satt bare et øyeblikk og tenkte tilbake i tid og lurte på hva jeg ville ha gjort anderledes...er vel lov det?

Skjult ID med pseudonym Erik fr. 22 april 2011 01:22

Selvsagt er det lov :) Jeg skrev bare at jeg selv finner det meningsløst. Om andre finner mening i det så må de jo selvsagt slå seg løs og både mimre og se tilbake så mye de orker :)

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 22 april 2011 08:44 Privat melding

Jeg synes det er vanskelig å tenke på måten "skulle ha gjort annerledes".
Jeg tenker at jeg til enhver tid handler basert på den informasjonen jeg har, hvilket er det eneste jeg har noen mulighet til.
I ettertid fokuserer jeg på å lære av erfaring, bruker fortiden som en lærebok i livet.
Fra dårlige erfaringer: Hva gikk dårlig, hvorfor gikk det dårlig, hva gjorde jeg riktig og hva bør jeg gjøre annerledes neste gang?
Av gode erfaringer: Hva gikk bra, hvorfor gikk det bra, og hvordan kan jeg øke kjangsen for lignende gode erfaringer?

Kanskje jeg skulle sagt at jeg angret på at jeg ikke var mer frempå med ham jeg var så grusomt forelska i på ungdomsskolen, som det aldri ble noe med fordi begge var så forbaska sjenerte? Men jeg føler ikke at jeg kan angre på det, for det ble slik fordi det var altfor ubehagelig å prøve å være frempå, og jeg ante jo ikke engang hvorvidt jeg gjorde nok.

Næh, det er bare små filleting jeg kunne tenke meg å angre på:)

(mann 42 år fra Telemark) fr. 22 april 2011 09:40 Privat melding

Endelig en seriøs tråd med litt innhold, jeg tror det er lurt å overlate kritiseringen av ens valg til noen som ikke klarer å la vær....ikke gjør dette selv:)
Og hvis det er som "Erik" sier at kjærligheten kan dukke opp når en gjør det noe en gleder seg over så kan jeg ligge tynt an.......jeg trivas best når jeg sitter og filosoferer.

(kvinne 48 år fra Østfold) fr. 22 april 2011 10:00 Privat melding

@Strings ;)

Likte godt innlegget til Erik, man skal følge sin interesse da blir man glad :) ikke for å finne en kvinne men for å gjøre seg selv glad. :)

@av og til
Jeg tenker mye rundt på det å være i et forhold bare fordi man skal ha et forhold, synes ikke det frister det spøtt. Tenk om du hadde valgt den veien, så hadde du aldri hatt noen garanti mot å være alene idag. Forholdet kunne hatt størknet inn, smuldret bort eller gått opp i støv. Heller før enn senere?

(mann 42 år fra Telemark) fr. 22 april 2011 10:04 Privat melding

BareBea10: jeg likte også inlegget til Erik.