Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er sååå glad at gutten jeg mailer med...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 22 april 2011 19:03

Ja, nettopp... gutten jeg mailer med ser ikke særlig atraktivt ut. Da får jeg ham for meg selv....

(mann 48 år fra Troms) fr. 22 april 2011 19:12 Privat melding

Så det er sagt, det er ikke meg. ;-)

Jeg må si at jeg blir glad når andre blir glade, derav bra du er fornøyd og glad kvinne.

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 19:19

hehe såpass TS :P

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 22 april 2011 19:28

funnet deg ein som er så stygg ingen andre vil ha han?:) det va ein spøk da:)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 22 april 2011 19:29

Jepp.. Og jeg kan forsikre dere at han er mye bedre i virkeligheten enn han fremstiller seg her inne...

Jeg tror og er overbevist at han er ikke alene om det, så ...........

FOLKENS!!!

Tro ikke på det dere ser og leser i profilene, det finnes mye godt og positivt bak profilene, tro meg!

Skjult ID med pseudonym Stygg fr. 22 april 2011 19:32

Kan vi pleeeaaase få flere slike kvinner!

Skjult ID med pseudonym Vår fr. 22 april 2011 19:35

De litt under sin egen liga gjør og en ekstra effort for å være med deg :)) og sant d fins mye bra bak sånne profiler, bra kompis emner og bra folk å henge med når man kjeder seg en ..hmmm fredagskvell feks ;) og de kan være riktig så sjarmerende når man tar seg tid til å bi kjent med dem da kan plutselig se bedre ut og :) det er vell disse guttene som er i "snille" kategorien :P :) har dessuten merket meg at hvis man først med ølbriller på havner under dyna med en sånn er han utrolig oppmerksom på deg der og ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 22 april 2011 19:37

@Vår
Jeg trro du mangler litt livserfarenhet, unge damen...

(mann 31 år fra Oslo) fr. 22 april 2011 19:49 Privat melding

Satan så fokusert alle er på ligaer her på siden da? Er det det som er problemet her kanskje.. NEI, Du er ikke i enn annen liga enn et annet menneske, nei, du er ikke bedre enn andre, Nei, du fortjener ikke mer oppmerksomhet enn andre, "Dere" får allerede mer oppmerksomhet en dere fortjener.

Takke meg til å være "stygg" om slike holdninger følger med det å være "pen".

Beklager om jeg prøver å lære folk janteloven her, men i praksis så er det mange mennesker som faktisk trenger å leve mer etter den.

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 22 april 2011 19:53

@RickRoll
Vi er mennesker bak alle de mange profilene her inne. Men hvem bryr seg? Hvem tar seg tid? Hvem vil bli kjent? Vi er en slags duracellkanniner som hopper fra en profil til en annen og forventer... ja.... hva???

Jeg håper jeg oppfordrer folk å ta seg litt tid til å lese, skrive og forsøke å bli kjent i tedet å hoppe videre...

Lykke til, gutten :)

(mann 31 år fra Oslo) fr. 22 april 2011 19:56 Privat melding

@Kvinne: Det var i grunn det jeg prøvde å si, dog i et noe bryskere toneleie ;-)

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 22 april 2011 20:01

Gjør meg ingenting om tonen er berskere enn jeg forventer egentlig. Men jeg er sikker at kvinnfolk sånt sjenerelt ønsker seg litt mer romantisk framtoning, unge mann :)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 22 april 2011 20:06

Bra at en del av dere kvinner er noen hakk mindre fokusert på utseendet enn oss menn;) En kompis av meg, som forøvrig også har profil her inne, er på hyttetur med en jente han møtte for et par - tre uker siden nå. Hun er en veldig flott jente, lett 8 - 9 på skalaen rent utseendemessig og dessuten virker hun skikkelig kul. Jeg møtte de begge for noen dager siden og ble bedre kjent med henne jeg også, og utpå natta kom det fram (mens kompisen min var på do) at hun faktisk ikke en gang synes han er spesielt pen! Men han er passe cocky og har masse selvtillitt, personlighet og humor, og har ryggrad nok til å si hva han mener om ting, og det er tydeligvis nok ser det ut til. Jepp, vi gutta kan virkelig prise oss lykkelig over at vi ofte har muligheten til å kompensere for et middels utseende med andre egenskaper. Vi er dessverre ikke alltid like greie sånn sett tilbake jenter, og det er egentlig bare å beklage.

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 23 april 2011 22:52 Privat melding

Jeg vil mye heller ha en søt, gjennomfort GOD mann framfor en flott mann. Faktisk styrer jeg oftest unna profilene til de "flotte" karene. Jeg tror rett og slett ikke at vi har noe til felles.

(mann 37 år fra Akershus) lø. 23 april 2011 22:55 Privat melding

er bildeløse profiler siste innen nettdating? Nei takk foretrekker at motparten har et bilde å vise =)

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 23 april 2011 23:03

...Men noen ganger kunne man lure...

Skjult ID med pseudonym Vår lø. 23 april 2011 23:11

@oslomann

ja en kar som kansje er typ 6 er på skalaen kan kompansere med sjarm og selvitlitt til å rykke såpass opp på skalaen ...:) Og en som man i utgangspunktet ikke var sååå intresert i kan sjarmere deg lell..og du finner ting med ham som er pent som du ikke først la merke til..en kar feks...ikke såå pen men sjarmerende utrolig snill og omtenksom, oppmerksom, GOD på å massere og setter meg i høysete på alle hvis, i tilegg har han noen utrolig pene øyne som jeg ikke la merke til 1.gang...blå men ganke brune nydelig blanding! på 1. date tenkte jeg nei...kompis....men så sa jeg ja til en nr 2 der han virkelig sjarmerte! nr 3 var og koselig så d går ann å bli sjarmert :))) så får vi se om d blir noen 4...bestemmer meg for vær gang at neeei...ikke en gang til...alikevell er noe spesielt med ham:)) en del ting som sier meg : nei! men de andre tingene veier opp...hvorfor har jeg plutseli begynt å bli tiltrukket av menn med skjegg, og som er litt "bomsete"??? og hva skjer med at d er kar nr 2 med adhd og drug issues??? me dont know...smaken min forandrer seg virkelig hele tiden :P umulig å følge med :P

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 23 april 2011 23:16

Det kan ofte være vanskelig å vite hvor de andre ligger på skalaen fra min synsvinkel, jeg sitter jo på øverste hylle og ser nedover. Men det er forholdsvis lett å se hvis noen mangler hår.

Skjult ID lø. 23 april 2011 23:29

Jeg tipper denne tråden er startet av en gutt/mann!

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 23 april 2011 23:34

Men hvis du har en hel gjeng (jfr din andre tråd), @Vår...så kan jeg forstå forvirringen din.
Det er jo ikke sikkert det er smaken som forandrer seg. Vet du egentlig hva du vil ha? :-)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 24 april 2011 03:47 Privat melding

Det var hyggelig sagt, jeg setter pris på det :)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 24 april 2011 04:21

@ Vår

Problemet med den tankegangen er at vanligvis blir det ikke noen date nummer 2 hvis jenta tenker "nei... kompis" den første gangen. Og HVIS vi formodning skulle fortsette å møtes, noe som skjer men er langt fra hovedregelen, så så slutter jeg for min del å prøve meg etter at jenta har plassert meg i venneboksen. I min bok er det da ikke flere "dater" og jeg gjør ikke flere tilnærmelser. Så hvis hun gradvis skulle begynne å endre mening likevel så kommer jeg høyst sannsynlig ikke en gang til å merke det., med mindre hun sier det rett ut. Og det gjør jo de fleste av dere kvinner svææært sjeldent. Så da kommer det ganske enkelt ikke til å skje noe mer, selv om vi begge faktisk innerst inne skulle ønske det.

Min siste erfaring på dette området var med en sukkerjente for kanskje et halvt år siden, hvor hun etter den første daten sa rett ut at dette føltes som en vennegreie. Hun var en kul jente og jeg aksepterte det selv om jeg selv i utgangspunktet var interessert i noe mer, og vi fortsatte å møtes noen ganger til. Men jeg gjorde ingen flere fremstøt, nettopp fordi hun hadde sagt det der. Så møtte hun en annen og jeg så ikke mer til henne, og via chat skjønte jeg etterpå at hun nok også hadde sett på våre neste fire - fem møter som dater selv om jeg ikke lenger gjorde det. Hallo, kan dere damer være litt tydeligere? Dere bør ikke si "kan vi ikke bare være venner?", og så likevel håpe på at mannen skal fortsette å forsøke seg på dere og at det kanskje skal bli noe mer?

Skjult ID med pseudonym Gnu sø. 24 april 2011 06:59

Jeg har fulgt en smule med på @kvinne, og jeg har kommet frem til at "det" er er en en mann :(

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 24 april 2011 13:16

Hmmm... Jeg har ikke fått noen meldinger i det siste, så det kan ikke være meg hun sier hun snakker med. Skuffa...