Alle innlegg Sukkerforum

Nyt singellivet!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 13:39

Visst kan de være kjipt å våkne alene under dyna søndag morgen. Men det er ingen grunn til å deppe! Singellivet har mange fantastiske muigheter- ta dem og nyt dem!!!

Hvilke fordeler og positive ting ser DU med å være singel?? La oss fokusere på det positive med det livet vi lever nå folkens og ikke deppe sånn i vårsola!!

(kvinne 36 år fra Nordland) fr. 22 april 2011 13:44 Privat melding

Jeg kan gjøre hva jeg vil - når jeg vil. Jeg kan være impulsiv, sløse med penger, la være å barbere leggene, og har full kontroll på hva som skal sees på TV'en... :)
Nå skal det sies at jeg sjeldent sløser med penger - og jeg har ikke TV. Men jeg KUNNE hvis jeg ville! :)

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 13:46

Jeg kommer med en gang på disse:

1 Deg i fokus! Om noen år vil du garantert savne den tiden du kunne gjøre akkurat hva du ville uten å ta hensyn til noen!!

2 Bare tenk over det er det ikke herlig å kunne bruke søndags ettermiddagene til å lese i det bladet du aldri rekker ellers, Eller trene rett etter jobb uten å få dårlig samvittighet for å "rekke hjem til midda"? Eller bare jobbe overtid hvis du vil!!

3 Singel er å være bevisst og trendy! Mens det for noen år siden ble sett på som å være "anderledes" og "sært" å være singel, blir det i dag ansett som et bevisst og trendy livsvalg!

4 Du har tid til å pleie vennskapene dine!! Det er ikke uten grunn at vennene klager når man går inn i et forhold som regel får du mindre tid til dem! Men face it vennene dine er faktisk de som består når gutta/ jentene går!!Nå har du endelig tid til å gjøre alt du ellers ikke rakk med dem!

5 Ha det gøy mens du kan!! Ikke overaskende viser forsknig at single er mer sosiale enn par! De prøver ofterer nye ting og blir kjent med flere mennesker. Tenk på det!!

6 Du uvikler deg i jakten på drømmeprinsen/drømmedama!
Tenk på alle erfaringene og ting du rekker å lære deg om det motsatte kjønn og deg selv i denne perioden!

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 13:48

@ frøken milla

nemlig vi KAN gjøre de tingene vis vi VIL :D Det er det som er så herlig :D

Skjult ID med pseudonym Jollyjolly fr. 22 april 2011 13:51

Ååå for et deilig innlegg!!:)
Lykkelig i deilige vårsOla!

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 13:54

@jollyjolly

så bra! Det som var meningen også at folk skulle få den følelsen, syns det var på tide å fokusere litt på det som er BRA med det livet vi lever NÅ :D

Skjult ID med pseudonym someone fr. 22 april 2011 15:34

Så hvorfor er dere på en datingside hvis singellivet er SÅ bra. Selv vil jeg bytte alt bort for en partner å kompromisse med ;)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 22 april 2011 15:45

7. Man kan ligge med hvem man vil.
(Som regel ikke, da men)

:)

Skjult ID med pseudonym Jollyjolly fr. 22 april 2011 16:05

@someone!
Man må prøve å se det positive i det man kan,hvorhen man er i livet.
Ønsket er ikke å være singel,men siden man er...loook at the bright side.

Så er det litt deilig med å se det brae i situasjoner,ikke bAre sutre...
som oxo kan være litt deilig innimellom...
vi mennesker er rare,men sånn er det med følelser:))

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 16:46

@katte et meget godt poeng! at jeg kunne glemme d hehe ;)

@someone

jolly sa akkurat d jeg tenkte å svare deg :) look at the bright side!

ja er jo godt å sutre litt innimellom bare ikke for mye ;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 22 april 2011 16:49

Har det faktisk bra som singel, jeg!
Derfor tror jeg at jeg også vil få et glimrende kjærlighetsforhold til verdens beste mann når den tid kommer! :-)

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 17:44

@z bra! det tror jeg også har man det godt med seg selv så vil man få det bra med andre, da blir en ny person mer en bonus i det allerede bra livet og da blir det ikke så mye press på en person. Er jo noen som tror at et nytt menneske i livet skal" redde" dem. Nei da vil jeg heller ha en mann som trives i singellivet har masse venner sosailt nettverk og som ser på meg som en bra bonus i livet sitt, vil ikke ha en som syns jeg er hele livet hans det blir for mye :P

Skjult ID med pseudonym Blomma-76 fr. 22 april 2011 18:00

trevlig tråd Vår! :)

om några dagar skall jag på en resa med gode veninner till syden- en hyggelig singelgrej :)

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 22 april 2011 18:31 Privat melding

Ser ingen negative sider med å være singel.

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 18:35

@Blomma

Takk :)

@zara ja det er sant man slipper å rydde opp etter andre en veldig bra fordel :P og så slipper man å forvente at andre gjør no og irritere seg når d ikke skjer ;)

@rabagasto

hehe jammen d er jo bra d:P

Skjult ID med pseudonym Truls fr. 22 april 2011 20:16

Våknet med silikontatter ved min side i morges. Det gjorde jeg ikke da jeg var i forhold.

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 22 april 2011 20:23 Privat melding

@truls

Ser ikke helt om den var positiv eller negativ...

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 22 april 2011 20:26 Privat melding

Jeg har vel egentlig ikke lyst på noe forhold nå, for å være ærlig.. Har planer og alt for mye å sysle med til at jeg hadde likt å følt ansvar for et forhold i tillegg nå. Men når dette året er omme så tror jeg nok at jeg skal se om jeg kan få ting litt mer på stell. :)

Skjult ID med pseudonym The One fr. 22 april 2011 21:40

Morsom tråd, men det som er så dumt er at jeg har det så bra nå som singel at det faktisk er den største hindringen for meg å treffe noen.

Skjult ID med pseudonym Vår lø. 23 april 2011 18:02

@fyr og @ The one

faktisk har jeg d likedann trives så godt som singel at det for meg og er den største hindringen i å treffe noen jeg kan se for meg et forhold me...eller ha lyst til..........digger friheten til å ha det litt gøy her og der uten regler, krav og mas! Friheten er alt for verdifull :P :P litt skummel den der..har en kompis som sa til meg at hvis jeg var singel lenger enn et år kom jeg til å bli der..kom til å like d for godt for han så at vi var like der..og jaggu tror han har rett jeg :P kansje jeg rett og slett gjør som fyr og venter til neste år :) eller vertfall til høsten..ser du og fyr søker en flørt som kan utvikle seg..det syns jeg er et generelt bedre utgangspunkt uansett når man begge er like sånn ikke at den ene stresser med å bli i et forhold eller "båssette" greiene man har på gang..men jeg lurer på hvor lenge jeg kan sjonglere uten at d kræsjer en gang jeg ?? jaja så lenge jeg prøver å være ærlig og gutta gjør det samme så...men jeg får litt dårlig samvittighet i blant..hehe har vell egentli grunnleggende litt for god moral til detta date og singelopplegget..men som ei veninne sa hvorfor kan ikke du ha d morro når gutta kan ? sant d da :P nei nei livet blir vell til som man går og er jo fortsatt så ung at å ha d litt morro kan ikke skade..tenker sånn jeg når jeg blir 90 tror jeg at jeg ville angra på at jeg ikke slo meg løs i 20 årene :P

Skjult ID med pseudonym Tikktakk lø. 23 april 2011 19:05

Bedre å være singel enn å være i et forhold som ikke funker. Jeg har forstått det slik. Ha egne meninger, så angripe en partner / kjæreste sine meninger med dette.

Barnehagen har jeg forlatt for mange år siden. Jeg vil heller ha et forhold, der man lever under frihet i et forhold der man kan begynne å drømme om sine drømmer.

Noe mere fremtidsikkert enn å sysle med å mene at en partner er dum fordi hun / han mener det stikk motsatte!

God påske!!!

Skjult ID med pseudonym Vår lø. 23 april 2011 20:28

@tikktakk

Helt enig! Mye bedre, og det å ha egne meninger og stå for dem er noe jeg har blitt flinkere på etter at jeg ble singel og har hatt dette året på å bli bedre kjent med meg selv igjen, hvordan jeg er som nettop bare meg. bra erfaring! Ja så fort man føler at man ikke er fri i et forhold, da er det noe som skurrer. Jeg tenker sånn jeg vil heller være sammen med noen fordi jeg VIL enn fordi jeg MÅ. Så fort jeg føler jeg MÅ er det ikke noe gøy lenger. Er vell derfor jeg springer min vei så fort det begynner å komme seriøse vibber fra fyrn....God påske by the way :D