Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym illusion fr. 22 april 2011 06:26

Hei. En ting jeg lurer på. Det har sikkert skjedd tre-fire ganger nå: en jente gir meg hjerte, men stopper samtalen etter et par meldinger. Mailene jeg har sendt har vært godt innefor det trygge, så jeg forstår det bare ikke - det var jo de som tok initiativet. Den eneste hypotetiske løsningen jeg kommer på er at de har fått respons fra en mer attraktiv person, og evt. setter meg på hold ... ?

Noen erfaringer rundt dette?

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 22 april 2011 06:36 Privat melding

eller at de alle er av typen som mener at når de nå har tatt initiativet, så er det ditt ansvar å drive samtalene fremover. Sånne folk er slitsomme.

Om problemet er at de ikke svarer på dine meldinger, så kan det være mange grunner. Leder sjeldent noe sted å gjette på hva den andre parten tenker.....

Skjult ID med pseudonym illusion fr. 22 april 2011 07:04

Mulig. Merker generelt at jeg er dårlig til å oppfatte signaler, evt. retningslinjer her inne.

Iblant skulle en tro at folk venter med å besvare en mail bare for å virke kostbare ... og det ville ikke overraske meg. Da det er så mange påtattet virkemidler i forhold til det å kommunisere med folk gjennom tekst. .

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 22 april 2011 08:16 Privat melding

Det er veldig irriterende å prøve å tolke slike tvetydeige signaler. Men det er så mange mulige årsaker at jeg tror eneste sikre konklusjon er at personen har begrenset interesse...
Jeg pleier å la det være opp til vedkommende, ta ting med en klype salt og krysse fingra.

Skjult ID med pseudonym humla fr. 22 april 2011 08:43

Det skjer rett som det er , og da er det bare å la den andre personen være.. for interessen mangler i 99% av tilfellene..

Er man interessert nok fortsetter man dialogen.

Skjult ID med pseudonym nikita fr. 22 april 2011 16:49

Jeg har gjort dette en gang, men det var fordi personen jeg kontaktet ikke gjorde noe for aa oprettholde kommunikasjonen, var nok ikke bevisst, men jeg ble litt lei av aa pröve aa holde "samtalen" i gang alene.

Skjult ID med pseudonym clean fr. 22 april 2011 16:55

Det som er innenfor "det trygge" er kanskje det omvendte for henne?

Jeg sendte førstemelding til en gutt og snakket endel med han, men etterhvert ble han bare masete og snakket om ting som ble ukomfortabelt for min del. Derfor ville jeg ikke fortsette kontakt med han, fordi jeg mente han ikke var min type overhode. Kanskje det er det vedkommende har funnet ut?

Nei, det er vanskelig det der. Å vite hvorfor. Nettdating er litt håpløst sånn sett...

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 22 april 2011 18:18 Privat melding

@clean

Jeg tror nok ikke det er så grusomt mye lettere å vite hva som er i hodet på den man prøver seg på på byen heller. Så legg ikke skylden på nettdating. Jeg føler at jeg sparer enormt med tid på å bruke denne siden, fremfor å dra ut på byen å sjekke drita folk. Har ingen interesse i alkoholikere, eller hobby alkoholikere

Skjult ID med pseudonym Larsa fr. 22 april 2011 18:43

Tror nok dette er ganske vanlig, virker hvertfall slik for min del også. Tror i et par tilfeller man bare finner ut av tonen på meldingene at man nødvendigvis ikke kommer noen vei. Hvis de tok kontakt først faller det ikke innenfor de høflighetssvarene som er ment å dø ut uansett etter 2-x antall meldinger.

Skjult ID med pseudonym clean fr. 22 april 2011 19:39

Rabagasto; sa jeg noe som hentydet til at man skal dra på byen å sjekke opp damer der? Eller at det er lettere å vite hvorfor en person irl ikke vil holde kontakt? I så fall, vis meg de ordene jeg brukte som hentydet til det. Det eneste jeg sa var en realitet, nettdating ER og blir håpløst for veldig mange som kanskje får bedre kontakt med noen på byen. Der får man i alle fall umiddelbart svar om vedkommende er interessert eller ikke, som f.eks; hvis den du sjekker opp engasjerer seg i samtalen, viser med kroppspråket at de er interesserte eller spør om nr. Og du kan fort finne ut om de ikke er noe interesserte, ved at de sier høflig at de må gå på do og aldri kommer tilbake eller at de må hjem ellernoe sånt. Skjønner du?

Og man får ikke vist seg selv ordentlig på nettet, for da har man muligheten til å juge, skjule og formulere seg på en slik måte at man gjør seg selv mer interessant enn man kanskje er. Selvfølgelig, dette kan man også bruke i hverdagen eller på byen, men på nettet skrives det ord. På nettet kan man være hvem som helst!

Jeg er enig i det du sier angående at det aldri er lett å vite hva som foregår i hodet på den man eventuelt sjekker opp, dog det kan være lettere å se på kroppspråket om de er interesserte eller ikke. Og de behøver ikke være drita fulle de man sjekker opp.