Alle innlegg Sukkerforum

Morsomt! :P

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nero fr. 22 april 2011 18:56

skal innrømme at jeg har det litt morsomt en del ganger på jenters bekostning, men er så morsomt, enkelte besøker profilen gang etter gang, men KAN ikke få til å skrive en meld, enda jeg har skrevet i profilen at jeg setter mest pris på de som tørr skrive å at jeg svarer!!

Da blir det slik at jeg gjerne besøker dem en gang el 2 for å fyre opp enda mer, men herregud, er så lavmåls, er vel bare å skrive for fan!!! :D

Skjult ID med pseudonym Blomma-76 fr. 22 april 2011 19:03

kanske noen bara ser lite runt medans dem skriver med någon og ikke ønsker skrive med massa personer samtidigt?. Ting er ikke alltid som man tror- folk tenker på førskjellige måter- og har sina førskjellige grunder til at dem agerar som dem gjør ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 22 april 2011 19:05

I like måte, din dust, i like måte @ nero

(mann 48 år fra Troms) fr. 22 april 2011 19:10 Privat melding

Hvorfor vil ikke TS stå frem med bilde?

Hvis TS synes dette er moro?

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 19:20

hehe i wonder :P ;)

hmm men er en del sånne kikkere på min og, men er da bare å kikke d ;)

Skjult ID med pseudonym Lillith fr. 22 april 2011 19:45

Herregud da så mange mannfolk ( og kvinnfolk for den saks skyld) men nå henvender jeg meg til mannfolka i og med at det er de jeg er interessert i) som syter her inne!!!! De får ikke svar fra jenter, eller de får bare svar fra de som er " rangert" til lavere hyller og må finne på "snille" svar, eller så tar ikke kvinnfolk kontakt, eller så kutter de kontakten underveis., eller så er de inne å titter for mange ganger.. bla bla bla.osv... Og før noen begynne å syte over at jeg ikke ligger inne med profilen her.. (noe som garantert vil skje...) Så er det faktisk på grunn av jobben jeg har.. er en fordel å holde en lav profil her inne og ikke blafre med sine meninger i ett og alt.. Men av og til blir jeg så provosert at jeg må skrive noe... Sjerp dere sytepaver!!! Hvem vil vel ha noen som sutrer for alt... Ok kom igjen med kommentarene deres nå.. Sutrepaver :-) jeg setter sjøbein her og er klar til å ta imot:-)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 22 april 2011 20:01

Og hver pave har sin egen kirke... :)

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 22 april 2011 20:02 Privat melding

Mye av grunnen til at man får besøk av samme person flere ganger, er at man ikke alltid husker hvor bra match den personen var fra forrige gang. Eller kanskje profilen ikke var utfylt, og man ønsker å se om det er mer info. Kanskje bilde har blitt byttet, og man ikke kjenner igjen personen på bildet. Mange grunner til å sjekke en profil flere ganger.

Problemet er at man ikke har mulighet til å skjule profiler man ikke finner interessante uten å måtte blokkere dem, noe som for mange(meg inkludert) er en litt ekstrem måte å skjule profiler på. En av konkurrentene til Sukker har forstått det, og det er den eneste funksjonen jeg savner fra den siden.

Skjult ID med pseudonym Blomma-76 fr. 22 april 2011 20:48

just det- OLIKA grunder!!!!!

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 24 april 2011 00:28

Bildet fenger - klikker - titter - leser - tenker njaæææi - lukker profil - går videre - snubler over bildet igjen og tenker var ikke jeg innom der? - åpner - titter - tenker åhja det var han der det - lukker - går videre - glemmer - finner profilen igjen - åpner - tenker njæææi ikke helt rett - lukker - går videre - glemmer - får opp profilen på besøkslista - tenker hvorfor har han besøkt meg? - åpner - titter - husker åhja det var han der - tenker kanskje - lukker - åpner - tenker var det kanskje eller? - kommer frem til at njææi egentlig ikke - lukker - osv. osv.

@TS; Get over yourself!

*ler*

Skjult ID med pseudonym Leelaa sø. 24 april 2011 00:33

@HeltEnkelt: Bra det er flere med gullfiskhukommelse....

@ts: hvorfor ikke bare sende ei mld selv da? Og glemme alle "reglene" om at den ene gjorde ditt og den andre datt....

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt sø. 24 april 2011 00:40

*og de svømte og de svømte og de svømte rundt, for deres mor hadde sagt at svømming var sunt!*

@Leelaa; Jepp, jeg har ikke sjans til å huske flere enn de få som virkelig utmerker seg positivt. Resten blir mest sukkerlake, er jeg redd... *ler*

Skjult ID med pseudonym Leelaa sø. 24 april 2011 00:51

Oohh,nice one, @HeltEnkelt!:)
Og for å gjøre det enda mer komplisert så skifter jo folk profilbilde støtt og stadig,og det er bildet,ikke nicket,jeg fester meg ved. Derfor kan det fort bli flere besøk til samme person.

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 april 2011 01:21

det er veldig enkelt nero

De husker rett og slett ikke at de har vært innom deg før, så ubetydelig er du.....

Så innen andre gang husker de ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 24 april 2011 01:24

sooky...hmm noke kjendt med det nicket...trur eg har vert innom der eindel ganger...p